στις προσδοκιες μου για τους ανθρωπουςQuote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι που να σκεφτεται να κανει τρυπα ο σπεης? :crazy:
χαχαχα
Printable View
χαχαχα
thanks!! :smilegrin:
:roll: τιποταααααα
:lol: spaceride
τοτε να περιμενεις τη σειρα σου...:smilegrin:Quote:
Originally posted by spaceride
χαχαχα
count me in.............:smirk:
Και πως θα φιλας;Quote:
Originally posted by click
δεν ενοχλει το κουμπωμα οταν ακουμπαει στο δοντι?
Ο Σπεις ψιλο παρακολουθει οποτε εχει χρονο αλλα δεν μπαινει οπως παλια υποψιαζομαι γιατι εχει μπουχτισει.Ναι;(Να σε βαλω στο σηριαλ;):smirk:Quote:
Δε νομιζω Τακη!!!
χαχαχαχα
ναιιιιιιιιιιιιι θελουμε σπεης στο σιριαλ!!
Μονο αν μου πει το ο.κ. μπορει να τον ενοχλει η δημοσιοτητα.:cool:
Αν θυμαμαι καλα ανηκω στους σπονσορες.. Δεν αρμοζει σε ενα σπονσορα να εξαγοραζει ετσι μια θεση..Quote:
Originally posted by lessing
Μονο αν μου πει το ο.κ. μπορει να τον ενοχλει η δημοσιοτητα.:cool:
Σμαρτ ειναι μακρια η ουρα.. Αλλα χρησιμοποιω τα κονε μου και μπαινω πρωτος..Οσο για το ο,τι δηλωσεις εισαι..τι να λεμε τωρα!! Θα μας παρει το πρωι..
space kριμα να χαραμισεις το κονε γι αυτο το λογο... αν επειγεσαι τοσο ζητα προτεραιοτητα... μπορεις οι αλλοι να δειξουν κατανοηση (βεβαια αυτο θα αναιρεσει το επειγον του πραγματος :crazy:)..
κατα τ αλλα... μερικες φορες δεν ειναι κακο να λεγονται μερικα πραγματα, κ ας παρει κ το πρωι... το κακο ειναι οταν υπονοουνται αλλα δεν υπαρχει το σθενος να ειπωθουν κ να υποστηριχθουν ευθυεως..
θα συμφωνησω απολυτα σμαρτ...αλλα επειδη μαλλον το κλιμα εδω ετσι ειναι..εννοω το να μη λεγονται ευθεως τα πραγματα και να αφηνονται να εννοουνται κραταω κι εγω αυτη τη γραμμη:starhit::starhit:Quote:
space kριμα να χαραμισεις το κονε γι αυτο το λογο... αν επειγεσαι τοσο ζητα προτεραιοτητα... μπορεις οι αλλοι να δειξουν κατανοηση (βεβαια αυτο θα αναιρεσει το επειγον του πραγματος :crazy:)..
κατα τ αλλα... μερικες φορες δεν ειναι κακο να λεγονται μερικα πραγματα, κ ας παρει κ το πρωι... το κακο ειναι οταν υπονοουνται αλλα δεν υπαρχει το σθενος να ειπωθουν κ να υποστηριχθουν ευθυεως..
σκέφτομαι οτι απόψε νιωθω παρα πολύ μόνη μου...πώς έκανα ετσι την ζωή μου..Δεν θέλω να ξεσπάσω πάλι στο φαί, θέλω να γεμίσω την ζωή μου αλλά δεν ξέρω τον τρόπο ή δεν υπάρχει τρόπος ή δεν προσπαθώ πραγματικά..Σκέφτομαι πόσο θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν μασάνε και σε αντίστοιχη περίπτωση θα έβγαιναν(μόνοι) να πάνε ένα σινεμά, μια βόλτα, κάτι..ΑΛΛΑ δεν μπορώ να γίνω έτσι δυστυχως, δεν τόχω..και κάθομαι ακόμα ένα βράδυ κ κλαίγομαι.Μου έχουν λείψει τόσα πολλά πράγματα και πάντα όταν νυχτώνει έρχονται και με στοιχειώνουν
ισως να εχεις δικιο.....Quote:
θα συμφωνησω απολυτα σμαρτ...αλλα επειδη μαλλον το κλιμα εδω ετσι ειναι..εννοω το να μη λεγονται ευθεως τα πραγματα και να αφηνονται να εννοουνται κραταω κι εγω αυτη τη γραμμη:starhit::starhit:Quote:
μαλλον θα πρεπει ν ακολουθησουμε ολοι αυτη τη γραμμη λοιπον....
