εγω παλι μονο με το αγορι μου ντρεπομαι παρολο που παντα μου λεει τα καλυτερα..μηπως να ανησυχησω?
Printable View
εγω παλι μονο με το αγορι μου ντρεπομαι παρολο που παντα μου λεει τα καλυτερα..μηπως να ανησυχησω?
Το αγορι μου καταλαβαινω πως δεν εχει προβλημα και τον πιστευω.Βεβαια μου εχει πει οτι αμα εχανα κιλα δε θα τον χαλαγε, αλλα το λεει παντα με τροπο που δε με πειραζει.Quote:
Originally posted by semie
Μηπως νομιζεις οτι δε το εννοει και το λεει ετσι; Πιστευω πως δεν εχεις λογο να μην τον πιστευεις, συνηθως οι αντρες αμα θελουνε να αλλαξει το σωμα μας το λενε.Και το εχω δει πολλες φορες.
δε ξερω γιατι εμενα μου λεει συνεχεια οτι ειμαι μια χαρα κ μαλιστα τωρα που του πα οτι κανω διατροφη για να παψει να με ταιζει συνεχεια μου πεταει κοιτα μη γινεις καμια κοκαλιαρα.η με πιανει κ λεει καλα πως αδυνατισες ετσι κ κατι τετοια.κ δε ξερω αν το πιστευει.παντως ανεκαθεν δεν ντρεπομουν με φιλους παρα μονο με αγορια.ισως να φταει η ανασφαλεια μου.
Ανασφαλειες που εχουμε ολοι λιγο πολυ ειναι.Quote:
Originally posted by semie
δε ξερω γιατι εμενα μου λεει συνεχεια οτι ειμαι μια χαρα κ μαλιστα τωρα που του πα οτι κανω διατροφη για να παψει να με ταιζει συνεχεια μου πεταει κοιτα μη γινεις καμια κοκαλιαρα.η με πιανει κ λεει καλα πως αδυνατισες ετσι κ κατι τετοια.κ δε ξερω αν το πιστευει.παντως ανεκαθεν δεν ντρεπομουν με φιλους παρα μονο με αγορια.ισως να φταει η ανασφαλεια μου.
Παντως ξερω αντρες που δε τους αρεσουν οι πολυ αδυνατες, ειναι και θεμα γουστου καμια φορα.
δε ξερω,η αληθεια ειναι οτι οταν γνωριστηκαμε ημουν 55 κιλα!τωρα τι να πω!
ΣΑΒΒΑΤΟ 01/05/2010
1φ. Ψωμί του τοστ με λαβάς λάιτ
1 ντοματοσαλάτα + 1φλιτ. μαυρομάτικα + 2 φτερούγες χωρίς πέτσα
1 σαλάτα mamas στα goody?s (αλλά έβγαλα τη φέτα όσο μπορούσα και από τα 5 παξιμάδια έφαγα τα 3)+1 perrier
καλο ξημερωμα σε ολους και καλο μηνα!
να που εφτασα κ εγω να μπαινω τετοια ωρα στο νετ, αφου ολη μερα ετρεχα..... εκανα γενικη σημερα το σπιτι, μια που τον αντρουλη μου τον εχω στειλει στη μαμα του μερικες μερες (με τον ιο που εχει δε με παιρνει να αρρωστησω κ εγω οποτε, μακρυα μερικες μερουλες..), βρεθηκα και με κατι φιλεναδες μου, που ηρθαν Αθηνα για μερικες μερες... ολα καλα!
η διατροφη μου παει παρα πολυ καλα νομιζω αν και με το απογευματινο εχω ενα θεματακι γιατι δε το προλαβαινω καποιες μερες.... θα δουμε τη Δευτερα τι θα μου πει....! Παντως η ζυγαρια της διαιτολογου με εβγαζε 2 κιλα πανω απο τις δικες μου... για να δουμε!!!
Σημερινο ζυγισμα στα 82,3 παρακαλω!!!! ειναι δυνατο να εχασα 4 κιλα σε 2 βδομαδες? δε με χαλαει παντως καθολου!!!!!
