Ετυχε κι εχετε ****** μεσα σασ δεν ειστε αντρεσ στο ξυλο δεν πιανεται μια το σεξ ειναι κοριτσιστικο αθλημα κι εκει διαπρεπεται αδερφαρεσ
Printable View
Ετυχε κι εχετε ****** μεσα σασ δεν ειστε αντρεσ στο ξυλο δεν πιανεται μια το σεξ ειναι κοριτσιστικο αθλημα κι εκει διαπρεπεται αδερφαρεσ
Φλασιά: Υπήρχε μια τύπισσα ρε παιδιά με το όνομα Μerlot η κάπως έτσι τέλος πάντων, τι να απέγινε ποιος ξέρει. Έγραφε απ ότι θυμάμαι εξαιρετικά, την εκτιμούσα. Τώρα δυστυχώς έχει εξαφανιστεί, κρίμα.
Σκέφτομαι σε πόσο σάπια κοινωνία ζούμε δυστυχώς.
παντα σαπια ηταν θεσσαλονιαν,δικιο εχεις.
απλα σε τετοιους καιρους που τους παιρνει αποθρασυνονται ολα τα σιχαματα.
αλλιως μαζευονται και το παιζουν φιλησυχοι
Τελευταια ευκαιρια να ξεκολησετε απο τισ γυναικεσ δεν μπορει να χρησιμοποιειται ανθρωπουσ κατα αυτον τον τροπο κοψτε το σεξ ειναι σαν τα ναρκωτικα ξεκοληστε ειστε χαλια θα πεθανετε ολοι ξεκοληστε
"καμία χώρα στον κόσμο δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την βία, παρα μόνο με νόμους" λέει στην αρχή μια σειρά που παρακολουθώ.
η βία έχει ως συνέπεια την σαπίλα, εφ όσον δεν υπάρχει διαπαιδαγώγηση.
και δεν νομίζω να καταλάβουν ποτέ όλοι οι ανθρώποι πόσο κακό τους κάνει αυτό.
σκέφτομαι πως αν κάτσουμε και σκεφτούμε πόσα έχουμε επιβιώσει, ποιός μας εγγυάται ότι δεν θα έρθουν χειρότερα;
καμια ελπιδα
ετσι ενιωσε ο ποιητης..!!
Όσοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα και όσοι δινουν σ αυτους κουράγιο, λένε την κουβέντα του ellis. Οι υπόλοιποι έχουν απο παιδικής ηλικιας χαρακτήρα στρωμένο για να βρει γυναίκα με τα δικα τους γούστα. Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία που ειτε ειναι χαζοι είτε συμβιβάζονται, κι έτσι έχουν γυναίκα. Κι εγώ ξέρω γεροντοπαλίκαρα. Απλά δεν τους βοηθούσε ο χαρακτήρας τους να κερδίσουν γυναικα του εσωτερικού τους γούστου και συνάμα δεν συμβιβαστηκαν με κάτι λιγότερο απ αυτό.
Βλέπω στο δρομο γνωστούς και συμμαθητές. Σαν αυτοματοποιημένες κινήσεις του εγκεφαλου η συμπεριφορά του καθενός. Ακριβώς οπως τότε. Έτσι, κραταω τυπική σχέση με όλους αυτους και δεν τρεφω ψευδαίσθηση οτι ειναι φιλοι μου.
Άλλο το να σε λυπούνται κι αμα λαχει να σε βοηθήσουν κι άλλο να σε έχουν για φιλο. Αν σε έχουν για φιλο φαίνεται απο το οτι θα σε συναναστρέφονται μαζί σου όπως συναναστρέφεται κάθε παρέα φιλων μεταξυ τους πχ για καφε, τηλέφωνα, καλαμπουρια, εξόδοι, προσκλήσεις.
Κάποιων απ αυτούς η συμπεριφορά συνετεινε, ενισχυσε, αυτο που ειμαι σήμερα, το να δυσκολεύομαι να σχετιστω με κοσμο και δη με ατομα που θα επιθυμούσα.
Ρε παιδιά μόνο εγώ ανατριχιάζω όταν ακούω τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας; η παίζει και άλλος; Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την μελωδία ε. Εννοείτε με όλο το πακέτο, την συντριπτική νίκη ενάντια στον ναζισμό.
https://www.youtube.com/watch?v=5--5t0lz0UI&t=31s
Στο βίντεο βλέπουμε την Μαρία Λιμάνσκαγια να ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Πύλη του Βρανδεμβούργου. Όταν μπήκαν οι Σοβιετικοί στο βομβαρδισμένο Βερολίνο, παίρνοντας τα σώβρακα των Ναζί.
Σκέφτομαι πως μια μικρη απόφαση, μπορεί να αλλάξει την ζωή μας προς τον καλύτερο η χειρότερο τρόπο.
αυτο με τη βια ειναι βουτυρο στο ψωμι της καθε απολυταρχικης εξουσιας.
τα περισσοτερα ατομα που εχει τυχει να μιλησω απο πιο λαικα στρωματα και μεγαλυτερης ηλικιας(μαστορες,υδραυλικο ι,ηλεκτρολογοι κτλ),μιλανε για κρεμαλες,θανατους και παπαδοπουλους.
μια χαρα τους παει η τβ εκει που θελει.
για τους νεοτερους δικαιολογια δεν υπαρχει
Τα λενε γτ ζουσαμε μια φαση με τον ανδρεα ευρωπαικη κ τωρα με τον τσιπρα φιλοτουρκικη κ δεν ανεχομαστε να μασ πει κανενασ πωσ θα ζησουμε πρεπει οσο περναει ο καιροσ να ζουμε καλυτερα οχι πολεμο που κανανε αυτοι καταλαβεσ ?