Quote:
ισως να εχεις δικιο.....Quote:
Σπαστε τη γραμμη σπαστε τη γραμμη γιουριααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
θα συμφωνησω απολυτα σμαρτ...αλλα επειδη μαλλον το κλιμα εδω ετσι ειναι..εννοω το να μη λεγονται ευθεως τα πραγματα και να αφηνονται να εννοουνται κραταω κι εγω αυτη τη γραμμη:starhit::starhit:
μαλλον θα πρεπει ν ακολουθησουμε ολοι αυτη τη γραμμη λοιπον....
Pόζ.. σε καταλαβαίνω...
είτε έχουμε ανθρώπους δίπλα μας είτε όχι, η μοναξιά δε φεύγει είναι μέσα μας.
εγω σκέφτομαι τον φίλο μου, μου λείπει πολυ... κ θα ήθελα να κοιμώμασταν αγκαλια....:sniffle:
γιατί βρε ελένη δεν ήξερες ποσο ύψος έχεις??Quote:
Originally posted by eleni1201
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί σήμερα με μέτρησε ο φίλος μου στον τοίχο με ακριβεια και είμαι 1.67!!!:roll:
χαα... τελεια ρε συ!
ψηλωσες ε :P
παω και γω να κάνω μονοζυγο να κρεμαστώ μπας και ψηλώσω:lol:
όντως λίγους πόντους να αλλάξουμε στο ύψος και όλα σκατα!!
πάντως μια χαρά πρέπει να είσαι:thumbup: τωρα αλήθεια θέλεις να φτάσεις 54? γιατί εμενα μου φαίνονται λίγα?
αν και παίζει ρολο και η κατασκευη.
Εχω παρατηρήσει άτομα στο ίδιο βάρος και ύψος και να φαίνοντε τελειως διαφορετικά!!!
δε ξέρω βρε ελένη, αλλά εγώ πχ θα ήθελα να (ξαξα)πάω στα 55, στα οποία νιώθω καλά.
και είναι μολις 3 κιλά κατω απ'το ύψος μου.
παντως άμα θέλεις πολύ πολύ... θα το καταφέρεις. δλδ όπου εσύ νιώθεις καλά.κι ας είναι κ 54!
παντως να πω την αλήθεια, κ γω θα ήθελα να φτάσω και 50,στα οποια πάλι είμαι μια χαρα..
αλλά να σου πω φοβαμαι, το μυαλό είναι περίεργο, όταν φτάνουμε σε χαμηλά κιλά μετά αρχίζουμε και σκεφτόμαστε κάπως "άρρωστα"...
:lol: πολύ καλά είσαι, ειλικρινά..
αρκεί να είσαι λίγο πιο σταθερή (τι λεω κ εγω, που τα ίδια κάνω)
κατάλαβα, όντως οι διαφορές σε 2-3 κιλά είναι λίγες, αλλά οκ φαίνοντε.
μήπως σε έχει ψιλοαγχώσει ή είναι κούραση το θέμα "58"?
εννοώ μήπως σου έχει κολλήσει οτι θές να πας 58? έτσι σαν νούμερο.
