Να πας σε ψυχοθεραπευτή και αυτός θα σε βοηθήσει να κάνεις ότι χρειάζεται για να καταφέρεις να τα φτιάξεις με μία άνω του μετριου, όμορφη. Δεν θα σε βοηθήσει τίποτα άλλο. Αν το κάνεις αυτό και πας θα σε βοηθήσει.
Printable View
Να πας σε ψυχοθεραπευτή και αυτός θα σε βοηθήσει να κάνεις ότι χρειάζεται για να καταφέρεις να τα φτιάξεις με μία άνω του μετριου, όμορφη. Δεν θα σε βοηθήσει τίποτα άλλο. Αν το κάνεις αυτό και πας θα σε βοηθήσει.
Καλά, για αυτές σίγουρα δεν θα ηταν, εφόσον σίγουρα θα γνωρίζουν πανω κατω τις απόψεις που έχεις για αυτές...
Τις όμορφες απο την άλλην τις έχεις σαν κατοικίδια ή σαν τρόπαια, στην ουσια ως αντικειμενα, οπότε λογικά και αυτές δεν θα στεριωσουν διπλα σου...
Επίσης υποπτευομαι οτι δεν θα εισαι και καθόλου πιστός στις όποιες υποτηθεμενες σχεσεις κανεις, το οποιο αυτομάτως απο άποψη θελκτικότητας σε ρίχνει με άριστα το δεκα στα -100...
Και από που θα την βρεις; Θέλεις μία όμορφη οκ, από που θα την βρεις; Πίσω από ένα κομπιούτερ που κάθεσαι και πληκτρολογείς; Βγαίνεις καθόλου έξω; Βλέπεις μια γυναίκα όμορφη κάπου, την φλερτάρεις; Τι περιμένεις; Να έρθει και να σου πει "Α γεια σου θέλω να είμαι μαζί σου" Τι κάνεις; Βγαίνεις τα βράδια έξω; Πηγαίνεις σε κάποιο κλαμπ; Πως περιμένεις να την βρεις; Κλαίγοντας πίσω από ένα pc;
Επίσης να ξέρεις πως το πρόβλημα σου γίνεται εντονότερο, έχεις αρχίσει και βάζεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις και να φαντάζεται το πως είναι η κάθε γυναίκα με την οποία μιλάς στο φόρουμ, που εκεί που φαντάζεσαι πως είναι όμορφη μπορεί να την δεις στον δρόμο και να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις καν... Βοήθησε τον εαυτό σου, πήγαινε σε ένα ψυχοθεραπευτή, σε λίγο θα αρχίσεις να χάνεις τον ύπνο σου, θα φρικάρεις και θα λες τι κάνω τώρα και μέρα με την μέρα το πρόβλημα θα γίνεται όλο και χειρότερο... Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, πήγαινε σε έναν ψυχοθεραπευτή...
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει ξεχάσεις τις ωραίες, γιατί σκοπός του ψυχοθεραπευτή είναι να σε βοηθήσει να αναζητήσεις την διέξοδο προς την ευτυχία. Δεν θα σου πει ξέχασε τις όμορφες, θα σε βάλει να έχεις ψηλότερα στάνταρ δηλαδή όχι απλώς να είναι όμορφη αλλά να είναι κάποια που θα σε γεμίζει εσωτερικά... Δοκίμασε το.... Νομίζω και από τη σχολή που είσαι μπορείς να βρεις μέσω της φοιτητικής λέσχης, ψυχολόγο και να κάνεις συνεδρίες με τον ψυχολόγο της σχολής... αν δεν έχεις τα λεφτά...
Μίλησε του για όλα όσα σκέφτεσαι. Ένας καλός επαγγελματίας δεν θα στο πει αυτο, θα καταλάβει ακριβως το πρόβλημα σου και θα βρει τον κατάλληλο τρόπο να σε βοηθησει, κάποιο τρόπο που κανείς στο φόρουμ δεν μπορεί να σκεφτεί. Μην είσαι προκατειλημμένος δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα τι θα σου πει. Επίσης πιστεύω πως αν πας λίγο ανοιχτομυαλα στον ψυχοθεραπευτή θα σε βοηθήσει με τρόπους που δεν περιμενεις.
Πολυ ωραια, ξεκαθάρισε του το εξαρχης ότι ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις κάτι τέτοιο. Απο εκεί και πέρα όταν λέω ανοιχτομυαλα εννοώ μη περιμένεις να σου πει "λοιπόν για να ρίξεις ωραια γκομενα θα ακολουθησεις αυτά τα δέκα βήματα". Να του μιλησεις για ολα οσα σε απασχολουν χωρίς συγκεκριμένη προσδοκια και να ακούσεις προσεκτικα ότι αλλο θα σου πει και να μην βιαστείς να έχεις αποτέλεσμα. Δωστου την ευκαιρία να σε γνωρίσει σε μερικες συνεδρίες και να βρει τη κατάλληλη προσέγγιση στο θέμα σου ώστε να νιωσεις κι εσύ καλά και να βοηθηθείς. Δεν θα ήθελες να βγεις από αυτο το αδιέξοδο; Καλό δεν ακούγεται;
Δεν θα τα καταφέρεις γιατι όλες οι γυναικες τα ίδια ειναι, ίδια γονιδια εχουν ολες στο dna τους...
Να πεις αν θα πας η όχι. Γιατί το αποφεύγεις; Γιατί δεν θέλεις; Σου φαίνεται κακια ιδέα; Τι εχεις να χάσεις; Απαντησε μου σε αυτα. Εδώ στο φορουμ έχεις δοκιμάσει να δείξεις σε όλους και τι στυλ κυνηγας και πώς είσαι και ιδέες να πάρεις και γνώμες και τα πάντα. Είναι προφανές πως δεν σε βοηθάει τόσο καιρό. Το επόμενο λογικό βήμα είναι να δοκιμάσεις κατι διαφορετικο. Γιατί όχι ψυχοθεραπευτη λοιπόν...; Μίλα μου για αυτο το ενδεχόμενο.
Tουχω πει του Γουαι , οτι η γυμναστικη με βαρη , θα του δωσει μια αυτοπεποιθηση , ειναι μια μαχη η γυμναστικη με βαρη , θυμαμαι , μια φορα που ξεκουραζομουν , ερχεται η γυμναστρια ,και μου λεει , ' η ξεκουραση του πολεμιστη , ε ? ' , τετοια γυμναστικη εκανα , πολεμο με τον εαυτο μου , ακομα κι επιτευξη ενος στοχου , παλι δινει αυτοπεποιθηση ......................αυτο ομως θα γινει σε τουλαχιστον 3-5 χρονακια ( εκανα και ακοντισμο πριν , απο τα 16 , ειχα ενα χρυσο στους διακολλεγιακους αγωνες , το 82 , αρα ειχα μια υποδομη , δεν ειχα ακουμπισει βαρη ομως ) , ως τοτε , τι θα κανεις βρε Γουαι ? θα περιμενεις τα 5 χρονακια , για να αρχισεις τις προσεγγισεις γυναικων ? δεν στεκει αυτο , αρχισε να πειραματιζεσαι , εστω με μετριες , 4-5 χρονια ειναι πολλα ..........δεν σου λεω ' ξεχνα τις ωραιες ' , αλλα μην χαραμιζεις τα νιατα σου με αναμονες , κανε κατι ...................οτιδηποτε .....
Χαίρω πολύ φυσικά και δεν ξέρεις τι θα πει. Για αυτό θα πας, για να μάθεις. Η μαλλον εσυ νομιζεις οτι ξερεις τι θα σου πει και φοβασαι, το απορριπτεις πριν το δοκιμασεις. Αλλα δεν εχεις ιδεα για το πως θα προσεγγισει το θεμα σου, ουτε εγω μπορω να ξερω ούτε κανείς άλλος αν δε δοκιμασεις. Η δουλειά του παντως είναι να βοηθήσει το ατομο οχι να το αποτρέψει απο το οτιδήποτε θα του έκανε καλό. Ναι μου έχεις δείξει τι στυλ θες και δεν έχει καμία μα καμία σημασία γιατί δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα για να σε βοηθήσω. Ούτε κανείς άλλος εδώ μέσα μπορεί να σε βοηθήσει όσες φωτογραφίες και να του δείξεις. Με αυτά που κάνεις μέχρι τώρα δεν βλέπεις βελτίωση, δεν κάνεις προοδο, αρα το λογικό επόμενο βήμα είναι να κάνεις κάτι καινούριο, και το λογικότερο και καλύτερο βήμα είναι να πας σε ψυχοθεραπευτη. Το οικονομικό δεν χρειάζεται να είναι πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας στη περιοχή σου. Δεν παίρνουν χρήματα ή παίρνουν πραγματικα ελάχιστα. Σε παροτρυνω θερμά να το κανεις και ότι ανησυχία σκέψη φόβο έχεις πάνω στο θέμα της ψυχοθεραπείας μπορουμε να το συζητήσουμε.
Το ''έστω με μέτριες'',κάνω πως δεν το διάβασα.
Και ξέρεις γιατί?Γιατί θα έβλεπα άλλους με ωραίες,και δεν θα μου άρεσε.
Και γιατί να μην είμαι σαν εσένα που όλες σου οι πρώην ήταν ωραίες?
Και εγώ δεν είμαι από τα μέλη που κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε άλλα μέλη.Ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι....
Έχεις υπάρξει ευνοημένος και εγώ αδικημένος και το ξέρεις.
Έχουμε και λέμε 1) του λες να ΜΗΝ σου πει να πας με άσχημες η μέτριες. 2) δεν ξέρεις τι θα σου πει από εκεί και πέρα και μπορείς να πας για να μάθεις μπας και βγεις από το αδιέξοδο σου και γίνεις κάποτε χαρούμενος και 3) τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα αν πας σε ΚΨΥ. Λοιπόν; Τι σκέφτεσαι τώρα;
Ας ζυγισουμε μαζι τα θετικά και τα αρνητικά του να πας και του να μη πας λοιπόν. Κάνε μου δυο λίστες. Μία γιατί να μην πας και μία γιατι να πας. Θα σου κάνω κι εγώ μετα απο εσενα τη δική μου.
Γιατί οι τακτικές που ακολουθείς μόνος σου πιάνουν σαμπως; Αν δεν πιάσουν και του ψυχοθεραπευτη απλα εμείνες στο ίδιο σημείο που είσαι τώρα. Άρα μηδέν το κακο και τουλάχιστον δοκιμασες κάτι. Άσε που δεν θα πιάσει αμέσως θα χρειαστεί υπομονή στο είπα. Αλλά ειλικρινα πιστεύω είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εσένα.
Θετικά:
Ίσως με βοηθήσει
Ίσως μου προτείνει να επικεντρωθώ σε αυτό που θέλω.
Αρνητικά:
Να μου προτείνει επίμονα αυτό που δεν θέλω
Λεφτά
Κάποια οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα που δεν θέλω να ανοίξω εδώ
Θα θεωρηθώ άρρωστος και ψυχοπαθής
Πολύς καιρός για αποτελέσματα.
Βρε Γουαι , εγω ξερεις πως θελω το καλο σου ..........ξερω τι θελεις , τοχω καταλαβει , αλλα , μην ξεχνας , οτι παντα ειχα αρκετα χρηματα , μπορει να μην ημουν φιγουρατζης , αλλα ναχεις bmw απο τα 20 σου , και μοτο bmw , εκεινες τις εποχες , αρχες του 80 , ισοδυναμουσε με ξερω γω , φερραρι ? , ημουν οχι ο Αγγελος , αλλα ' αυτος με το bmw ' , ειχε και την αντιπροσωπεια ο πατερας μου τοτε , ημουν ο μπεεμβες , και μαρεσε δεν μαρεσε , αυτο μετραγε γενικως , ημουν και πολυ κοινωνικος , και επικοινωνιακος με τις γυναικες ., παρεεες , ποτε δεν ημουν ' πρωτο τραπεζι πιστα ' , αλλα ο βηχας και τα χρηματα , δεν κρυβονται ...................... μετα δε τα 19.5 , που πηγα με γυναικα , ξεθαρρεψα εντελως , αυτο εννοω .......
Ξέρω πως θες το καλό μου,σε αντίθεση με άλλα μέλη,αλλά ξαναδιάβασε λίγο τι σου έγραψα.
Βασικά συμπλήρωσα κάτι στο σχόλιο που έκανες παράθεση.
Ξέρεις πως σε ένα θεματάκι μας,ήμουν ο αδικημένος.
By the way,κάνω εδώ και λίγο καιρό ασκήσεις με βάρη.
Πρώτα θα σχολιασω τη λίστα με τα αρνητικά σου και μετά θα σου φτιαξω τις δικές μου. Λοιπόν τα αρνητικά σου: οχι δεν θα σου προτείνει επίμονα κατι που δεν θελεις, δεν δουλεύουν ετσι, θα βρείτε μαζί τον καλύτερο τρόπο να πετύχεις αυτό που θέλεις αρκεί να συνεργαστείς κι εσύ μαζι του. Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα αν πας να κέντρο ψυχικής υγείας. Εγώ προσωπικά μία περίοδο που ήμουν θλιμμένη πρωτα δεν εδινα τιποτα και μετα πέντε ευρώ την επίσκεψη. Τα προσωπικα ζητηματα θα τα θιξεις μαζί με τον ψυχοθεραπευτη, σου το ξαναλεω δουλειά του είναι να νιωσεις εσύ καλά. Το ότι θα θεωρηθεις άρρωστος και ψυχοπαθής δεν ισχύει. Ξέρω παρά πολύ πετυχημένους, ομορφους ευτυχισμένους ανθρώπους που έχουν απευθυνθεί σε ψυχοθεραπευτη σε δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Όσο για το θέμα του καιρού θα πάρει καιρό ναι, αλλά σίγουρα λιγότερο πιστευω από το να γίνεις εξωτερικά διαφορετικος, και το γυμναστήριο θέλει πάρα πολύ καιρο ίσως και περισσότερο από τη ψυχοθεραπεια. Γιατί να μην τα συνδιασεις; Να εξοπλιστείς και έξω σου και μέσα σου. Περίμενε τώρα να σου φτιαξω τη δική μου λίστα.
Εγω τετοιο σωμα ποτε δεν ειχα , αλλα ημουν μυωδης απλως , αρκετα μυωδης θαλεγα , αυτο το σωμα , για να το φτιαξεις και να το διατηρησεις , θελει τρομερες θυσιες , και καποια στιγμη θα σε κουρασει , και θα τα παρατησεις ..................ειχα διαβασει κατι πολυ σωστο περι γυμναστικης με βαρη , ' οταν κανετε ενα ταδε προγραμμα , ρωτηστε τον εαυτο σας , μπορειτε νακολουθησετε αυτο το προγραμμα για το υπολοιπο της ζωης σας ? ' , οποτε βασιστηκα σε αυτο , εκανα 4 φορες /βδομαδα γυμν. , απο 1.15 ' , προσεχα απλως να τρωω πολλες πρωτεινες , δεν κατεφυγα ποτε σε υπερβολες , και γιαυτον τον λογο , κανω γυμναστικη απο το 86 , και δεν εχω σταματησει , παρα μονο τος τελευταιους 7-8 μηνες , λογω ατυχηματος , αλλα μουχει γινει τροπος ζωης , εχω και τα συμπραγκαλα μες στο σπιτι μου , πλεον , οποτε δεν τα παρατας .........................γι αυτο βλεπεις πρωην πρωταθλητες , που εχουν παχυνει , κουραζονται ψυχολογικα , και τα παρατανε .......
Καταλαβαινω και παρακαταλαβαινω , , τα μελη οπου κανουν διακρισεις αναμεσα σε σενα και μενα , μην δινεις σημασια , κανε αυτο που πρεπει να κανεις , οσες γνωμες δεν σε καλυπτουν , αγνοησε τες , αλλα αμα ανοιγεις συνεχως θρεντ με το ιδιο αντικειμενο , θα διαβασεις πολλα , φορουμ ειναι , ο καθενας γραφει οτι θελει ...........
Θετικά: 1) θα σε βοηθήσει να γνωρισεις καλύτερα τον εαυτό σου και να δουλέψεις το θέμα με την αυτοπεποίθηση σου. Φαντασου να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να κοιτάς στο καθρέφτη και να βλέπεις έναν όμορφο άνθρωπο που αγαπάς; Δεν θα είναι πολύ ωραίο;
2) θα σε βοηθήσει στο κομμάτι κατανοησης/ επικοινωνιας/συνεννοησης με άλλους ανθρώπους, κάτι σημαντικό για τις ομορφες
3) θα σου δώσει εφοδια/τρόπους διαχείρησης κοινωνικών περιστασεων που ίσως τωρα σε αγχωνουν/σε μπλοκαρουν ώστε να εχεις με τον καιρό τρόπο να προσεγγίζεις ευκολότερα τις όμορφες.
4) μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα που δεν τα ξέρεις, πράγματα που θα σε βοηθήσουν και θα σε κάνουν χαρούμενο και που δεν μπορώ να τα φανταστώ ούτε εγώ.
5) Στη τελική ότι και αν γίνει προσπαθήσες κάτι διαφορετικό; Ξεκουνηθηκες λίγο.
Αρνητικα: 0.
Εσύ Ναταλία σε τι πιστεύεις ότι θα με βοηθήσει το γυμναστήριο,μιας και το ανέφερες πριν?