τανιατανιατανιααααα δε μπορεις το μεσημεριανο με το βραδυνο αλλαγη, το βραδυ θελει ελαφρυ γευμα.. αν θες στειλε μου u2u να σου πω λεπτομεριες!!!!
το πρωι σκοπευω να παω παλι για κολυμπι, τελικα δε το περιμενα αλλα μου αρεσει πολυ!!!! βαριεμαι να παω, αλλα μολις μπω στο νερο, ηρεμω.... 2 φορες τωρα που πηγα εκατσα 40 λεπτα και 1 ωρα και ηθελα να κατσω κ αλλο αλλα δεν ειχα χρονο!
ειμαι πολυ χαρουμενη παντως με την πορεια της διαιτας και της ασκησης!!!!
εβαλα σημερα και ενα παλιο τζιν και θελο 5 ποντους για να κουμπωσει!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!!!!!!!!!!
περιφερεια πλεον στους 112 ποντους!!!!
καλη μας συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Quote:
Originally posted by taniataniatania
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερα κοριτσακια μου (και αγορια!)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα! εγω ειχα τρεχαματα γιαυτο και χαθηκα αυτες τις μερες... ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με μονοπυρηνωση (βγηκε και ειναι καλα τωρα), αρχισα κολυμβητηριο.... ολα καλα πανε με τη διατροφη, την ακολουθω κατα γραμμα, εκτος απο καποιες μερες που δεν εφαγα απογευματινο....
στα κιλα σουπερ!!!!
σημερα πρωι ημουν στα 83,2!!!!!!!!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!
Δευτερα εχω διαιτολογο... για να δουμε τι θα πει!
Μπράβο σου mtsek! διαβαζα την διατροφη που σου εδωσε η διαιτολογος σου κ ηθελα να σε ρωτησω αν επιτρεπεται η αλλαγη σειρας στα γευματα (δηλ. το βραδινο σου να ειναι το κυριως γευμα κ το μεσημερι ανο πιο ελαφρυ)
u2u εστάλη mtsek! ( ο θεος κ η ψυχη μου αν το έκανα σωστα αλλά τέσπα)
Καλημερα κοριτσια μου.Σταθερη η ζυγαρια εχει μουλαρωσει αλλα δε θα της περασει.Χθες πεινασα αρκετα ισως γιατι εφαγα πολυ υδατανθρακα.Σημερα θα φαμε λιγο κρεατακι μπας και γινει τιποτα.
Πρωινο Γαλα με ενα κουταλακι μελι και 1 μικρο σοκολατακι
Μεσημεριανο Γιουβαρλακια μεριδα
Απογευμα Μηλο
Βραδυνο Οτι και το μεσημερι αλλα μιση μεριδα
Θα φαω παλι τελευταιο γευμα 8 το βραδυ, το καθιερωνω πλεον να μη τρωω τιποτα μετα τις 8.:)
Καλημερα κοριτσακια, καλο μηνα σε ολες!
Χθες Πρωτομαγια μπορω να πω οτι γουρουνιασα αρκετα
γιατι ημουν εξω ολη μερα αλλα σημερα
πρεπει να προσεξω γιατι αυριο εχω διαιτολογο
και ζυγισμα!
Και επισης ο,τι φαω μεχρι τις 8, μετα θα παρω μια μεγααααααλη
σακοραφα και θα το ραψω το στοματακι!
να ρωτήσω κάτι σχετικά αυτό με το τελευταίο γευμα μεχρι τις 8 το βράδυ.