γιατι πχ εμενα μου συμβαίνει
γεια σας!!!!! :starhit:
σκευτομε το χθεσινοβραδυνο
σκευτομε οτι θα ξαναγινει
φρικαρωωωωωωωωωωωωωωωωωω:t humbdown::thumbdown:
Να τολμήσω να ρωτήσω τι έγινε χθες βράδυ ή να το αφήσουμε να χαθεί στη λήθη για πάντα;
νομιζω μονο σε σενα μπορω να πω, Ναταλακι που θες να μηνυματιστουμε?
Έλα φατσοβιβλίο,εκτός αν θέλεις να σου τηλεφωνήσω
οτι κανει κρυο.
οτι χτες ξενυχτησα τρελα και αφου ξυππνησα αργα πώς διαολο θα με παρει ο υπνος νορμαλ ωρα σημερα?
αυριο εχω δουλειες με φουντες
Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι.. αν ποτέ θα σταματήσω να σκέφτομαι το όνειρο που κάποτε είχα. είναι άραγε υγιές ή καταλήγει αποθημένο με τα χρόνια...
σισι ασχετο αλλα μου ρθε τωρα.
εχεις παρατηρησει ποσο καλυτερα φαινεσαι σε συγκριση με οταν ειχες πρωτογραφτει που για καιρο ησουν χωμα?
ναι κλικ πραγματικά δεν έχω υπάρξει χειρότερα απο τότε.
δόξα το θεό είμαι πολύ καλύτερα(επειδή τα ξαναβρήκα με τον φίλο μου,γι'αυτό νομίζω)
έχεις μνήμη όμως..:thumbup:
:thumbup:
το σκεφτομουν κ εγω τις προαλλες... εσυ δεν ησουν που δεν ηθελες να βγαινεις απ το σπιτι ? :P
smart, εμένα ρωτάς ε?Quote:
το σκεφτομουν κ εγω τις προαλλες... εσυ δεν ησουν που δεν ηθελες να βγαινεις απ το σπιτι ? :P
ναι εγώ είμαι... που είχα ανοιξει ενα τόπικ να γράφω όταν δεν είμαι "καλά"...
πιστευω όλοι μας έχουμε εναν καλό και εναν κακό εαυτό.
για την υγεία μου(ψυχική και σωματική) και για τους άλλου γύρω μου, βγάζω τον καλό μου εαυτό.
Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές που μου βγαίνει ο κακός μου εαυτός, απλά είναι ανεξέλεκτες (προς το παρόν).
Έτσι δε συμβαίνει σε όλους?
γεια σαςςςςςς
καλημερα (ή καλησπερα)
σας εχει τυχει να επιζητατε τη μοναξια καποιες φορες ενω ταυτοχρονα παραπονιεστε για αυτην?
Σκεφτομαι οτι ειμαι τοσο χαλια
Οτι πολλα μαζεμενα επεσαν
Οτι θελω να φυγω,να εξαφανιστω
Οτι εχω να γραψω 2 μερες και αυτο με επηρεαζει αρνητικα
και αλλα πολλα
σκευτομαι οτι εχω κανει προοδο με τις κρισεις πανικου, οτι εχω ξεκινησει και βγαινω και μονη μου εξω χωρις επεισοδεια, επεισης σκευτομαι οτι οποιος με στραβοκοιταξει εχει να φαει μουτζα ξεγυρισμενη
και σκευτομαι να σας ρωτησω τι γνωμη εχετε για τα αποθημενα? αποθημενο φυγειν αδυνατο τελικα?? :puzzled::puzzled:
onelifeonechance τι εχεις κοριτσακι μου? οτι χρειαστεις με βρισκεις στο facebook:smirk:
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηη
Γουανόφα,δεν έχουμε μιλήσει ποτέ επί προσωπικού,αλλά είμαι κι εγώ,αν θέλεις,εδώ για σένα.
Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη παρά μόνο να σου θυμίσω πως ό,τι κι αν περνάς,δεν είσαι μόνη.
Όσο για τη φυγή,όσο δελεαστική κι αν είναι η σκέψη της,τίποτα ποτέ δε λύνει.Ας ξεμπερδεύουμε καλύτερα!
καποια θα μαλωσω σημερααααααααααααα χμ χμ! :exclamation: