Πανο γινεται εγχειρηση
Printable View
Πανο γινεται εγχειρηση
Πανε 30 χρονια απο τοτε που εκανα εγω τωρα θα γινεται ακομα καλυτερα
Όπως έχω ξαναγράψει, το καλό με αυτό το θέμα, Τι Σκέφτεστε, είναι πως λες αυτό που έχεις να πεις και προχωράμε παρακάτω.
Δηλαδή υπάρχουν φορές που απλα θέλεις να πεις κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Όχι αναγκαστικά να γίνει συζητηση και να ανοίξει ολόκληρος κύκλος ερωτήσεων απαντήσεων κτλ.
Λοιπόν αυτές τις μέρες βρήκα λίγο χρόνο, γι αυτό και γράφω εδώ. Συνήθως ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος αλλά και στο λίγο χρόνο που έχω ελεύθερο είμαι τόσο κουρασμένος και σωματικά και ψυχολογικά που δεν έχω τη δύναμη να γράψω τίποτα.
Γενικότερα νιώθω πως έχει και τα καλά της καμιά φορά η δύσκολη καθημερινότητα. Κάπως με έχει βοηθήσει θα έλεγα, γιατί τα κακώς κείμενα ή έστω τα πράγματα που βλέπουμε και μας ενοχλούν δε πρόκειται ποτέ να σταματήσουν, δεν πρόκειται ποτέ να παύσουν με μια ανάρτηση σε ένα φορουμ.
Η έλλειψη χρόνου και η κούραση σου παίρνουν το μυαλό από όλα αυτά ή μάλλον δε σου αφήνουν ικανοποιητικό χρόνο για να ασχοληθείς με όλα αυτά που σε εκνευρίζουν κι έτσι περνάνε.
Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές το βράδυ, που κουρασμένος απ όλη τη μέρα και με ελάχιστο ύπνο, τα ήδη άσχημα της κοινωνίας μας, δείχνουν δέκα φορές χειρότερα, δέκα φορές πιο άσχημα. Αλλά κάνεις υπομονή και βλέπεις πως μετά από ύπνο και φαγητό, μετά δηλαδή την κάλυψη βασικών αναγκών, τα ίδια άσχημα πράγματα δε ενοχλούν το ίδιο αλλά αρκετά αρκετά λιγότερο.
Αυτά.
Θέλω να γράψω και κάτι ακόμα αλλά κάποια άλλη στιγμή.
Εισαι μαλακασ πλευρη ενταξει θεσ να με σκοτωσεισ δε μπορω να πεθανω σαν ανθρωποσ να κανω ενα τσακ κ να σβησω πρεπει να με τσιμεντωσεισ εισαι ηλιθιοσ δολοφονοσ τι εισαι θεωρω οτι απο εδω κ περα θα κανω ενα τσακ κ θα σβησω παρακαλω να εισακουστω
Οι υπολοιποι βλακεσ που ακομα δεν καταλαβατε τι συμβαινει δηλωνω οτι ειμαι φυσιολογικοσ και δεν μπορω να κανω σεξ εχω 2 παιδια κ το σεξ για αυτουσ που δεν παιρνουν ναρκωτικα ειναι μεχρι να κανεισ παιδια οι υπολοιποι παρτε χαπια να τα δειτε ειναι ολα στο ιντερνετ
τί σκέφτεσαι είναι μία ερώτηση.
εγώ σκέφτομαι πως δεν υπάρχει σωτηρία, που λένε. όχι για τον κόσμο, για κάποια πράγματα πιο προσωπικά, δικά μου.
και πάνω σε αυτό που ανέφερες Μπέιν, όντως κι εγώ θυμάμαι καμιά φορά πώς ήταν η σωματική κόπωση και θυμώνω και στενοχωριέμαι που όλη μου η κούραση δεν προέρχεται οπό κόπο, κάματο που λένε.
φταιει που μεγάλωσα; δεν ξέρω.
νομίζω πως με την κάλυψη των αναγκών νιώθεις καλά πάντα, και αν είσαι καλά όντως ξέρεις ποιά είναι τα όρια και γι αυτό μπορείς να είσαι αλληλέγγυος, απέναντι σε όσους δεν είναι καλά, πρέπει να έχεις φροντίσει τον εαυτό σου εσύ που μπορείς, για να μπορέσεις να είσαι δυνατός και να βοηθήσεις όσους δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους διαφορετικά θα μας πάρει όλους το μαύρο έρεβος! που λένε.
κοινώς, υπάρχουν χειρότερα θα πει είμαι εγώ σε θέση να τα κάνω να πάψουν να είναι χειρότερα.
Το πανυγηρι τελειωνει θα χορευτε κ θα τραγουδατε γτ ετσι θελει η μαφια η οποια συνεργαζεται με τουσ μπατσουσ
user έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες. Σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει σωτηρία. Δηλαδή δε γίνεται ποτέ να αλλάξει η κατάσταση.
Δεν είναι απαισιοδοξία αλλά πραγματικότητα.
Είμαστε άνθρωποι και για αυτό συμβαίνουν όλες οι δυσκολίες, όλα τα δεινά.
Αφού σαν άνθρωπος ενστικτωδώς για να ζήσω βάζω πρώτα τις ανάγκες μου και μετά των άλλων.
Έτσι και θα σε κλέψω και θα σε συκοφαντήσω και θα σε κοροϊδέψω και μπουλιγκ θα σου κάνω και θα σε κακοποιήσω και μπορεί να σε σκοτώσω ακόμα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο.
Αυτό είναι ο άνθρωπος.
Το ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και λέμε πως δήθεν εμείς δε κάνουμε τέτοια αλλά έχουμε σεβασμό και αγάπη για τον διπλανό μας, αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ναι υπάρχουν περιπτώσεις που στηρίζουμε και φροντίζουμε και άλλους αλλά ουσιαστικά το κάνουμε για μας. Δηλαδή θα στηρίξω θα προστατέψω θα φροντίσω την οικογένεια μου επειδή όμως είναι κάτι δικό μου. Όχι από αγάπη αλλά όπως προστατεύει και το ζώο τα μικρά του κ.ο.κ.
Ιδέες ιδεολογίες και αξίες δεν είμαστε σε θέση να τις κάνουμε κτήμα μας.
Παράδειγμα.
Μπορεί να δώσω τη ζωή μου για την πατρίδα. ναι. Γιατί όμως; Επειδή αγάπησα τόσο πολύ τη χώρα μου ή επειδή απλά μου έμαθαν πως αυτό είναι το ανώτερο που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος;
Ασφαλώς επειδή έτσι μου έμαθαν γιατί δε γίνεται να έχω αγάπη και να σκοτώνω τον άλλο για να έχω την πατρίδα μου ελεύθερη.
Θα μου πεις μα αν σε απειλήσουν και δε σκοτώσεις τότε θα σε σκοτώσουν.
Ακριβώς αυτό είμαστε οι άνθρωποι. Ή εμείς ή οι άλλοι.
Γι'αυτό δημιουργούμε και ομάδες και συλλόγους και χώρες για να αυξήσουμε τη δύναμή μας και έτσι να προκαλέσουμε φόβο στους άλλους.
Να υπερισχύσουμε εμείς έναντι των άλλων όπως υπερισχύει και ο δυνατός άνθρωπος έναντι του αδύνατου που τον κακοποιεί.
Οι άλλοι είναι οι κακοί και εμείς είμαστε οι καλοί. Εμείς έχουμε το δίκιο. Οι άλλοι πάντα άδικο και όλες οι συμφορές οφείλονται στους άλλους.
Εντάξει για να ρίχνουμε και λάσπη στα μάτια μας καμιά φορά λέμε πως κάναμε κι εμείς κάποιο λάθος αλλά μέχρι εκεί.
Δε γίνεται ποτέ να αλλάξει κάτι. Είναι τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης ύπαρξης.
Κι εγώ που τα γραφω και όλοι όσοι τα έχουν καταλάβει επίσης δε μπορούν να τα αποβάλλουν.
Μπορεί να είμαι στη βιοπάλη αλλά δε παύει τουλάχιστον μέχρι τώρα να έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου να έχω να φάω τουλάχιστον τα βασικά, να έχω το κινητό μου και να εκφράζω αυτά που νιώθω εδώ στο θέμα μας, να είμαι σε ζεστό ή έστω προφυλαγμένο χώρο ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζω πως υπάρχει ο άστεγος.
Κι όμως κλειδώνω την πόρτα μου βάζω πάνω απ' όλους τον εαυτό μου καλύπτω τις βιοτικές μου ανάγκες και βρίσκω διάφορες δικαιολογίες για να μη νιώθω άσχημα που την ίδια στιγμή κάποιος πεθαίνει από το κρύο από έλλειψη τροφής από κακοποίηση και τόσα τόσα άλλα.
Γι'αυτό δε θα ήθελα ποτέ να ξαναζήσω. Ποτέ.
Δεν έχει να κάνει με χρήμα με υγεία ή με δόξα. Και όλο τον κόσμο να είχα και όλοι να με δόξαζαν και να ήμουν ο πιο υγιείς, πάλι θα ήμουν άνθρωπος χωρίς να μπορώ ποτέ να αποβάλλω τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
ο μόνος δρόμος είναι η εξέλιξη, η φύση του ανθρώπου είναι η εξέλιξη.
πιστεύω πολύ στην εκπαίδευση και στην μόρφωση των ανθρώπων, τον εκ-πολιτισμό, το καλό.
τώρα αν αυτό που εγώ πιστεύω είναι κάτι που μπορεί να υποστηριχτεί, είναι άλλη ιστορία.
σαφώς και όταν πεινάς μπορεί να κάνεις τα πάντα, αυτό δεν το συζητάμε, όχι ότι είναι σωστό, είναι όμως δικαιολογημένο.
εγώ πιστεύω ότι όσοι έχουν δίνουν γιατί έχουν και μπορούν να δώσουν. δηλαδή, αν δεν είχαν δεν θα έδιναν, αν είχα εγώ θα έδινα.
Bane,ακόμα και αν έχεις χάσει ολοσχερώς την πίστη σου στην ανθρωπότητα,υπάρχουν μικρές ανιδιοτελείς ακι αφιλοκερδείς πράξεις κάποιων ανθρώπων που κρατάνε την φλογίτσα αναμμένη.
Σταγόνα στον ωκεανό,θα μου πείς...οκ,αλλά έστω και αυτές σε κάνουν να μην νοιώθεις μόνος και έρμος,σε κάνουν να πεις ότι αξίζει.
Ναι ασφαλώς και το έχω νιώσει αυτό που λες και από αγνώστους κυρίως.
Για παράδειγμα αυτές τις μέρες των γιορτών που έχουν τόσο κόσμο τα σούπερ μάρκετ, βλέπεις ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων, όλων των ηλικιών.
Αν από τα μικρόφωνα έβγαζαν ανακοίνωση κι έλεγαν αγαπητοί μας πελάτες, σήμερα έχετε τη δυνατότητα να σκοτώσετε όποιον θέλετε και δε θα έχετε απολύτως καμία επίπτωση, θα σε σκότωναν μόνο και μόνο για να σου πάρουν τη σειρά. Και θα σε σκότωναν και θα σε έβριζαν κι από πάνω.
Αλλά κάποια φορά ναι εκεί που έχεις απογοητευτεί εντελώς θα τύχει να δεις κάποιον άγνωστο που θα σου προσφέρει τη θέση του ή έστω θα κοιτάξει να μη πάρει τη δική σου.
Τις προάλλες μάλιστα και ένας υπάλληλος με εξυπηρέτησε με τρόπο που υποχρεώθηκα τρόπον τινά και του λέω σας ευχαριστώ και μου λέει μη μ ευχαριστείς καθόλου είναι η δουλειά μου αυτή.
Αλλά είναι ακριβώς όπως το λες. Σταγόνα στον ωκεανό. Οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
νταξ τώρα θυμήθηκα που είπε μια στενταπ κομέντιαν ότι περνάει τη διάβαση με την φίλη της που είναι σε αμαξίδιο -στενταπ κομέντιαν επίσης- και οι οδηγοί σπιντάρουν με το που τη βλέπουν γιατι θα τους καθυστερήσει. εμένα αυτό με σόκαρε.
παραγγειλα αυτα ηχεια!!!
Θα γινει τις *******ς!!!
https://www.skroutz.gr/s/25732439/Lo...%BC%CE%B1.html
Τα ηχεια εχουν ενα βυσμα για την καρτα ηχου πρασινο κι ενα καλωδιο για το ρευμα το βυσμα για την καρτα ηχου το βαζουμε εκει που ειναι το παλιο στο πρασινο συνδεουμε το ρευμα κ βουαλα εχουμε ηχο μπορει να χρειαστει κ κανενα cd install αλλα αμα εισαι στο ιντερνετ θα το βρει μονο του