Ξεκοληστε απο το κομμα δεν βοηθαει κανεναν σασ οι πολιτικοι ειναι χειροτεροι απο το διαολο ξεκολατε τα κοριτσια που εχετε φαει μπετοστοκο δεν συγχωρουν εκτοσ αν θελετε να ζησετε μονο 20 χρονια κ στα 40 γεια σασ αποφασιστε τι θελετε
εδώ ακούμε τα τραγικά, πως αξίζει σε λαούς να αφανιστούν κι άλλα τέτοια.
πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν τέτοιες απόψεις εγώ πιστεύω.
αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε εμείς το καλό, όσοι μπορούν δηλαδή.
Περί ανέμων και υδάτων, τα αλαλα και τα μπαλαλα, ναχαμε να λέγαμε κλπ κλπ. Σκέψεις, σκέψεις, κάψιμο.
Το *******το με εφαγε κακουργα κενωνια νομιζα οτι ειμασταν συμμαχοι αλλα με εφαγε το *******το
Καταστραφηκε το μπορντελο μπορω κ ξεγελαω την τεχνολογια που εχετε
Επειδη μπορω κ δουλευω δεν πηγα φυλακη αν με σκοτωσετε να μην καταλαβω αν γινεται κι ειναι ευκολο δεν κανω πλακα
Το 10 μολισ βγηκα απο το στρατο ειχα καταστραφει κ μου ριξαν αλλα 10 χρονια στο κεφαλι ειμαι ο χειροτεροσ ολων των εποχων κ προτιμησε ο μητσοτακησ να κανει πολεμο κ νομιζε οτι θα πεθανω τοσο βλακασ ειναι ο πολεμοσ τελειωσε μετα ηρθαν τα παιδια απο τη φυλακη γενικα εγινε ενα συμπουρμπουλο εδω περα φοβερο κ τοσο που εζησα πολυ ηταν το προβλημα ειναι οτι εγω περναω καλα κι εσεισ ειστε αχρηστοι θεμα dna ειναι εγω ολα τα εχω μεσα μου κι εσεισ τιποτα εγω τι φταιω βρειτε τα με τουσ προγονουσ σασ
Απο αυτο που καταλαβα οι νοικοκυραιοι δολοφονουν τα πρεζακια ελευθερα χαρησ το κομμα κι οι αριστεροι γαμανε ασυστολα παλι χαρησ το κομμα κοινωσ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
Σκέφτομαι πόσο εύθραυστη είναι η γαλήνη στην ψυχή... Πόσο δύσκολο είναι να την βρεις και να την διατηρήσεις... Τόσο δύσκολο που κάποιοι την αναζητούν σ' έναν άλλο κόσμο σαν τον φίλο μου που διάλεξε να φύγει νωρίς απ' την ζωή... Ελπίζω να κατάφερε να την βρει εκεί που είναι τώρα...
Ποιοσ φταιει πειτε μου εχω μια κοπελα φιλη 2 μετρα πρεπει να σπουδαζει τεσπα και τησ λεω εσενα σε θελουν ολοι 2 μετρα με τροπουσ εγω εκλεισα απο γυναικεσ αλλα την βλεπω την αξια σου οχι μου λεει ειμαι αγγουρι δεν εχω λεφτα κλπ τεσπα τισ κλαιγομαι λιγο φυσικοτατα μου βγαινει και τι κανει η τυπισσα ψαχνει απο εδω ψαχνει απο εκει και μου βαζει στον καφε φαρμακο για την καρδια κ στρωνω ποιοσ φταιει τωρα εγω η αυτη
Η μεγαλη θεραπεια βγηκε το 70 το 90 υπηρχε νομοσ πωσ αν ξερεισ κ δεν το πεισ εισαι υπευθυνοσ τωρα γτ εγω ημουν τρελοσ υποτιθεται κ δουλευα με αγροτικο αυτοκινητο κι οι αλλοι ηταν υγιεστατοι κ δουλευαν με το καρο το 90 που να το φανταστω εγω αυτο ακομα ετσι ειναι τα πραγματα εγω εχω ραδιο κ ιντερνετ στο χωραφι κι αλλοι τωρα δουλευουν με αυτοκινητο ποιοσ φταιει
Δεν εχω προνομια εχω ιντερνετ στο κινητο κ ραδιο απο τη λαικη κινεζικο 10 ευρω ακριβα το πηρα οπωσ ολα ακριβα οποιοσ θελει μπορει να το κανει δεν ειναι κατι
Οι αλλοι τωρα μαθανε κατι λιγα απο κινητα εγω ξερω κ πωσ φτιαχνεται τα βασικα
Το ραδιο με επαναφορτιζομενη μπαταρια παιζει 5 ωρεσ σχετικα σιγα μη χαλαμε την μπαταρια τ αυτοκινητου
Natali sups τι θυμαμαι ακομα τι ελεγε καταπληκτικο κοριτσι κ rea καταπληκτικη γυναικα κοριτσια ελπιζω να ειστε καλα εγω εμεινα εδω
Τι δώρο άραγε θα μου κάνει σήμερα η αγαπημένη μου![emoji848]χαχα[emoji23][emoji23][emoji23] φαντασία που την έχω...
Σκέφτομαι αυτοί που έχουν σπασμένη καρδιά και δεν μπορούν να ερωτευτούν πόσο αμήχανα αισθάνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Τσουτσουριαζουν οταν σε ακουνε να μιλασ κ μετα χειρογλυκανο
Οταν ρωτησα τον κολητο μου στο γυμνασιο τι ειναι τραβαω μαλακια μου ειπε παιρνεισ το πουλι σου κ το τραβασ πανω κατω εγω πεθαινω τωρα εσεισ σε 3 μηνεσ φιλακια στον αγιο πετρο