Δε ξέρω τι ώρα κοιμάστε αλλά δεν πεινατε άπειρα μετά? εγώ κοιμάμαι το νωρίτερο στη 1, και εχτές που εφαγα βραδυνο στις 9, όταν πήγε 1:30[ήμουν έξω] +κόντευα να πεθάνω από την πείνα, άρχισα δηλαδη να νιώθω την ζέστη από την αδυναμία πριν λιποθυμίσεις!
cat μου ειναι μερες που πειναω παρα πολυ πραγματικα.Να σκεφτεις κοιμαμαι 2-3 τη νυχτα συνηθως.Ειναι λοιπον μερες που πραγματικα ειναι μαρτυριο αλλα εχω να ενδοσω σε τετοια κατασταση ενα μηνα τωρα.Νομιζω δηλαδη πλεον πως το ελεγχω.Ομως εχω δει οτι οσο πιο νωρις τρως βραδυνο ακομα κι αν εχεις κανει παρασπονδια στο πρωινο η το μεσημεριανο εχει αποτελεσμα.Γιαυτο και προσπαθω να το τηρω.Ουτως η αλλως οτι ωρα και να φαει κανεις βραδυνο πρεπει να ειναι ελαφρυ.Quote:
Originally posted by cat82
να ρωτήσω κάτι σχετικά αυτό με το τελευταίο γευμα μεχρι τις 8 το βράδυ.
Δε ξέρω τι ώρα κοιμάστε αλλά δεν πεινατε άπειρα μετά? εγώ κοιμάμαι το νωρίτερο στη 1, και εχτές που εφαγα βραδυνο στις 9, όταν πήγε 1:30[ήμουν έξω] +κόντευα να πεθάνω από την πείνα, άρχισα δηλαδη να νιώθω την ζέστη από την αδυναμία πριν λιποθυμίσεις!
Μπα εγω το εχω συνηθισει πλεον
παρ ολο που κοιμαμαι κι εγω αργα κατα τις 12 με 12.30.
Ισα ισα αμα τυχει και φαω αργα, μετα με πιανει λυσσα και
θελω να φαω ολο το συμπαν, εχω το μυαλο μου συνεχεια
στο φαγητο.
Παλιοτερα ετρωγα και νωριτερα κατα τις 7
τωρα τελευταια το εχω κανει 8.
Και εγώ το βραδυνό το έχω γύρω στις 7 και πραγματικά πολεμάω καθημερινά να μην ενδώσω.. μία λύση που βρήκα είναι να κοιμάμαι νωρίς (γύρω στις 11:30) οπότε και ξυπνάω γύρω στις 8 χωρίς ξυπνητήρι πλέον..
Λογικά όταν κοιμάσαι δεν πεινάς :D
Βασικα το καλο με τον υπνο ειναι οτι οταν ξυπνας το πρωι η χθεσινη πεινα εχει παει περιπατο.:P
ζυγισμα της Κυριακης 82,9!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολα πανε καλα!
αυριο εχω διαιτολογο (το εχω πει απειρες φορες ξερω!) και εχω πολυ αγωνια να δω ποσο θα με βγαλει εκεινη!!!!
σημερα ακολουθω κανονικα τα γευματα της διατροφης μου
πρωι
γαλα με δημητριακα
δεκατιανο
2 φρουτα + 3 κρακερ
κατα τις 4 θα φαω κρεας κοκκινιστο με ρυζι
απογευμα εχω 2 φρουτα ή ενα χυμο
βραδυ γιαουρτι 2% + 1 φρουτο....
αυτα!!!!
για την ωρα εχω πιει 0,5λ νερο
40 λεπτα περπατημα
1,10 κολυμπι
ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!
με εμένα δεν ισχύει αυτό! ξυπνάω από την πείνα και ανυπομονώ να φάω πρωινό! ειχα συνηθισει να τρώω πάντα 5 γεύματα...Quote:
Originally posted by Constance
Βασικα το καλο με τον υπνο ειναι οτι οταν ξυπνας το πρωι η χθεσινη πεινα εχει παει περιπατο.:P
σημερα εχω τα παρακατω...
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
δεκατιανο
1 μπανανα
μεσημεριανο
αρακας με μιση πατατα + 1 αυγο
απογευμα 2 φρουτα
βραδυ
1 γιαουρτι 2% με φραουλα
Καλημερα κοριτσια μου.
