Eυχαριστω Σοφια!! Μη με δουλευετε ε? :P :)
Αντε οταν κανω εκθεση θας σας καλεσω! χιχιχιχι
Printable View
Eυχαριστω Σοφια!! Μη με δουλευετε ε? :P :)
Αντε οταν κανω εκθεση θας σας καλεσω! χιχιχιχι
Θα έχεις πλήρη κάλυψη ; )
Πολύ ωραίος πίνακας!!:)
Σκέφτομαι ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή λίμνη που βουτάω το κεφάλι μου όταν θέλω να ζήσω. Σκέφτομαι τον Κορυδαλλό και πόσο με χώραγε και πόσο λίγος φάνηκα. Αλλά έπρεπε να ζήσω πριν, όχι; Σκέφτομαι τις απανωτές ευκαιρίες, την αυτοκαταστροφή μου. Που οφείλεται;
Σκέφτομαι ότι i must keep goind on....
Σκέφτομαι ότι οι σχέσεις που συνάπτω αφορούν δύο τύπους ανθρώπων....
Από τη μια συναναστρέφομαι με ανθρώπους που γοητεύονται από το ρόλο του "ψυχαναλυτή" και από την άλλη, με ανθρώπους που πάνω στην απελπισία τους εξομολογούνται, "ξεχνώντας" να αφουγκραστούν και τις δικές μου ανάγκες... Ελπίζω, μετά από αυτή τη διαπίστωση, να οδηγηθώ σε μια σχετική ισορροπία... :)
Εγω σκεφτομαι οτι εχω μια κουτα τσιγαρα και πολυ καφε...οποτε ειμαι καλυμμενος για την βραδυα....να δω με τι θα ασχοληθω:P
Σκέφτομαι ότι μετράω, μία, δύο τρεις, δεκατρείς κτλ και πόσο δεν έχει σημασία. Σκέφτομαι μια φορά να σταθώ στο καθρέφτη και να πω αυτός είσαι. Αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω τον.... κορυδαλλό και πως όλοι μου έλεγαν πρόσεχε μη κλειστείς μέσα. Θα υπάρξει κάτι άλλο; Ποιός είμαι πραγματικά; Αυτό ήμουνα. Σα τα φτερά που τα φυσάς με την ανάσα σου. Άσε τα να κάτσουν κάτω γαμώ το. Άσε τα πράγματα να γίνουν απλά. Αφού τα είχες όλα... γιατί....;
Σκεφτομαι οτι η συνηθεια ειναι τοξικη..
Σκέφτομαι ότι γιατί και να μη τελειώσεις τη ζωή σου; Μερικές φωτογραφίες μένουν, να τις δώσεις κάπου. Θα είναι πολύ ήρεμα. Απλά να μπορώ να θυμάμαι.
Σκέφτομαι το ταξίδι. Οκ. Ας με κρατήσιε αυτο ζωντανό μέχρι τι; Αφού δεν γυρίζει.
Δεν την έχω ενοχλήσει. Αλλά δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου.
Ήμουνα ανώριμος και δειλός προς το τέλος.
Μία ευκαιρία είχα. Το πιστεύω πραγματικά.
σκεφτομαι που εχω εισιτηρια (7 ημερες διακοπες ,κοινωνικο τουρισμο ),, τα εχω απ τον ιουνιο, ληγουν τελος μαρτιου ,,,,,,,,,και θα παν χαμενα , γαμωτο ..._______________________________και παρολο που ντρεπομαι , θα το πω . Το ιδιο επαθα και την προηγουμενη χρονια :(
http://www.youtube.com/watch?v=-Ju_Iv5rCJQ
σκεφτομαι ποσο πολυ υποφερει ο Παλαιστινιακος λαος
και ποσο θαυμζω αυτη τη γυναικα!
ax!!! ..................! και βαχ !!!..........
και γω σκεφτομαι ποσο πολυ υποφερει ο Παλαιστινιακος λαος ,,, αλλα νομιζω οτι θα υπεφερε λιγοτερα αν ιοθετουσε τροπους αντιδρασης εξυπνοτερους απο τους καμικαζι
Υπάρχει μια στιγμή που βαράει κόκκινο, ανάβει και τότε του δίνεις μια μπουνιά και σε πέρνει και φεύγετε. Όταν δεν το έκανες τότε, ποιός ο λόγος τώρα.
Κι εξάλλου, είμαι ο ίδιος; Όχι βέβαια. Αυτό είμαι σε σχέση με πριν. http://www.youtube.com/watch?v=76Q50bVq8mk λολ το θέλει κανείς; ούτε εγω δεν το θελω
αν πιστευεις και βλεπεις υποβαθρο για deep red στιγμες,τοτε δεν σου φαινεται και τοσο ματαιο..
Με το νεο λουκ :D (εφοσον δεν εισαι ο ιδιος )ισως να πετυχεις το πικ που χρειαζεται η περισταση!!
στην περιπτωση που νιωσεις οτι βαρας ενεσεις σε πτωμα ή δοκιμαζεις φαγητο που δεν σ αρεσει,εχεις βεβαιωθει για την ορθοτητα της εξελιξης...
Αμάν! Φωτεινή! Ποιήτρια;!
Κατάλαβα τι λες, σωστό... κι ισχύει αν έχεις λίγο αίμα ακόμα στη καρδιά σου. Κι αν νοιώθεις ότι μπορείς να βοηθήσεις λιγάκι ακόμα (όχι μόνο τον εαυτό σου)
Ουάου...! : )
Απλώς αυτό που σκέφτομαι (μη ξεχνιόμαστε) είναι ότι οκ. Σε βάζουν σε ένα πλαίσιο. Να βοηθήσεις την πατρίδα. Οκ. Κανένα πρόβλημα. Αλλά η πατρίδα είναι λιγάκι μεγαλύτερη ξέρεις. Ξεκινάει από τα μπαράκια με τις guinnes και τον άγριο καιρό του ατλαντικού και λήγει (αμάν θα μας σκοτώσει η rain!) στο φράχτη του έβρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαμογελάσουμε συμπαθητικά και στους υπόλοιπους. Εξάλλου μπορούν να ζουν εδώ οκ? Αρκεί να μην κάνουν κλειτορεκτομή. Α! α! αυτό απαγορεύεται : ) λολ
Απλώς θα μπορούσα να δώσω περισσότερα. That's all. Αν ο θεούλης θέλει να κοιτάξω μόνο τη πάρτη μου οκ. λολ
Βεβαια με τις νεες ρυθμισεις, μπορει.. ποιος ξερει.
να μην σταματησω να ονειρευομαι για να εχω νοημα να ζω
Σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου....
Σκέψου να μπορούσες να το δεις κυριολεκτικά αυτό που λες. Να έχεις μπροστά σου ένα αντίγραφο του εαυτού σου. Αν κάνεις μπράντεφερ με τον εαυτό σου δεν θα κερδίσει κανένας. Αν παίξεις όμως κάποιο τυχερό παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις η να χάσεις. Δεν είναι περίεργο?
Eίναι πράγματι περίεργο και αρκετά περίπλοκο...Οσες πιθανότητες έχεις να χάσεις άλλες τόσες έχεις να κερδίσεις....Το θέμα είναι τι θα σου τύχει...
σκεφτομαι πως τα παιδακια μου ειναι τα στολιδακια μου,ειναι ο θησαυρουλης μου....
......σκεφτομαι πως σημερα που το μικρο μου ξερναει,ποσο σφιγγεται η καρδια μου που δεν μπορω να κανω κατι...
Τα παιδάκια είναι ό,τι πολυτιμότερο στον κόσμο για μια μητέρα.....είναι τα πάντα.....
Γιατί ξερνάει το μικρούλι σου?? Εύχομαι ό,τι είναι να είναι περαστικό!!
Οοοκ, πάμε μια τραμπάλα! :)
Από τη μια τι θα μας τύχει και από την άλλη we make things happen.
Κι επειδή τράμπα-τράμπα-λίζομαι πέφτω και τσακίζομαι,
σκέφτομαι ότι καλό είναι η τραμπαλίτσα να μη γέρνει πάντα μόνο από τη μία..
Το καλύτερο είναι να υπάρχει ισορροπία. Πράγμα δύσκολο συνήθως...
Ενταξει lacrymosa,
εχω θεμα με τα παιδια..συμπασχω ειναι ενα μεγαλο μου θεμα αυτο!!
πονανε?ποναω..
χαιρονται?χαιρομαι..
Δεν ξερω τι επαθε το μαναρακι μου..εφαγε ενα σωρο φαγητα η λιχουδω,τα ιδια εφαγε και ο αδερφος της και ολοι μας..ετσι δεν μου κανει για δηλητηριαση..τι να πω..το καημενουλι ειναι αγκαλιτσα με την κουκλιτσα της την χιονατη και παλευει να κοιμηθει :(
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον :)
Είναι πολύ σημαντικό να συμπάσχεις με τα παιδιά σου....δεν υπάρχει μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης...
Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να του περάσει σύντομα..
Καλή συνέχεια! :)
Μα, ναι :) Ισορροπία. Με δύο ρο περίτρανα. Μα και αλλαγή. Με δύο λάμδα γυμνασμένα. Για να υπάρχει κίνηση.
Πάμε, προχωράμε..
Εμένα η τραμπαλίτσα μου έχει γείρει απ την μια μεριά και δενννν λέει να ξεκολλήσει...
6 παράξενες υποθέσεις τυχερών ανθρώπων
http://www.dinfo.gr/?p=25278
Ο Φρέιν Σέλακ δίνει ελπίδα σε όλους τους… γκαντέμηδες που υπάρχουν στον πλανήτη Γη. Ο δάσκαλος μουσικής από την Κροατία είχε γίνει διάσημος στη χώρα του λόγω των αμέτρητων περιπτώσεων όπου είχε καταφέρει να ξεγελάσει το θάνατο. Επέζησε από εκτροχισμό τρένου όπου έχασαν τη ζωή τους 17 επιβάτες. Επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα.
Επέζησε από αυτοκινητιστικό ατύχημα όπου οι 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Τον χτύπησε λεωφορείο, έπεσε από ένα βουνό, έπιασε φωτιά δύο φορές το αμάξι του αλλά αυτός επέζησε για πολλές ακόμα φορές. Κι όλα αυτά για να κερδίσει το 2003 ένα εκατομμύριο δολάρια σε κρατικό λαχείο!
«Ξέρω ότι ο Θεός με πρόσεχε όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς μπορεί να με βλέπετε ως τον πιο άτυχο άνθρωπο του κόσμου, ή τον πιο τυχερό. Εγώ, πάντως, προτιμώ τον δεύτερο χαρακτηρισμό», είχε δηλώσει ο τυχερός-άτυχος όταν οι ατυχίες μιας ολόκληρης ζωής ανταμείφθηκαν με το παραπάνω.
Υπόθεση «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα»
Το 2007 μπήκαν υποψίες στην Ντόνα Κάμπελ όταν ο σύζυγος της επέμενε να έχει κλειστή την τηλεόραση του σπιτιού και είχε αποσυνδέσει το τηλέφωνο, χωρίς κανέναν λόγο. Ο λόγος αυτός έγινε κάτι παραπάνω από εμφανής, όταν διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε αγοράσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι χωρίς καν να τη ρωτήσει.
Αυτό που δεν είχε καταλάβει μέχρι τη στιγμή που googlαρε το όνομά του στο Ίντερνετ, είναι ότι εκείνος είχε κερδίσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια και δεν της το είχε πει. Μόλις η Κάμπελ συνειδητοποίησε τον «εξωσυζυγικό» δεσμό του συζύγου της με τα αμέτρητα χρήματα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όπου ζηήτησε, φυσικά, το μερίδιο που της ανήκει, δηλαδή… 5 εκατομμύρια.
Υπόθεση «Έχεις Αλτσχάιμερ; Τέλεια!»
Κάποιες φορές η τύχη βοηθάει τους… ξεχασιάρηδες. Στην περίπτωση του Ντέρεκ Λάντνερ, η απώλεια μνήμης ήταν καθοριστική για την πιο τυχερή μέρα της ζωής του. Για πολλά χρόνια έπαιζε μαζί με τη γυναίκα του τα ίδια έξι νούμερα στο Λόττο. Όταν το 2007 κέρδισε σχεδόν 500 χιλιάδες λίρες σε τζάκποτ δεν πίστευε ότι του χαμογέλασε επιτέλους ο Θεός.
Μόνο που η έκπληξη του δε σταμάτησε εκεί… Μετά από μια εβδομάδα θυμήθηκε ότι είχε ρίξει ακόμα ένα δελτίο με τους κερδοφόρους αριθμούς, επειδή νόμιζε ότι ξέχασε να παίξει! Το αποτέλεσμα; Αντί για 500 χιλιάδες λίρες πήρε τα διπλάσια, προς δυσάρεστη έκπληξη των τριών υπολοίπων νικητών που έχασαν 120 χιλιάδες ο καθένας.
Υπόθεση «Το Φορτηγό»
Στις 22 Ιανουαρίου του 2004, ο 73χρονος Καρλ Άτγουντ από την Ιντιάνα των Η.Π.Α. κερδίζει 73 χιλιάδες δολάρια σε ένα τηλεπαιχνίδι. Η μοίρα όμως του επεφύλασσε την γκαντεμιά της ζωής του, αφού λίγες ώρες μετά τη νίκη του τον παράσυρε φορτηγό και ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Εκείνο το …άτυχο απόγευμα, ο ηλικιωμένος πήγαινε προς ένα σούπερ μάρκετ που βρισκόταν ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι του.
«Ο κύριος Άτγουντ φορούσε μαύρα και ο οδηγός του φορτηγού δεν τον είδε» ανέφερε η τοπική αστυνομία για το ατύχημα. Άγνωστο παραμένει τι έγιναν εκείνα τα λεφτά. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος συγγενής του θα τα χάρηκε… εις μνήμην του.
Υπόθεση «Χιούγκο Χέρλι Ρέγιες»
Ο Ουίλιαμ Ποστ καταριέται την ώρα και τη στιγμή που κέρδισε 16,2 εκατομμύρια δολάρια. «Εύχομαι να μην είχε γίνει ποτέ. Ήταν ένας ατελείωτος εφιάλτης». Μόλις η πρώην του έμαθε για τα λεφτά, του έκανε μήνυση (!) ζητώντας να λάβει το μισό του ποσού. Η αστυνομία συνέλαβε τον αδερφό του επειδή προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει, ώστε να κληρονομήσει τα χρήματα.
Οι συγγενείς του τον πίεσαν να επενδύσει σε μια επιχείρηση κι ένα εστιατόριο που ποτέ δεν έφεραν κέρδη. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, χρωστούσε πάνω από ένα εκατομμύριο και μετά από λίγο καιρό κήρυξε πτώχευση! Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε με 450 δολάρια το μήνα και τρεφόταν από την Πρόνοια. Πέθανε μόνος και αβοήθητος τον περασμένο Ιανουάριο.
Υπόθεση «Για κοίτα καλύτερα»
Τον Απρίλιο του 1995 ο Τίμοθι Ο’ Μπράιαν αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι επειδή νόμιζε ότι οι αριθμοί που έπαιζε χρόνια στο Λόττο βγήκαν την μοναδική φορά που δεν έπαιξε! Ναι, όντως, είναι λίγο τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι παραλίγο να γινόσουν δισεκατομμυριούχος.
Μόνο που τελικά ο Ο’ Μπράιαν έδωσε τέλος στη ζωή του χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Οι τυχεροί αριθμοί του θα του απέφεραν ένα κέρδος της τάξεως των… 47 σεντς και όχι των 3 εκατομμυρίων, όπως λανθασμένα νόμιζε. Κι αυτό γιατί είχε πετύχει μόνο τους 4 από τους 6 αριθμούς. Για αυτό πρέπει να διπλοτσεκάρουμε τα αποτελέσματα πριν αποφασίσουμε να… αυτοκτονήσουμε λόγω της γκαντεμιάς μας!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=25278#ixzz1GQdWaBw6
χεχε, Φωτεινή μου ας πούμε ότι η τραμπαλίτσα πάει πάνω κάτω τις τελευταίες μέρες. Κίνηση πολλή :)
δεν ελέγχω-δεν ελέγχω-δεν ελέγχω.. έτσι σα μάντρα, θα βοηθούσε να το πούμε μία και όοολοι μαζί :D
είναι υπέροχο να μην ελέγχω-να μην ελέγχω-να μην ελέγχω..
Περαστικούλια στη μικρούλα σου :)
αυτο το σκασμενο το μετρο..που στον κορακα ειναι?Ποιος το πηρε απο το "ντουλαπι" μου?
Δεν θελω να ελεγχω το εμπεδωσα χεχεχεεχ,αλλα που να παρει δεν θελω να γινονται τα γυρω ερημην μου !!!
Ευχαριστω Διαμαντακι,ευτυχως δεν ηταν ιωση..απο το πολυ φαι την πατησε η μικρουλινα μου!!:)