Είναι πολλά τα σκυλάκια με Λεισμάνια στην Ελλάδα. Και πολλά απο αυτά ζουνε φυσιολογικά για χρόνια μετά τη διάγνωση τους. Θα το αντιμετωπίσετε κορίτσι μου. Όλα καλά θα πάνε.
Στέλνω θετική σκέψη
Printable View
Για σου κύκνος όλα θα πάνε καλά, το λέω σε άλλους για να το ακούσω εγώ.
Κύκνος ναι ακουω γενικά πολυ μουσικη κι ετσι τραγουδια κι του 80 κι 90 οσο για αυτο που μου λες κι το δικο μας σκυλι ειχε καλαζαρ εκανε θεραπειες χρονια με το ζιλαπουρ ενα φαρμακο που το δινουν σε καρκινοπαθείς . εύχομαι ολόψυχα να παν ολα καλα να βγουν μια χαρα οι εξετάσεις για το μικρο φιλαρακι σου κι συντροφακι .:o
Καλημέρα παιδιά!
Τα αποτελέσματα της σκυλίτσας βγήκαν σήμερα τελικά κι ευτυχώς δεν έχει πειραχτεί κανένα όργανο, ούτε τα νεφρά ούτε το συκώτι! Ουφ! Μου έφυγε ένα βάρος... Δεν νιώθω εντελώς καλά ούτε πάλι αλλά ξαλάφρωσα κάπως σε σχέση με πριν... Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση όσο περίμενα, με βοήθησε πολύ! ♥
ετσι πολυ ωραια αυτα τα νεα για το μικρο φιλαρακι σου ειν οκ στις εξετασεις του αυτο που εχει θεραπεύεται του δινεις ενα φαρμακο κι ζει αρκετα καλα . οταν εχει καλαζαρ ενα ζωο πρεπει να προσεχουμε τη σκνιπα φλεβοτομο αυτο μπορει να κολλησει στον ανθρωπο πρεπει να φορανε οι ανθρωποι εντομοαπωθητικο κι στο ζωο να βανουν παλι απωθητικο για κουνουπια .
Κύκνος τι αγαπάς πιο πολύ τα σκυλιά η της γάτες;
:D Είμαι πολύ χαρούμενη που τα νέα είναι καλά! Χαλάλι η τρομάρα...
Προσπαθώ να με προσέχω όσο μπορώ, προχθές βγήκα για καφέ και σινεμά και πέρασα καλά...
Απλώς με ενοχλεί το ότι νιώθω θλίψη κι άγχος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς φταίει αφού η σκυλίτσα θα γίνει καλά...
Μου έχει δημιουργηθεί και μια επιθυμία τις τελευταίες μέρες, θέλω να στείλω e mail στον πρώην μου μ' αυτό το τραγούδι:
https://www.youtube.com/watch?v=pwgk-MHmDhI
Δεν θα το κάνω γιατί δεν πρέπει αλλά το θέλω πολύ... Το λέω σ' εσάς μήπως κι έτσι πάψω να το σκέφτομαι...
πολυ ωραια τωρα αυτο ξεκινά θεραπεια που θα συντηρεί το πρόβλημα να μην υποτροπιάσει κι ετσι θα εχει μια καλη ζωη το μικρο φιλαρακι σου θελει προσοχη κι στην τροφή του .:o
στελνω κατι που θα αρεσει σίγουρα !!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=oXWxDQsK184
Τι ταινία είδατε? :)
Μάλλον είναι το αρχικό αγχος που παραμένει ακόμη και το νιώθεις, σιγά σιγά θα νιώσεις καλύτερα πιστεύω...
Μελαγχολικός ο στίχος που ήθελες να στείλεις. Καλύτερα όμως να στέλνεις εδώ τις αφιερώσεις παρα να στελνεις σε αυτον και να σκαλίζεις το παρελθον. Έχεις μάθει νεα του ολα αυτά τα χρόνια?