Αβουλίνι μου γλυκό πόσο μου έχεις λείψει και εσύ, σε διάβασα λίγο τις τελευταίες σου εξορμήσεις και τα ωραία μέρη που πήγες, κάτι άλλο διάβασα για κάποια θεματάκια που είχες με τους γονείς αλλά δεν έχω καταλάβει , θα πρέπει να παω πίσω να διαβάσω!
Όσο για την νέα δουλειά , ναι είναι πολύ απαιτητική και σήμερα έφυγε ο διευθυντής μας σε κάποιο ταξίδι και μπόρεσα να μπω μια στιγμή. Μου αρέσει όμως διότι ξεφεύγεις σε έναν άλλο κόσμο , διαφορετικό και λίγο ονειροπόλο, με πολύ πάθος , πολύ ρίσκο και μεγάλη κυκλικότητα. Είναι μια δουλειά που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κι όμως η ζωη μου είχε δώσει πολλά σημάδια και "hints" αλλά ποτέ δεν τα πρόσεξα μέχρι που η ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά μου και δεν μπορούσα παρά να δοκιμάσω. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί σωστή κίνηση, να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει , διότι η κρίση καιροφυλακτεί παντού και ελπίζω να μην μας πάρει η μπάλα καθώς ναι μεν το κομμάτι που ασχολούμε δεν έχει να κάνει με τραπεζικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε όλοι αλλά σε τράπεζα δουλεύω και όλα "παίζουν".