Mtsek μια χαρα πας βλεπω ε, μπραβο!Θα περιμενουμε τα καλα νεα και απο τη διαιτολογο.:):)
Λοιπον σημερα θα φαω τα εξης
Πρωινο Γαλα δημητριακα
Δεκατιανο Χυμος, 1 δαμασκηνο (αχ αυτο το εντερο μου)
Μεσημεριανο Γευμα με noodles και λαχανικα ετοιμο (380 θερμιδες)
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Ψαρι ψητο, 1 ντοματα
αχ αχ αντε να δουμε!!! δε περνα η ωρα σημερα!!!!
γεια σας και καλο κουραγιο σε ολες!!!
κοριτσια μια ερωτηση.......οσες τρωτε δημιατριακα για πρωινο και βραδυνο ποσο ειναι η μεριδα που τρωτε???
καλησπερα καλησπερα!!!
η διαιτολογος μου, μου εχει πει να τρωω μιση κουπα δημητριακα με μια κουπα γαλα...
Quote:
Originally posted by yppap
γεια σας και καλο κουραγιο σε ολες!!!
κοριτσια μια ερωτηση.......οσες τρωτε δημιατριακα για πρωινο και βραδυνο ποσο ειναι η μεριδα που τρωτε???
Mtsekaki περιμενουμε νεα απο διαιτολογο ε!
Εγω δεν πηγα σημερα τελικα γιατι προεκυψε κατι,
Τεταρτη πρωι εχω ραντεβου.
geia σας κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς γυρισαααααααααααααααααααα αααααααααα
περασαμε τελεια σουπερ!
τωρα γυρισαμε αποτο ταξιδι στο νεο σπιτι, γεματο δωρα, ακομα μετακομιζουμε τα πραγματα μας, απιστευτη κατασταση!!!
ξαφνικα βρεθηκαμε ναμενουμε μαζι, πηγαμε σουπερμαρκετ, τι ναπρωτοψωνισεις για αδειο σπιτι...χαμος!!!
θελουμε να κανουμε μπανιο κ αλλαξια δεν εχουμε!
το βραδυ το κοβω να πεφτω ξερη γιαυτο σας γραφω απο νετκαφε οπου ηρθα να χαλαρωσω μιση ωρα γιατι ταχω παιξει απτα τρεχαματα!
αυριο πρωι ζυγισμα κ αρχιζω μαζεμενη διατροφη γιατι στο Παρισι ετρωγα πιτσες, μακαροναδες κ γλυκα σε τρελες ποσοτητες!
Το πρωι ετρωγα μπεικον, αυγα....που ποτε δεν ειχα φαει!
Τι μουκανατε εσεις>? εχουμε νεα? απο διατροφη πωςπαμε?
απο υγεια κ αγαπη ολα καλα?
γεια σου κακοκοριτσακι μας!καλως μας ηρθες!!!!ποσο χαιρομαι που περασατε τελεια!ωραιο το Παρισι?τι ρωταω θα μου πεις!αχ πολυ χαρηκα,σε σκεφτομουν σημερα οτι οπου να ναι θα γυρισεις!
αχ ηταν ΘΕΙΚΟ απλα θεικο...ξεποδαριαστηκαμε κ το ειδαμε ολο ακομα κ οταν το γκρουπ ξεκουραζοταν!
εσυ τι νεα σεμι μου? βλεπω εχεις παρει τονκατηφορο για τα καλα!
εγω καλα...εφαγα λιγακι παραπανω το σαβ/κυριακο αλλα ενταξει απο σημερα ξαναξεκινησα δυναμικα!ελπιζω να προλαβω μεχρι αρχες Ιουλιου να μαι κοντα σ αυτα που θελω...ζω μ αυτο το αγχος νομιζω!
καλε εσυ εχεις παρει την κατρακυλα για τα καλα! ολακαλα θα πανε!
καλο ειναι το αγχος, μας μπριζωνει κ ειμαστε σε εγρηγορση.
Το να επαναπαυομαστε δεν κανει καλο στη διαιτα, δες εμενα, σε λιγο θαχειμωνιασει κ δε θαχω αρχισει διαιτα...
ε ενταξει εσυ απολαμβανεις τον γαμο σου,το καινουριο σας σπιτι,τον αντρουλη σου!λογικο ειναι,η διαιτα μπορει να περιμενει λιγακι αυτες οι στιγμες δε ξαναγυρνανε ειναι μοναδικες κ πρεπει να τις ζησεις οσο πιο ομορφα μπορεις!
Badgirl καλωσηρθες, μας ελειψες!Καλα εκανες και το χαρηκες κι εφαγες οτι ηθελες, αλοιμονο παρισι πηγες να μη δοκιμασεις φαγητακια εκει.Σε βλεπω χαρουμενη και αισιοδοξη και ειναι πολυ ωραιο αυτο.Καλη αρχη στη νεα σας ζωη!Θα τα πουμε ξανα συντομα.:):)
Κι εγω μολις σημερα το πρωι αναρωτιομουν ποτε θα
γυρισει το κοριτσακι μας!
Καλως μας ηρθες bad!
Λοιπον ας γραψω τα σημερινα μου,
μιας και μολις τωρα εφαγα και βραδινο
και αποφασισα να το ραψω για αποψε.
Πρωι --- Γαλα με μουσλι και αποξηρ. φρουτα
Μεσημ --- Φακες με κοτατζ και 1 παξιμαδι
Απογ --- 1 πορτοκαλι, 1 μπανανα
Βραδυ --- 1 τοστ με διπλο τυρι και γαλοπουλα
2 Εσπρεσσακια
Νερο μεχρι τωρα 3λτ + 1λτ ακομη μεχρι να παω για υπνο.
Το μεσημεριανο δεν το εφαγα γιατι δεν προλαβα τελικα με τη δουλεια.Και τωρα να πω την αληθεια δεν πειναω και καθολου, μολις εφαγα το ψαρι μου και φουσκωσα.Αντε να δουμε η ζυγαρια αυριο αν θα ξεμουλαρωσει.:PQuote:
Originally posted by Constance
Καλημερα κοριτσια μου.
Mtsek μια χαρα πας βλεπω ε, μπραβο!Θα περιμενουμε τα καλα νεα και απο τη διαιτολογο.:):)
Λοιπον σημερα θα φαω τα εξης
Πρωινο Γαλα δημητριακα
Δεκατιανο Χυμος, 1 δαμασκηνο (αχ αυτο το εντερο μου)
Μεσημεριανο Γευμα με noodles και λαχανικα ετοιμο (380 θερμιδες)
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Ψαρι ψητο, 1 ντοματα
Καλώς τα μάτια μας τα δύοQuote:
Originally posted by badgirl11
geia σας κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς γυρισαααααααααααααααααααα αααααααααα
περασαμε τελεια σουπερ!
τωρα γυρισαμε αποτο ταξιδι στο νεο σπιτι, γεματο δωρα, ακομα μετακομιζουμε τα πραγματα μας, απιστευτη κατασταση!!!
ξαφνικα βρεθηκαμε ναμενουμε μαζι, πηγαμε σουπερμαρκετ, τι ναπρωτοψωνισεις για αδειο σπιτι...χαμος!!!
θελουμε να κανουμε μπανιο κ αλλαξια δεν εχουμε!
το βραδυ το κοβω να πεφτω ξερη γιαυτο σας γραφω απο νετκαφε οπου ηρθα να χαλαρωσω μιση ωρα γιατι ταχω παιξει απτα τρεχαματα!
αυριο πρωι ζυγισμα κ αρχιζω μαζεμενη διατροφη γιατι στο Παρισι ετρωγα πιτσες, μακαροναδες κ γλυκα σε τρελες ποσοτητες!
Το πρωι ετρωγα μπεικον, αυγα....που ποτε δεν ειχα φαει!
Τι μουκανατε εσεις>? εχουμε νεα? απο διατροφη πωςπαμε?
απο υγεια κ αγαπη ολα καλα?
Καλώς ορίσατε και
Καλορίζικο το νέο σας σπιτικό
Αφού περάσατε καλά, χαλάλι σου??. οι παρασπονδιούλες??
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες θα έχεις καιρό για δίαιτες??.
Τα δικά μου τώρα
Χθες ΚΥΡΙΑΚΗ 02/05/2010 Πρωινό ζύγισμα 67.300κ
Οπότε, έκανα ότι ήθελα 2 μέρες τώρα?..
11:00 1 μπανάνα
14:00 1 πιάτο φασολάδα + 1κ. τυρί + 1φ. ψωμί
18:00 ½ πιάτο φασολάδα + 1κ. τυρί + 1φ. ψωμί
20:30 1 πιάτο κριθαράκι
23:00 3 φρυγανιές + κεφαλοτύρι (δεν ξέρω πόσο)
02:00 1 συσκευασία amareti + 1 φρυγανιά + κεφαλοτύρι
είχα πεσμένη ψυχολογία λόγο σιδερώματος
σιδέρωνα 4 ώρες τα καλοκαιρινά του άντρα μου?. ένα γλυκάκι το δικαιούμαι
Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 03/05/2010 Πρωινό ζύγισμα ----δεν έκανα το λάθος
08:00 1 κουλούρι
14:00 1 πιάτο φασολάδα + 1κ. τυρί + 1φ. ψωμί
20:00 1 milko 0% + λίγο τυρόπιτα + λίγο milko κανονικό + 2-3 πιρ. μακαρόνια κοκκινιστά
21:00 ½ παγωτό 0%
22:00 λίγο χωριάτικη με λίγο ψωμί ούτε μισή φέτα + 2-3 πιρ. μακαρόνια κοκκινιστά + 2 κομμάτια μοσχαράκι
(το είχε φτιάξει η μαμά μου και δεν υπήρχε περίπτωση να του αντισταθώ)
Από αύριο κεφάλια μέσα
παιδακια μου ναμαι κ εγωωωωωωω!!!
πηγα στη διαιτολογ μου και μπορω να πω πως ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
απωλεια με τη δικη της ζυγαρια 3 κιλα (με εβγαλε εκεινη 85 αλλα μου ειπε να κραταω με τη δικη μου πιο καλα)
απωλεια ποντων απο μεση και περιφερεια απο 6 ποντους!!!!
γενικα ολα ειχαν πεσει και την ειδα πως ενθουσιαστικε μαζι μου!!!
μου ειπε γενικα πως παω πολυ καλα αν και της ειχα γραψει τι ετρωγα και μου ειπε πως παλι ειναι λιγα (?)... αχ ποσο θα τρωω πια??? θα σκασω!!
μου ειπε αν ετρωγα κ πιο πολυ (οσα μου λεγε δλδ) θα ειχα χασει πιο πολυ...!
μου αλλαξε λιγο τη διατροφη, μου εβαλε 2 φορες τη βδομαδα λαδερα.... επισης μου εβαλε και γλυκακι (μια παστα ή 2 μπαλες παγωτο ή 2 παγωτίνια ή μια σοκολατα) μου εβαλε coca cola zero 4 τη βδομαδα.... μια χαρα!!!!!!!!!!!
νιωθω πολυ καλα γενικα!
με ανεβασε πολυ η συναντηση μας!!! και περιμενω τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας και απο μενα! ειμαι καινουρια στην παρεα σας και βρηκα την ιδεα σας γιαυτο το ηλεκρονικο ημερολογιο εκπληκτικη!μακαρι να μπορεσει να βοηθησει και αυτο στην προσπαθεια μας!
λοιπον:
πρωι κρυο σαντουιτσ με γαλοπουλα κασερι φιλαδελφια, φραπεδακι μετριο
μεσημερι 1 πιπερια γεμιστη με κιμα, 1 φετα ψωμι ολικης, 2 κολοκυθακια βραστα
απογευμα τη γεμιση που ειχε περισσεψει απο τα κολοκυθακια, απιστευτο ε??αυτα με καταστρεφουν εμενα. και δεν εχει σημασια αν ηταν λιγη η ποσες θερμιδες ειχε αλλα οτι με νικησε η λαιμαργια μου και δεν μπορεσα να αντισταθω...:-(
βραδυ γαλα με δημητριακα
εδω και 2 βδομαδες ξεκινησα κολυμβητηριο.πηγα σημερα και εκανα 1100 μετρα σε μια ωρα και περπατημα 1 ωρα για αποσταση 3,5 χιλιομετρων που ειναι το πηγαινελα στο κολυμβητηριο.
