Θεωρητικα οτι με υπομονη και επιμονη ολα θεραπευονται , ακομα και αν ειναι μεσα στο υποσυνειδητο , ομως πως οπλιστουμε με ολα αυτα , το πρωτο και κυριο να μην γινομαστε ερμαια του φοβου μας ,πιστευω οτι εκει αρχιζουνε και τελειωνουνε ολα
Printable View
Θεωρητικα οτι με υπομονη και επιμονη ολα θεραπευονται , ακομα και αν ειναι μεσα στο υποσυνειδητο , ομως πως οπλιστουμε με ολα αυτα , το πρωτο και κυριο να μην γινομαστε ερμαια του φοβου μας ,πιστευω οτι εκει αρχιζουνε και τελειωνουνε ολα
Διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον πρόσφατα που προσωπικά δεν το γνώριζα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Η έλλειψη σεροτονίνης στον οργανισμό μας είναι μία από τις αιτίες, ίσως η ίδια η αιτία που προκαλούνται οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη! Η σεροτονίνη είναι μία ουσία που ονομάζεται νευροδιαβιβαστής και είναι υπεύθυνη για την ευφορία και την αισιοδοξία. Ένα από τα πολλά άρθρα που εξηγούν αυτό είναι το http://psi-gr.tripod.com/choc_11_ser_trypt.html . Σημειωτέον, το επίπεδο σεροτονίνης μειώνεται από το άγχος, από την έλλειψη συστατικών που λαμβάνουμε από τις τροφές, από την έλλειψη γυμναστικής και την έλλειψη ξεκούρασης.
prag το θεμα ειναι οτι η επεμβαση εγινε για κατι αλλο και τωρα εχω εμφανισει 4-5 καινούρια προβληματα..Θα δειξει με τον καιρο
Παιδιά καλησπέρα!Διάβασα ένα ενδιαφέρον θέμα σ'ενα αμερικανικο φόρουμ για αρρυθμιες και είπα να το κάνουμε κι εμείς.αν δε βαριεστε,απαντηστε στις παρακάτω ερωτησεις,έτσι για να μοιραστουμε εμπειριες.θα απαντήσω κι εγώ εννοείται μες τις επόμενες μέρες.1)ποσά περίπου χρόνια έχετε αρρυθμίες(έκτακτες ή οτιδήποτε άλλο) 2)κατά μέσο ορο, πόσες την ημέρα,υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου; 3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο) 4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;) 5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν; 6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει; 7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά; 8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε; 9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο; 10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο) 4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;) 5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν; 6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει; 7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά; 8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε; 9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο; 10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
Είναι κάτι "απειλητικό" για την υγεία σου? Πάρε μια βαθιά ανάσα και πες στον εαυτό σου ότι θα περάσει κι αυτό. Γιατί θα περάσει! Το καταλαβαίνω πως σε ρίχνει μα σκέψου τι όμορφα πράγματα έχει η ζωή σου και πως σύντομα θα μπορείς να τα ευχαριστηθείς στο 100%!
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δημοσίευσε όλο το κειμενο δυστυχως
Εγω ενοιωσα την πρωτη εκτακτη πολλα χρονια πριν , γυρω στα 20 - 21 (τωρα ειμαι 40 ) αλλα δεν ηξερα τι ηταν οποτε δεν το ειχα δωσει και σημασια .Περασαν χρονια πολλα και ξαναεμφανιστηκαν μαζι με κρισεις πανικου , δεν ειχα πολλες και δεν ηταν καθημερινες , το προβλημα επιδεινωθηκε με την πρωτη μου εγκυμοσυνη , εκει τα πραγματα εγιναν ανεξελεγκτα και επειτα σε ενα 20ημερο ξαφνικα περασανε , βεβαια δεν με ξεχασανε , τις ειχα απο τοτε και μετα συνεχεια , βεβαια εχω περασει μεγαλα διαστηματα χωρις να ερθουν στη ζωη μου (εως και χρονο ) αλλα εδω και αρκετο διαστημα ειναι καθημερινες , τωρα που το σκεφτομαι ειχανε κανει παλι μια παυση να ξεκουραστουνε για καποιες βδομαδες . Η συχνοτητα ποικιλει , εχειτυχει να εχω 3-4 αλλα εχει τυχει να εχω και 20 και παραπανω , βεβαια πολλες δεν τις λες ομως με παγωνουνε απο το φοβο . Εχω εξεταστει σε πολλους γιατρους , εχω βαλει χολντερ , τις εχουμε βρει και ολοι ειπανε οτι δεν ειναι κατι ποθ πρεπει να με απασχολει . Βεβαια εγω πασχω απο καταθλιψη και για αυτο σωματοποιω το αγχος μου , μεγαλη ιστορια , μπερδεμενη παιδια πολυ και δεν ξερω πως θα την ξεπεμπερδεψω .
Κανω πολλα χρονια ψυχοθεραπεια , τα πρωτα χρονια με ψυχολογο και τωρα τελευταια με ψυχιατρο , ο οποιος μου συνεστεισε καποια αντικαταθπληπτικη αγωγη την οποια ακομα δεν εχω παρει , αλλα δεν με βλεπω να την αποφευγω . Εφτασα σε σημειο να φοβαμαι τις 5 εκτατες συστολες που κανω και να τις χρησιμοποιω υποσινειδιτα στην καθημερινοτητα μου για πραγματα που δεν θελω να κανω αναγκαζοντας τον εαυτο μου με αυτο τον επωδυνο τροπο ή τον τιμωρω καποιες αλλες φορες , οπως ειπα ειναι μπερδεμενο
prag oxi den einai epikindino lene alla h zwh mou exei katastrafei.
Παιδιά καλησπέρα!Διάβασα ένα ενδιαφέρον θέμα σ'ενα αμερικανικο φόρουμ για αρρυθμιες και είπα να το κάνουμε κι εμείς.αν δε βαριεστε,απαντηστε στις παρακάτω ερωτησεις,έτσι για να μοιραστουμε εμπειριες.θα απαντήσω κι εγώ εννοείται μες τις επόμενες μέρες.
1)ποσά περίπου χρόνια έχετε αρρυθμίες(έκτακτες ή οτιδήποτε άλλο)
2)κατά μέσο ορο, πόσες την ημέρα,υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου;
3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο)
4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;)
5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν;
6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει;
7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά;
8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε;
9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο;
10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).
ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
Παιδια έχει κανείς καμία ιδέα γιατί μου κόβεται το μήνυμα?έχω προσπαθήσει πολλές φορές κι ενώ στην αρχή δημοσιεύεται μετά από λίγο είναι Κομένο..άλλο και τούτο..είναι λίγο μεγάλουτσικο(10 ερωτήσεις),αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα..αν μπορεί κανείς να βοηθήσει..
κατι κανεισ με τα γραμματα και τα κενα και τισ τελειεσ
Από τον ψυχολόγο σου είσαι ικανοποιημένη? Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις ψυχολόγο? Μήπως υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που σε κάνουν να μην περνάς καλά? Γιατί πολλές φορές δε βοηθάει και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, η καθημερινότητά μας. Έχεις αποφασίσει ότι αυτό θα το αντιμετωπίσεις?? Έχεις πείσει τον εαυτό σου για αυτό?
Παρεμπιπτόντως, όταν μιλάτε για έκτακτες αναφέρεστε σε ταχυπαλμία?
Ξαναπροσπαθω..ποσά χρόνια έχετε αρρυθμίες.κατά μέσο όρο πόσες την ημέρα κ υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου.υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί,όπως στρες,στενοχώρια,κάποια κίνηση.αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο πρόβλημα.υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτά που τις πυροδοτούν ή χειροτερεύουν.ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κ αν ναι σας βοηθάει.υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα,ασκήσεις χαλάρωσης κλπ.γυμναζεστε κ αν ναι βοηθάει ή χειροτερεύει την κατάσταση,ποιο είδος επιλέγετε.επηρεάζονται από στομαχικές,εντερικές διαταραχές,ιώσεις κλπ.τέλος για γυναίκες μόνο,επηρεάζονται από ορμόνες,περίοδος,εγκυμοσυν η
Εγώ έχω παρατηρήσει πως ο καφές μου επιδεινώνει τις έκτακτες συστολές. Επίσης αν κάνω βάρη, νιώθω φτερουγίσματα που και που.
1) Εμένα "μικρο-κρίσεις" που δεν τις χαρακτήριζα καν έτσι και που δεν επηρέαζαν την καθημερινότητά μου είχα για ένα διάστημα στην εφηβεία αραιά και κάποιες φορές τε τελευταία 2-3 χρόνια. Αυτά όμως δεν επηρέαζαν καθόλου τη ζωή μου. Οι "επίσημες" κρίσεις πανικού ξεκίνησαν πριν 5 μήνες. 2)Ανάλογα με τη διάθεσή μου με πιάνουν. Υπάρχουν μέρες που με "γονατίζουν" άλλες που είμαι καλύτερα. Υπήρχε μια περίοδος 1-2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι που είχαν ηρεμήσει αρκετά αλλά μία κρίση συνέβη κι επιπλέον απέφευγα καταστάσεις που φοβόμουν ότι θα πάθω κρίση, επομένως δεν τη λες και περίοδο με καθόλου κρίσεις. 3) εμένα έως τώρα καθαρά και μόνο η ψυχολογία. Ο φόβος για τις κρίσεις και η θλίψη που μου συμβαίνει αυτό. 4) Πήγα στον καρδιολόγο, έκανα καρδιογράφημα, τρίπλεξ κι έβαλα και χόλτερ και ήταν όλα φυσιολογικά. Έκανα γενικές εξετάσεις αίματος και εξετάσεις θυρεοειδή και ήταν φυσιολογικά τα πράγματα. Ωστόσο θέλω να πάω και σε έναν αρρυθμιολόγο. 5) φαγητά ή ποτά δεν έχω νιώσει να με χειροτερεύουν απλά νιώθω άσχημα όταν φουσκώνω από το φαΐ γιατί αισθάνομαι ότι ανασαίνω με δυσκολία (το σκέφτομαι κάθε φορά που τρώω η αλήθεια είναι). Ωστόσο αποφεύγω τους καφέδες που ξέρω πως δε βοηθούν να χαλαρώσεις. 6) Δεν ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, έχω όμως προγραμματίσει συνάντηση με ψυχολόγο. 7) Οι ανάσες βοηθούν ωστόσο δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τρόπους-ασκήσεις-διατροφή που να βοηθάει. Διάβασα πρόσφατα και το δημοσίευσα σε προηγούμενο μήνυμα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που μιλάει για μία ουσία του εγκεφάλου η οποία αυξάνεται με συγκεκριμένες τροφές, άσκηση, τον ήλιο και είναι υπεύθυνη για την ευτυχία και την αισιοδοξία ενώ τα χαμηλά της επίπεδα αποτελούν μία από τις αιτίες κατάθλιψης και αγχωδών διαταραχών. 8) όταν δεν έχω καλή ψυχολογία και αισθάνομαι πως το σώμα μου είναι κοντά σε μία κρίση νιώθω πόνο-σφίξιμο-κάψιμο στο στομάχι. 8) Η περίοδος, ναι, ίσως με ρίχνει περισσότερο.
Εγώ διάβασα τώρα τελευταία ένα άρθρο σχετικά με τους φούρνους μικροκυμάτων. Από μια έρευνα που έγινε στην Αμερική, έδειξε ότι οι φούρνοι μικροκυμάτων επηρεάζουν τον καρδιακό ρυθμό, για αυτό σε άτομα που έχουν κάποιου είδους αρρυθμίες καλό είναι να αποφεύγετε η χρήση τους.
Τα μικροκύματα μπορούν να επηρεάσουν τον καρδιακό σας ρυθμό
Τα μικροκύματα μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το σώμα σας, λόγω της ακτινοβολίας 2.4 GHz (η συνήθης συχνότητα της ακτινοβολίας που εκπέμπεται από φούρνους μικροκυμάτων). Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την δρ Magda Havas του πανεπιστημίου Trent, έδειξε ότι τα επίπεδα της ακτινοβολίας που εκπέμπονται από ένα φούρνο μικροκυμάτων επηρεάζουν τόσο το επίπεδο του καρδιακού ρυθμού όσο και την μεταβλητότητά του. Τα επίπεδα αυτά είναι εντός των προβλεπόμενων οδηγιών ασφάλειας, αλλά τείνουν να προκαλούν άμεσες και δραματικές αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό. Εάν αντιμετωπίζετε ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό ή οποιοδήποτε πόνο στο στήθος και τακτικά καταναλώνετε τρόφιμα που έχουν εκτεθεί σε μικροκύματα, ίσως θα ήταν καλύτερο για εσάς να διακόψετε τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων, πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό σας.
http://www.medicaldaily.com
Παιδια σορρυ για τη μορφή του κειμένου,αλλά μόνο έτσι μου το δημοσίευε.αρχικά το'χα κάνει με τη μορφή ερωτήσεων,αλλα.. τεσπα,περιμένω κι άλλες απαντήσεις και φυσικά χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
Εμενα παλι με ξαγρυπνησαν χθες , οχι δεν ηταν πολλες , αλλα παντα οταν παθαινω 2-3 με πιανει παρανοια μετα και φοβαμαι οτι θα δεχτω επιθεση , το 2ο βραδυ που ξενυχταω μετα απο μια παυση με λιγο καλυτερο υπνο μερικων ημερων , αααα εγω ονειρευομαι οτι της παθαινω κιολας .
Αρρυθμιολόγο έχετε επισκεφθεί?
Ok,ώρα να απαντήσω κι εγώ.λοιπόν,οι αρρυθμίες(έκτακτες κ αυξημένοι παλμοι) μ ξεκίνησαν πριν από σχεδόν 3χρονια στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης.ο αριθμός ποικίλει,γενικά δεν έχω πολλες, από 2-3 έως καμία 15αρια και πολύ σπάνια παραπάνω,όμως ορισμένες φορές έχω αυτές τις συνεχόμενες που σε διαλύουν.δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάτι το ιδιαίτερο που τις πυροδοτεί,σίγουρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα σε περιόδους στρες,στενοχώριας ή αφού τα πράγματα ηρεμήσουν.κάποιες φορές ή έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα ή ακόμα μια απότομη κίνηση,σκύψιμο μπροστά,μια βαθιά ανάσα..καρδιολογικά πρόβλημα όχι,παρά μόνο μια ελάχιστη,άνευ σημασίας πρόπτωση μιτροειδους.από φαγητά δεν έχω εντοπίσει κάτι το ιδιαίτερο,αλλά όταν φουσκωνω(κ φουσκωνω εύκολα) μπορεί να νιώσω καμία έκτακτη και σίγουρα αυξάνονται αισθητά οι παλμοί μου.δε πινω καφέ,coca-cola,τσάι,αλκοόλ κ δε καπνιζω.εδώ και ένα χρόνο και 2μηνες ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή,γιατί δε τη παλέυα άλλο,ένα beta blocker κ μια μικρή δόση xanax.πιστεύω ότι κάτι κάνουν,ιδίως για τους αυξημένους παλμους κ έχει βελτιωθεί κ ο ύπνος μου,σίγουρα όμως δεν δίνουν μια ριζική κ οριστική λύση.αυτό που πιστεύω ότι με βοηθάει λίγο είναι το μαγνήσιο,το περπάτημα κ ή γιόγκα,φυσικά κ ή θετική σκεψη που δεν είναι πάντα εφικτή..γυμναστική κάνω,αλλά όχι κάτι έντονο,λίγη γιόγκα,πιλατες κ περπάτημα κ κάποιες φορές π είμαι καλύτερα λίγη αεροβική,νομίζω βοηθάει.όσον αφορά τις ορμόνες,ορισμένες φορές κάποιες μέρες πριν την περίοδο είναι πιο έντονες,αλλά όχι πάντα,ενώ τις ημέρες της περιόδου είναι πιο ήπιες,αλλά κι αυτό δεν είναι κανόνας.όσο για την εγκυμοσύνη,τι να πω,τότε ξεκίνησαν όλα,με καθημερινά και έντονα συμπτώματα,ενώ πριν δεν είχα νιώσει ούτε μισή έκτακτη στη ζωή μου.όπως καταλαβαινετε,ούτε λόγος για δεύτερη εγκυμοσύνη..ελπίζω ν'απαντησουν κι άλλοι,το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!
Sorry gia ta Greeklish grafw apo allo upologisth. File mou kalhspera..Apo mikro paidi eixa ektaktes.Meta ta 15 arxisa na kanw taxuarithmies xwris na xerw ti einai.Pathena 1-2-3 to xrono kai otan pigena sto nosokomeio eixan stamathsei opote den evriskan kati.Ton dekemvrio pou mas perase eixa ena epeisodio taxukardias kai piga sto nosokomeio.Mou eipan uperkoiliakh epaneisodou kai me anetaxan endoflevios me adenosinh(6ml).Ekana to ablation kai gia 1 evdomada ola kala.Mono ektaktes eixa pou einai logiko.Meta apo ligo kairo arxisa na exw kai alles arithmies.Me krathsan mia mera sto nosokomeio giati h8elan na doun ti exw.Kategrapsan 40.000 ektaktes uperkoiliakes se 15 wres + vradykardia+flevokomvikh taxukardia.Den exei sxesh to agxos.Ennow oti den epireazei thn posothta alla thn poiothta ;) . Anyway gia na mhn kourazw.Shmera phga sthn hlektrofysiologo mou kai mou leei ola pane apo to kalo sto kalutero kai oti se enamhsi mhna tha eimai perdiki.Eidh ta perisotera de ta rxw.Den kanw vradukardies pleon kai kanw mono to polu 1000-2000 ektaktes thn mera :D
Χαίρομαι πολύ γι'αυτό οπότε θα είσαι και καλύτερα ψυχολογικά! Η επέμβαση είναι καυτηριασμός κατά κάποιον τρόπο? Γιατί αυτό κατά σύμπτωση το έχουν δύο φίλες μου και είναι συχνό, σχετικά, φαινόμενο σε νέους ανθρώπους. Αυτό πήγα να τσεκάρω κι εγώ σήμερα στον Ευαγγελισμό αλλά άκρη δεν έβγαλα, δυστυχώς! Τέλος πάντων, μόνο υπομονή και θετικές σκέψεις και ο ενάμιση μήνας δεν αργεί να περάσει!!!
περαστικα σου johnc , βλεπω οτι τα δυσκολα εφυγαν και τωρα απλα μενει να φας και την ριμαδα την ουρα και να συνεχισεις τη ζωη σου , περασες πολλα και φανταζομαι με τι τρομο ζουσες καποιες στιγμες , οτι δεν μας σκοτωνει σιγουρα μας κανει δυνατοτερους
LITOA δεν έχεις τίποτα απολύτως λίγες έκτακτες όπως εσύ κάνει όλος ο κόσμος απλά δε τις αντιλαμβάνεται. Από ότι καταλαβαίνω με την εγκυμοσύνη η οποία είναι μια περίεργη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας το νευρικό σου σύστημα ευαισθητοποιήθηκε και από τότε άρχισες να τις νιώθεις να είσαι σίγουρη ότι τις είχες και παλαιότερα. Την πολλή μικρή πρόπτωση που λες την έχω και εγώ και πολλοί άλλοι και γενικά έχω παρατηρήσει ότι συνήθως εμείς είμαστε πιο ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα. Γενικώς θέλω να πω σε όλους που έχουν έκτακτες και τις καταλαβαίνουν και αγχώνονται εφόσον έχουν μόνο αυτές, χωρίς άλλη συμπτωματολογία, και έχουν ελεγχθεί να μην ανησυχούν όλα είναι καλά απλά είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους όσον αφορά το νευροφυτικό τους. Να κάνετε κάθε χρόνο τον έλεγχό σας και φροντίστε να έχετε ποιοτική ζωή.
Eyxaristw paidia..Twra ienai polu pio duskola apo prin..Upomonh
Η υπομονη και η αντοχη σε ανθρωπους που εχουν εξαντληθει απο καιρο μιας και βρισκονται σε τετοιες περιπετειες πολλα χρονια νομιζω οτι προερχονται απο την παρουσια του Θεου στην ζωη μας ακομη κι οταν αρνουμαστε να δεχτουμε οτι ειναι διπλα μας αφου τα ασχημα συναισθηματα μας κανουν να ειμαστε σιγουροι οτι μας εχει εγκαταλειψει. Διαβαζω με προσοχη τις ιστοριες του καθενος μας και τις συγκρινω με την δικια μου. Ο κοινος μας τοπος ειναι ενας , ο φοβος.... Για να νικησεις τον φοβο ομως πρεπει να αφεθεις ολοκληρωτικα σε οτι σου συμβαινει χωρις να σκεφτεσαι οτι θα εισαι εσυ στο τελος αυτος που θα ειναι στο εδαφος. Δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες προφανως αλλιως ολοι θα ειχαμε απαλλαγει εξαρχης! Εκεινο που μας απομενει ειναι να πιστεψουμε οτι ο Θεος θα ακουμπησει και το δικο μας κεφαλι και θα κανει τον φοβο αντοχη και υπομονη! Μεσα σε μια ακομη νυχτα αυπνιας απο συνεχεις εκτακτες συστολες σας στελνω τις ευχες μου ,ψαχνοντας κι εγω τα προσωπικα μου ορια αντοχης! Θα ξημερωσει...κουραγιο!
PRAG,ή αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα τα'χω συνέχεια στο μυαλό μου,οπότε δε μπορώ ν'απαντησω με σιγουριά. όταν τρωω, για παράδειγμα,σκέφτομαι,ωχ μη φουσκωσω κ με πιάσει ταχυκαρδια ή φοβάμαι να τρεξω για να μην ανέβασω παλμους..γενικά ανεβαζω εύκολα παλμούς.DCAT,το ξέρω ο αριθμός δεν είναι μεγάλος,αλλά ο φόβος είναι τεράστιος.όσο για την πρόπτωση κι εγώ το'χω παρατηρήσει ότι πολύς κόσμος που ταλαιπωρείται με έκτακτες έχει κ πρόπτωση,κ ή καρδιολογος μου μου είπε ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι.JOHNC,καλή ανάρρωσή κι από μένα,σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν με τον καιρό,λίγη υπομονή ακόμα..γίνομαι πιεστική τώρα,αλλά please απάντηστε κι άλλοι στις ερωτήσεις μου!!
"όταν τρωω, για παράδειγμα,σκέφτομαι,ωχ μη φουσκωσω κ με πιάσει ταχυκαρδια ή φοβάμαι να τρεξω για να μην ανέβασω παλμους"
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε μένα! Παιδιά, πραγματικά ζούμε όλοι σχεδόν τα ίδιες καταστάσεις! Από αυτό πρέπει να παίρνουμε δύναμη και ναι, ίσως και αυτό το ερωτηματολόγιο να μας βοηθήσει όλους!!!
Theiosloukas έχεις δίκιο!! Έτσι είναι τα πράγματα! Εκτός από το Θεό πρέπει να πιστέψουμε και στις δικές μας δυνάμεις! Γιατί όλοι μας έχουμε δύναμη μέσα μας και πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμαστε! Εδώ καταφέραμε με το μυαλό μας να κάνουμε το σώμα μας να "νοσήσει" !! Ας πιστέψουμε σε εμάς λοιπόν και στο ότι μπορούμε να πάρουμε εμείς τον έλεγχο στα χέρια μας και όχι ο φόβος!