Stellou γειά σου κι από μένα που είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά έχω παρακολουθήσει τη πορεία σου και μάλιστα ως ένα βαθμό συμβαδίζαμε! Στην πορεία με κάποια προβλήματα υγείας που μου παρουσιάστηκαν και τα οπόια για να λυθούν χρειάζονταν φουλ κορτιζόνη από τα 109 κιλά που είχα φτάσει ξαναπήγα στην κορυφή! Κι εδώ κι ένα εξάμηνο ξανά κάτω! Το σημαντικό είναι να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια! Η δική μου πικρη
πείρα δείχνει ότι το δύσκολο είναι να συντηρήσεις κι όχι να κατέβεις γι αυτό χρειάζεται αλλαγή τρόπου σκέψης! Αν νιώθεις ότι είσαι σε δίαιτα κι ότι κάποια στιγμή θα σταματήςεις να κάνεις δίαιτα και έχοντας ένα χαμηλότερο βάρος θα τρως ότι γουστάρεις απλά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Εγώ αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι η διατροφή που κάνω τώρα είναι η βάση της διατροφής που θα ακολουθώ όλη την υπόλοιπη ζωή μου! Και λέω η βάση γιατί εννοείται άνθρωπος είμαι με αδυναμίες και κάτι μπορεί να κλέψω μια μέρα ή να παραλείψω μια άλλη. Σε καλώ λοιπόν κι εγώ από την πλευρά μου να ξαναρχίσεις και να μην εγκαταλείψεις! Μην μπαίνεις σε σπασμωδικές δίαιτες και γυμναστικές! Δεν θέλει κόπο τρόπο και συνέπεια σε καθημερινή βάση θέλει κι όλα θα πάνε καλά!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!