Αισθανομαι λιγακι κουρασμενη.. αλλα κατα τ αλλα ηρεμη..
Printable View
Αισθανομαι λιγακι κουρασμενη.. αλλα κατα τ αλλα ηρεμη..
Ζαλίζομαι πολύ...και το κεφάλι μου δεν είναι καθόλου καλά, νιώθω παράξενα...αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι...
Αισθανομαι πολυ καλα... Πραγματικα πολυ καλα..! I feel good τουρουρουρουρου π λεει κ το τραγουδι!! :p
Αρκετα υποτονικο mood!
Πολύ μόνη και φοβάμαι πολύ...
Έχω πολύ έντονη ταχυκαρδία...
Πολύ λυπημένη και ταραγμένη...κλαίω...άντε να δω πως θα κοιμηθώ απόψε, δεν μπορώ να ηρεμήσω...
Τρομοκρατημένη...
Παγιδευμένη ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν αρνητική επίδραση πάνω μου, στη διάθεση μου και στην ψυχολογική μου κατάσταση...
Απλα παραδινομαι σε αυτο που ερχεται...και αυτη η παρδοση ειναι τοσο γλυκια..
νιωθω να σβηνω να χανομαι θελω να εξαφανιστω δεν με γεμιζει τιποτα σ αυτη την ζωη εχω χασει τον εαυτο μου δεν θα γινω ποτε οπως ημουν πριν...σας παρακαλω βοηθηστε με εχω αναγκη να μιλισω με καποιον
δεν ειναι καθολου ευκολο να κανεις μια υπερβαση. πόσο δύσκολο είναι να κανεις τα βηματα που προηγούνται! και τοτε αντιλαμβανεσαι την αδυναμια.
Ποσο ωραια ειναι οταν κανεις αυτο που αγαπας.... και το αντιθετο.
Νομιζω πως απο θαυμα σημερα δεν εσπασε καμια φλεβα στο κεφαλι μου.... Τα νευρα μου ργιναν σαν τις χορδες του μπασου μου...... Εχω που εχω το θεμα μου αυτο το διαστημα με κατανοουν λιγοι αλλα και παλι ... Ακομα και οταν ξερεις οτι καποιος εκανε ενα λαθος , δε πας να του το χτυπησεις στα μουτρα, αλλα και οταν το κανεις πες το με τροπο, αφου βλεπεις ρε πουσρτη οτι δεν ειμαι καλα , με λες εγκληματια? Εγκληματια επειδη κυνηγησα το ονειρο μου? Οτι διεπραξα εγκλημα που εφυγα απο ενα μερος οπου αναλωνα τον εαυτο μου? Και μαλιστα μου το χτυπας με υφος? Γιατι ρε? Σου χτυπησα την πορτα να σε ζητησω κατι? Η επεσα ποτε στα ποδια σου μπροστα να σε ζητησω βοηθεια? Ποιος εισαι ρε μαλακα που ξαφνικα θυμηθικες οτι υπαρχω? Ποιος σου ζητησε να ερθεις να μου το παιξεις πατερας? Πατερα ειχα δε χρειαζομαι αλλο.... Οσο για τις συμβουλες σου ρε μπαγλαμα βαλτες εκει που ξερεις.....
Ζητω συγνωμη απο ολους αλλα επρεπε να εκφραστω γιατι θα εσπαγε το κεφαλι μου απο τα νευρα μου
χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια χάλια