Αα οκ...παντως μωρε θελει ψαξιμο να βρεις καλο γιατρο...εγω στην θεση σου δλδ θα το εψαχνα λιγο παραπανω κι ας ειχα κουραστει.Τωρα εσυ δουλευεις;τι κανεις;ασχολεισαι με κατι;
Printable View
Αυτός που έχω τώρα φέρεται καλά... Δεν μπορώ να ανοιχτώ σε άλλον, εδώ και σ' αυτόν δεν το έχω καταφέρει εντελώς αλλά προσπαθώ...
Δεν μπορώ να δουλέψω, αγχώνομαι τρομερά κι αυτό με κάνει να αυτοτραυματίζομαι πέραν του ότι με πιάνουν κρίσεις άγχους από την πίεση της δουλειάς και δεν μπορώ να αναπνεύσω κι άλλα συμπτώματα... Παίρνω επίδομα από το ΙΚΑ, δεν είναι πολλά αλλά τα καταφέρνω...
Εσύ εργάζεσαι;
Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε;;
Κυκνε είσαι καλύτερα σήμερα;;
Μικρή ολλανδεζα και εγώ ομοιοπαθουσα.. Πίνω τον δεύτερο καφέ τώρα, έπλυνα τα πιάτα, άναψα και το τζάκι!
Καλημέρα σας.
Κυκνε.. Σου έχει πει ποτέ την άσκηση όπου φτιάχνεις ένα δικό σου μέρος με το μυαλό σου. Λες τι βλέπεις, τι ακούς, τι νιώθεις.. Βάζεις οποιον άνθρωπο θες.. Και ονομαζεις όλο το σκηνικό με μια λέξη; πχ ασφάλεια, ηρεμία.
Αυτή την λέξη μετά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όταν δεν θα είσαι καλά και να σε κάνει να νιώσεις όπως θα ένιωθες αν ήσουν σε αυτό το μέρος.
Καμία οικολογική συνείδηση και απο τις δύο.. Τς τς.
Εμείς δεν το κλείσαμε καθόλου εδώ και 3 μέρες. Χθες είπε θα χιονίσει εδώ αλλά δεν...
Υπάρχει θέμα λέγεται κινηματογράφο-επιρροές.. Εκεί μπορείς να γράφεις ότι έχεις δει και τις εντυπώσεις σου.. Ψάξε λίγο το θέμα, γράψε τι έχεις δει τελευταία να το συζητήσουμε.. Εγώ παλιότερα έβλεπα ποοοολυ πράγμα. Πλέον λόγω δουλειάς και προγράμματος βλέπω πολύ λίγα πράγματα.
Γράψε λάθος, είχα ήδη απαντήσει στην ερώτηση...