Πίνω ένα παγωμένο πράσινο τσάι lipton και μου αρέσει η γεύση, σαν να την είχα ξεχάσει κάπως.
Printable View
Πίνω ένα παγωμένο πράσινο τσάι lipton και μου αρέσει η γεύση, σαν να την είχα ξεχάσει κάπως.
Στην υγεια σου λοιπον !!! Εμενα τι θα με κερασεις ?? :p
Σκέφτομαι να παίξω ένα παιχνίδι το λeft 4 dead , έχω μείενι λίγο πίσω με τα παιχνίδια, το έχει παίξει κανείς?
τι άλλο να σκεφτώ. Ότι έχω κουραστεί από την πολύ μοναξιά και να θέλω δηλαδή να ξαναμπώ σε κοινωνική λειτουργία θα μου έπερνε χρόνο αλλά δεν παίζει γιατί απόλους φτύσιμο τρώω και σαν αντίδραση βγάζω flames. Πόση μοναξιά να αντέξει ένας άνθρωπος?
Εσείς που όλοι έχετε βρεί φίλους τι πιστεύετε για μένα? Θα νιώσετε καλύτερα αν φουντάρω απο το μπαλκόνι? Θα σας κάνω χάρη, θα σας είναι αδιάφορο, τι?
Σκέφτομαι πόσο διαφορετική είμαι από μέρα σε μέρα. Μερικές μέρες είμαι μες την τρυφερότητα, τον ενθουσιασμό, την συμπάθεια και τη διάθεση να αγκαλιάσω τα άτομα που με χρειάζονται και να γίνω το στήριγμά τους και να τους φτιάξω το κέφι ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό τους και να σηκωθούν ξανά στα πόδια τους... Άλλες μέρες είμαι οπαδός του Tough Love, υπολογίστρια και ρεαλιστική, με στόχο να λύσω το πρόβλημα χωρίς να χτυπήσω κανέναν στη πλάτη, να φέρω τους άλλους και τον εαυτό μου κατά μέτωπο με θέματα και καταστάσεις... Κουραστικό...
Και στον κύριο από πάνω, αν έπεφτε από το μπαλκόνι σου ένα καρότο, τι θα αισθανόσουν; Λύπη για 3-4 δευτερόλεπτα, και μετά θα έπαιρνες άλλο από το ράφι. Σε λίγο καιρό θα ξέχναγες καν ότι ένα καρότο έπεσε από το μπαλκόνι... κάπως έτσι λειτουργούν και οι -αποκλειστικά- φορουμικές σχέσεις... αν μιλάς με άτομα σε ΙΜs και έχουν μια πιο προσωπική σχέση μαζί σου, είναι αλλιώς τα πράγματα :)
το πρωτο μπαφομαγαζο ανοιξε. Λυθηκαν τα μισα προβληματα της ελλαδας τωρα.
http://www.darksface.com/profiles/bl...logPost:206627