ελπιζω αυριο να ναι μια καλυτερη μερα!!
καλως σας βρηκα, επιτελους πισω Ελλαδαρα αλλα...κοριτσια εχω ξεπατωθει με το νεο σπιτι.
Απορω πως τα βγαζατε περα τις πρωτες μερες του γαμου, οσες δε συγκατοικουσατε πριν.
Μεχρι κ πριν το γαμο το σπιτι μας το φροντιζε η μητερα μου
=
πλυμμενα ολα τα μεχρι τοτε δωρα κ ετοιμα στην ντουλαπα μοσχομυρωδατα...
τωρα ειμαι μονη με ενα ματσο σεντονια-δωρα,
ενα σπιτι ανωκατω απο τα εξτρα δωρα που συνεχιζουν να καταφθανουν,
αφηστε τους 2 οροφους ανεβοκατεβασμα αποσκευων-δωρων-ρουχων κτλ
(το πιο σπαστικο οτι πρεπει να ξανακατεβαζεις 2 οροφους τα δωρα προς αλλαγη...)
Να μη πω για τις δυσκολιες συννενοησης του ζευγαριου στο νεο σπιτι ( κ ειμαστε ακομα στο πρωτο 24 ωρο μονο) :D
Αχ δεν ειναι ολα τοσο ροδινα ακομα κ στην φαση των δωρων, φανταζομαι μετα!
Μετα απο ολα αυτα σας καταλαβαινω που λεγατε οτι ο μηνας του μελιος ειναι αναγκαιος!
εσεις ξερατε το μετα?! ;)
Καλωσηρθες κοριτσακι!
Τα σημερινα δικα μου:
~πρωι αξημερωτα
1 μπρετσελ με φιλαδελφια, ζαμπον
~ενδιαμεσο
1 ποτ. χυμο
1 αφτερ ντινερ σοκολατακι
~μεσημερι
κολιο ψητο
χορτα αλαδωτα
λιγη ντοματοσαλατα
περιπου 1 φ. ψωμι
~βραδυ αργα
1 κ 1/2 καλαμακι χοιρινο
1 πιτα αλαδωτη
αγγουροντοματα αλαδωτη (με 2 ντοματες)
1 αφτερ ντινερ
Καλα ηταν νομιζω για μεταβατικο σταδιο απο τις κρεπαλες στη διαιτα.
Αυριο παλι δε θα ζυγιστω, ξεχσα να μετακομισω τη ζυγαρια &@%#&@%#^&
Ανυπομονω να δω ποσο πηρα.
Ετρωγα μεχρι σκασμου γλυκα, μακαροναδες κ πιτσες κ νιωθω σαν γουρουνακι, ευχομαι να μην εχω παρει πολυ βαρος...
αλλωστε περπατουσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
καλημερα καλημερα κ αποδω!!!!
bad μου καλος ηρθες!!!!
τι εγινε πως τα περασες στο Παρισι?????
σουπερ ε?????
αχ ετσι ειναι ο πρωτος καιρος του ζευγαριου!!! εγω γιαυτο ειπα να μεινουμε μαζι πριν το γαμο...
:)
Geia σου μτσεκ μου, ηταν σουπερ τελεια, τωρα τρεχω κ δε φτανω με τα υπολοιπα του γαμου.
Ολα του γαμου δυσκολα!
Και στα δικα σου, αν κ σε βλεπω ανεβασμενη κ δε σου χρειαζεται Παρισι να φτιαξει η διαθεση!
Σημερα:
κιλα αγνωστα
~πρωι
100 γρ. ψωμι φουρνου λευκο 250
επαλειψη με βουτυρο με γιαουρτι
3 φ. μορταδελα
2 φ. τυρι
καφε σκετο
Αντε παω να μαθω τη γειτονια σημερα, θελω σκορδο να βαλω στο φαγητο κ δε ξερω που εχει!
Ακομα απο κουζινικα σκευη εχω μονο ταψια οποτε θα κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες :D