Φαντάσου πόσο σε έχει επηρεάσει που μπερδεύτηκες και έγραψες σε λάθος ενότητα! Χαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Η ανησυχία είναι σαν μια κουνιστή καρέκλα. Σου δίνει κάτι να κάνεις, αλλά δεν σε οδηγεί πουθενά”...
Αλκυόνη Παπαδάκη
Αν ανεβούμε αρκετά ψηλά, θα φτάσουμε σ' ένα ύψος απ' όπου η τραγωδία παύει να φαίνεται τραγική.
Irvin Yalom
Κάποτε έλεγα ότι αυτή είναι η γειτονιά μου.
Αλλά δεν είναι, δεν είμαι μέρος της. Η πόλη αυτή,
που νόμιζα πως είμαι κάτοικός της. Δεν είμαι, δε θέλω τίποτε
απ' τα κομμάτια της. Δε θέλω τους παλιούς δρόμους,
τα κτίσματα, τα επανδρωμένα, γεμάτα ή άδεια της κτίρια,
τις περίτεχνες προσόψεις ή τα γυμνά της τσιμέντα,
τις λεωφόρους και τα εργοστάσια,
τα σοκάκια και τα πεζοδρόμια, δε θέλω τίποτε.
Το κορμί μου πετάει, πάνω της, τα χέρια μου αδράζουν το φως,
έχω φτύσει αίμα στις πέτρες της και εμετό στις γωνιές της.
Δε με συγκινεί η θλίψη των περαστικών, ούτε η χαρά τους,
είναι ξένοι που ζουν στο ίδιο σκηνικό, αλλά δεν με ξέρουν
και τίποτε δε μοιραζόμαστε. Ακόμη και τα βήματά μας, πάνε αλλού,
άλλες σκιές έχουμε, άλλες αναπνοές γεμίζουν τα πνευμόνια μας,
το αίμα μου τώρα είναι σκοτεινό, τα πόδια μου ξέρουν πού να πάνε,
σε ένιωσα.
Τι είναι μοναξιά; Mοναξιά είναι, να κρατάς στα χέρια σου ένα λουλούδι.. και να μην έχεις πού να το δώσεις
.
.
Τάσος Λειβαδίτης.
Ρε μια πρεμούρα. Και δεν πιστεύω σε ταμπελίτσες, οπότε ούτε το αφέντρα ούτε τίποτε με καλύπτει. Είμαι αυτό που είμαι.
Τουλάχιστον να μην κατηγορεί άλλους ότι την υποχρέωσαν να το κάνει.
έχεις ακούσει για μια γυναίκα αστυνομικό που για 8 χρόνια βίαζε τα παιδιά της , έμεινε έγκυος από τον γιό της και τώρα λέει πως το έκανε επειδή ο αστυνομικός άνδρας ασκούσε βία!!! Για να δούμε τώρα που θα βγεί από το ψυχιατρείο τι θα πει και αυτός.
Αναρωτιέμαι ποια μάνα θα ανεχόταν για 8 χρόνια να βιάζουν τα παιδιά της και να συμμετέχει και η ίδια , να έχει όπλο και να μην τα προστατεύει, φοβάται τον άνδρα της, αλλά όταν βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία να την ανακαλεί και μετά από 9 μήνες να ξανά καταγγέλει και στο τέλος να προσθέτει την κακοποίηση των παιδιών.
Υποτίθεται πως και οι δύο εξετάζονται από ψυχιάτρους...
Να δω τι θα βρούν να πουν οι φεμινίστριες του φόρουμ να υπερασπιστούν την ατυχή μάνα αστυνομικό που την κακοποιούσε ο άνδρας της ...
Όποιος γλυτώνει από ένα δάκρυ έναν άνθρωπο, υψώνει ένα μέτρο το μπόι της ανθρωπότητας.
Γ. Ρίτσος
Θα κάνω τις ουλές μου όπλο.
Θα τις κάνω αιχμηρές, να έχουν λεπίδες.
Θα τις κάνω σίδερο στη φωτιά, να κάψω και να σημαδέψω.
Και τώρα οι ουλές μου δεν είναι μονάχα ο πόνος τους.
λένε πως το dna του πατέρα και της μάνας είναι ίδιο, του παιδιού μου το παιδί 2 φορές παιδί μου.
Ο γιός υπερασπίζεται τον πατέρα, τα κορίτσια εκβίασαν την μάνα να κάνει καταγγελία, διαφορετικά θα το έλεγαν οι ίδιες. Οι γονείς σίγουρα είναι διεστραμμένοι και προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οικογένεια με βάση τα δικά τους πρότυπα σεξουαλικής ελευθερίας.
Κάνεις γείτονας, συγγενής, δάσκαλος δεν αντιλήφθηκε κάτι. Κάτι τέτοια κάνουν όσοι είναι σε κάποια αίρεση, μαύρη μαγεία. Όμως γιατί τα λένε στις ειδήσεις πρίν ολοκληρωθεί η έρευνα. 5 αδέρφια θα στιγματίστουν και θα τα χωρίσουν, έχασαν την επιμέλεια οι γονείς και δεν τα ανέλαβε κανείς.
"Ένα αγκάθι εμπειρίας, αξίζει όσο ένα δάσος υποδείξεις".
.
.
Ράσελ
Ωδή στις infractions.
Αν η μάνα δεν είναι Η Μάνα, μία οποιαδήποτε μάνα, τότε πώς φέρεται μια μάνα;
Αν ο πατέρας δεν είναι Ο Πατέρας, ένας οποιοσδήποτε πατέρας, τότε πώς φέρεται ένας πατέρας;
Αν ένας άνθρωπος δεν είναι Ο Άνθρωπος, ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, τότε πώς φέρεται ένας άνθρωπος;
Μήπως και δεν υπάρχει ένα script;
Εγώ ερήμωσα τη ζωή μου για να μπορείς να με βλέπεις από παντού.
.
.
Τάσος Λειβαδίτης
"Συγκαταβατικός σημαίνει διαχειρίσιμος."
Η Αμερική κάνει πόλεμο σε όσες χώρες παίρνουν ναρκωτικά όλοι επειδή παίρνετε σας βγάλαμε θεραπείες και συμμαζευτείτε γιατί θα το κάνουν ταψί εγώ είμαι στρατιώτης και δουλεύω στα χωράφια με έβαλε ο μπαμπάς μητσοτακησ τότε το 90 και με ξεχάσανε όλοι κι εγώ επειδή βαριόμουν την έκανα βιομηχανική την δουλειά κι η άλλη δουλειά είναι να πίνω καφέδες κ τσιγάρα παλεύω με τον λόκο τα δόντια τα κόκαλα να είστε λίγο σοβαροί μαζί μου αν είναι εύκολο γιατί η θεραπεία αυτή αφορά 2 εκατομμύρια άτομα λίγο προσοχή μόνο ζητάω να μη μου χαλάει η διάθεση άσκοπα
Η δουλειά είναι μέχρι να καθαρίσει το DNA να γίνεται μπλε οπωσ οι βασιλιάδες πολύ προσοχή τι λέμε και τι κάνουμε μόνο αυτό οι γιατροί τα μάθανε ενημερώθηκαν
Ο υιός Μητσοτάκης θέλει να περνάνε όλοι οπωσ εγώ γι αυτό πιείτε καφέδες βγείτε κάντε γυμναστική και πάτε στους γιατρούς
Against Hippie Invasion!
https://www.youtube.com/watch?v=nXLt_Jbg_l4
Έχω ένα ευχάριστο νέο για εμένα. Με πήρανε σε κάτι σεμινάρια και το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα παρακολουθώ από κοντά και όχι από υπολογιστή, ήταν δική μου επιλογή, με ρώτησαν εάν θέλω είτε μέσω ίντερνετ είτε δια ζώσης, από κοντά δηλαδή. Έτσι θα συναναστρέφομαι με άλλα άτομα.
Μερικά πράγματα είναι δύσκολα στην κατανόηση του alejandro. Θα δω τι μπορώ να πιάσω, έχει ένα ενδιαφέρον όμως. Γιατί, πολλές διεργασίες, και άλλα, eg οι μικροεαυτοί, κάτι που δεν είχα σκεφτεί.
Ανθρωπος καλοκαρδος,ο Κυρ Γιαννης ο Μπιμπος,εχει παρει το Σωτηρη στη δουλεψη του και τον αφηνει,να κοιμαται στο μαντρι
Μα Και ο Σωτηρης ειναι δουλευτης.Εχει γνωρισει απο πρωτο χερι τη σκληραδα της ζωης και εχει μαθει να τα βγαζει περα.
Και οταν πεφτει το σουρουπο,ξερει πως τον περιμενει ενα πιατο αρνι με χοντρο μακαρουνι,ταμαμ στα πικραμενα χειλη του.
Στο σπιτικο του κυρ Γιαννη του Μπιμπου,ο Σωτηρης γλυφει τις πληγες του και προσπαθει να καμει μαι νεα αρχη,,
Εκει,ηρθε και η πρωτη μου επαφη με το Χρυστω...
Διομηνησς Κωλας (1666)
αρνί από το ποιμνίο του;
Έχω ξεκινήσει μία μετάφραση και χαίρομαι τόσο. Θυμήθηκα την αγάπη μου για τις λέξεις, είχα καιρό να κάνω και πρέπει να ξαναθυμηθώ αρκετά, αλλά το απολαμβάνω!
Καλό το πιο πάνω sumac, χριστιανό το Σωτήρη;
Επινα τσιπουρα εκεινη τη μερα και ελιωνα με Μετεχνιο!Εχω αρχισει να τα απαγγελλω και να γελαω μονος μου!
Δεν περνανε οι γιορτες
Άλλη μια γυναικοκτονια
Ήταν 40 ετών και την έλεγαν Ευγενία. Η Ευγενία εργαζόταν ως σερβιτόρα στην Ξάνθη όπου γνώρισε τον 42χρονο σύντροφό της. Και τότε άρχισε ο εφιάλτης της. Ο σύντροφός της την κλείδωνε στο σπίτι, της απαγόρευε την επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους της, την κακοποιούσε σωματικά και την απειλούσε να μη μιλήσει.
Στις 23 Οκτωβρίου, η Ευγενία μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής με σπασμένους αυχενικούς σπονδύλους και βαριά χτυπήματα σε όλο το σώμα.
Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τα τραύματά της προκλήθηκαν από ατύχημα – ότι «έπεσε σε μια τρύπα ενώ περπατούσαν.»
Οι γιατροί ευτυχώς δεν πείστηκαν και τα ευρήματα αποκάλυψαν την φρικτή αλήθεια, ότι η Ευγενία είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.
Από την Κομοτηνή η Ευγενία διακομίστηκε στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια σε ειδικό νοσοκομείο στη Βουλγαρία όπου μετά από νοσηλεία δυο σχεδόν μηνών πέθανε προχθές...
ψοφος σε ολα τα κοπροσκυλα που σκοτωνουν γυναικες επειδη μπορουν και τα αλλα που θεωρουν οτι οι γυναικοκτονοι χρειαζονται φροντιδα που δεν εχουν...
απλα και ξεκαθαρα, ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. τσαμπα αερα αναπνεουν..
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
έχω πειστεί πως έχουν κάποια ικανότητα οι κακοποιητές, κάτι καταλαβαίνουν, το κρυμμένο τραύμα του άλλου να το ανοίξουν πάλι, να το αφήνουν ανοιχτό κι αφρόντιστο για να είναι τα θύματά τους μεταχειρίσιμα.
δεν φταίει η γυναίκα στην γυναικοκτονία. ο θύτης ήξερε πώς να τη χειριστεί και πώς να πείσει τους άλλους ότι είναι για το καλό της, και επιπλέον το "έγκλημα πάθους" ακόμη το πιστεύουν οι αμόρφωτοι ανθρωποι -κυρίως.
οποι@δήποτε μπορεί να γίνει θύμα κακοποίησης, όχι από τον ίδιο θύτη. δεν πιστεύω ότι είμαστε ασφαλείς.
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση