Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση.
Printable View
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση.
Κούκλες σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καλημέρα κοκόνες μου!
Πίνω ένα γρήγορο καφεδάκι και βουρ για ντύσιμο, τελευταίες λεπτομέρειες και έφυγα!
Κουράστηκα πολύ χθες αλλά σήμερα θα αράξω στο τραίνο παρέα με το βιβλίο μου και θα απολαύσω καθισιό!
Προβληματίστηκα για το τι θα πάρω μαζί μου :puzzled:
Δεν ξέρω αν πάω για λίγες μέρες ή για πολλές, ο καιρός είναι απρόβλεπτος, οπότε φανταστείτε τι έπαθα! Κλειστά παπούτσια ή ανοιχτά; Τιραντάκια ή πιο ζεστά ρούχα; Πόσα ρούχα να πάρω μαζί μου;:duh:
Έφτιαξα μία βαλίτσα και ο Θεός βοηθός!
Θα πάρω το netbook μαζί μου να σας έχω παρέα μου, αν το χωρέσω και αυτό κάπου :lol:
Στεναχωρήθηκα που θα αφήσω και τον Γιώργο μόνο του εδώ, θα μου λείψει, δεν έχω συνηθίσει να τον αφήνω και μου κακοφαίνεται! Ξέρω όμως ότι θα ξεχαστώ μόλις αγκαλιάσω τις αγαπημένες μου φίλες επάνω στον Βορρά που ανυπομονώ τόσο να δω!! Θα ξεσαλώσουμε στο καφέδιασμα και αυτό με κάνει και χαμογελάω ξεχνώντας τον σκοπό του ταξιδιού μου..
Σας φιλώ αγαπημένες μου, θα τα πούμε από Σαλλονικιότικο έδαφος το βραδάκι ;)
Come on,people,come on! :love:Quote:
Originally posted by Eli
Ξέρω όμως ότι θα ξεχαστώ μόλις αγκαλιάσω τις αγαπημένες μου φίλες επάνω στον Βορρά που ανυπομονώ τόσο να δω!! Θα ξεσαλώσουμε στο καφέδιασμα και αυτό με κάνει και χαμογελάω ξεχνώντας τον σκοπό του ταξιδιού μου..
Ν'απολαύσεις το ταξίδι σου,Ελάκι μου!Σε περιμένω!
--->Έλα σ'εμένα!
Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα,όσο παίρνω το πρωινό μου,μετρώντας αντίστροφη μέτρηση τις ώρες που με χωρίζουν από το Ελάκι μου!
Τι καλά να μου ερχόσασταν κι οι υπόλοιπες να γινόταν της κολάσεως εδώ μέσα!Να μιλούσαμε μέχρι το πρωί,παρέχοντας στη Μακ τις ιδανικές συνθήκες ύπνου!
Αβουλίνι,κάτι είπες εσύ,άντε,κουνήσου!Διάβασα αυτό που έγραψες για τον αδελφούλη σου.Δεν είμαι ο τύπος του,το ξέρεις,άσε που θ'αποτελειώναμε τη μανούλα!
Όσο για τη χαρά σου,μην την αποπαίρνεις!Λαογραφική έρευνα κάνει το κορίτσι,έχει στοιχεία να συλλέξει,τι νόμιζες;Στήνεται κάθε βράδυ στην οθόνη με σάλια να τρέχουν;
Αγγελικούλα μου,πολύ καλή επιτυχία στον Αρίκο σου!Για να δούμε τι καλά τρώτε σπίτι σας!Λες να γεννήθηκε ο άντρας,που θα με μάθει κι εμένα να μαγειρεύω;Οψόμεθα!
Τελευταία μπουκιά μασουλώ,οπότε και κλείνω.Φιλάκια πολλά σε κάθε αγαπημένο ζευγάρι μάγουλα και μια σφιχτή αγκαλίτσα!Να μου σας προσέχετε!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!
καλημέρα σας!
καλό ταξίδι στα βόρεια όμορφο μου Ελάκι, να ήμουν εκεί να σε τσιμπούσα λίγο και να σου έδινα μια ζεστή αγκαλιά πριν φύγεις!
Ναταλία, με έχεις πιάσει απολύτως, ξέρεις όντως να μου φτιάχνεις ιδανικές συνθήκες ύπνου, αχ τι μου θύμισες τώρα!
Καλημέρα. Ναταλία πολλά φιλάκια, Ελάκι καλό ταξίδι να έχεις σήμερα, η σκέψη μου είναι μαζί σου και σε συντροφεύει στο ταξίδι σου, αλήθεια, κουκέτα θα έχουμε να κοιμηθώ και λίγο ή θα το πάμε σερί; χιχιχιχι
Δύο να τις κάνουμε τις βιαστικές καλημέρες σήμερα!
Τώρα αξιώθηκα να πιω την πρώτη γουλιά καφέ, τρέχω και δε φτάνω.. Πήρε φωτιά ο cul μου, αφού έσβησε η φωτιά από τον αντίστοιχο της Έλλης!
Αγάπη, καλό σου ταξίδι και καλώς να μας έρθεις!
Ναταλία μου, η προξενήτρα δεν επιμένει.. Όσο για τη μανούλα, δε θα την αποτελειώναμε, μάλλον εσείς οι δυο θα ενωνόσαστε για να αποτελειώσετε εμένα.. Απλά έχασες την ευκαιρία της ζωής σου να τραντάζεσαι καθημερινά από τα γέλια. Θα έβλεπες τη διαφορά στην αντιμετώπιση και τις δικές μου μουτράκλες.. Ορίστε, θα έλεγε, το κορίτσι μας τρώει μετρημένα και συνετά... Γιατί προσπαθεί, γιατί σέβεται τον εαυτό του. Γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος, όχι σαν εσένα, τον κροκόδειλο! Ίου ίου ίου, η σερήνα, εσύ να γελάς κάτω από τα μουστάκια σου κι εγώ να βράζω στο ζουμί μου!
Τζίνιους, καλημέρα, πέρα για πέρα!
Χαρά μου, μπορείς άνετα να ξερογλείφεσαι μπροστά στην οθόνη, άλλωστε στη θέση σου, το ίδιο θα έκανα. Όχι, που θα καθόμουν να συλλέγω λαογραφικά στοιχεία, την ώρα που ο παίδαρος θα μοστράριζε την κορμάρα του!
Το διάλειμμα τέλειωσε, τα κεφάλια μέσα. Σας φιλώ!
Γρήγορη καλημέρα από το γραφείο!!!
Ελάκι μου καλό ταξίδι καλή αντάμωση με τις φιλενάδες σου καλη μου!!!!
Ναταλάκι να την προσέχεις!!!!!
Με τη φλυαρία μου ξέχασα να σας πω αυτό για το οποίο αρχικά μπήκα. Κάτι μου με απασχολεί. Με απογοήτευσε ο γιατρός μου. Μία φίλη μου που είδε τις προόδους μου, σκέφτηκε ότι καλό θα ήταν να πάει ο ξάδελφός της να επισκεφτεί το γιατρό μου. Τη ρώτησα πόσα κιλά είναι το παιδί και όταν μου απάντησε ότι έχει ξεπεράσει τα διακόσια, τότε είπα ότι ο γιατρός μου δεν είναι ο αρμόδιος. Μα, το παιδί επιμένει! Ας επιμένει! Ας πάει, να του φύγει και να δεις που ο γιατρός δε θα τον δεχτεί. Αν το κάνει θα έχει την απόλυτη δυσαρέσκειά μου. Κορίτσια, όχι μόνο τον δέχτηκε, αλλά του κανόνισε και χειρουργείο! Μα δακτύλιο σε αυτά τα κιλά; Είναι δυνατό, όλα στο βωμό της είσπραξης; ΄
Μίλησα ανοιχτά στη φίλη μου, για να προστατεύσω το παιδί. Να φύγει από κει είπα. Να ρωτήσει για άλλες μεθόδους, να πάει και σε άλλους γιατρούς. Κοινός νους είναι. Δυστυχώς είναι αμετάπειστος και ενθουσιασμένος στην προοπτική ότι θα μπορεί και πάλι να ανεβαίνει σκαλοπάτια, να κάθεται άνετα κλπ. Δεν ακούει κανένα.
Η φίλη μου συμμερίζεται τις ανησυχίες μου και λέει ότι ο συγκεκριμένος θα τον σπάσει τον δακτύλιο, ότι δεν κάνει γι' αυτά, ότι είναι ασυγκράτητος. Του μίλησε και η ίδια σχετικά και του μετέφερε και τη δική μου γνώμη. Επιμένει στην απόφασή του. Το τελευταίο που έκανα ήταν να πω στη φίλη μου να δώσει τα τηλέφωνά μου στο παιδί, ώστε να τον κατατοπίσω. Ελπίζω να μου τηλεφωνήσει, ώστε να τον προειδοιήσω και να τον αποτρέψω από κάτι, που ξέρω από τώρα πως είναι λάθος για τη δική του περίπτωση.
Καλημέρα Αγγελικούλα, καλημέρα Αβουλίνι, καλή συνέχεια στο τρέξιμό σου.
Αβα πραγματικά είναι κρίμα που ο ξάδερφος της φίλης σου δεν ακούει τους ανθρώπους που γνωρίζουν από αυτά και επιμένει σε κάτι που δεν το γνωρίζει καθόλου ο ίδιος. Μακάρι να σου τηλεφωνήσει και να μπορέσεις να τον μεταπείσεις. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, καλοσύνη σου που ασχολήθηκες κιόλας, μακάρι να τον φωτίσει ο Θεός και να πράξει το σωστό.
καλη σας μερα κοπελιες μου.Ελη μου καλο ταξιδι κ καλη επιτυχια.Αβα δυστυχως καποιοι ανθρωποι δεν μεταποιθονται κ κανουν αυτο που θελουν,μακαρι το παληκαρι να αλλαξει γνωμη για το δικο του καλο.Τζινα μου τι κανεις? Εγω πολυ τρεξιμο σημερα στη δουλεια λογω τις επικειμενης απεργιας,αδιαθετησα κ χτες το απογευμα κ σημερα υποφερω απο πουνους γενικοτερα....
Θα τα πουμε κ μετα φιλια
καλέ πως το κατάλαβες? δεν ήθελα να το πω να μην φανεί άσχημα αλλά αφού το ανέφερες εσύ με έβγαλες και από την δύσκολή θέση. Μωρέ πάμε καλά?????? Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι σε πήρα πριν λίγες μέρες τηλέφωνο και μου το έκλεισες κακήν κακώς " είμαι στο μαγαζί και θα σε πάρω αργότερα" και πρρρρρρρρρρ ακόμη περιμένω.... αλλά δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε μια Φτουτάτη, θα ρίξω τα μούτρα μου και θα σε ξαναπάρω τηλ και ελπίζω να με δεχθείς :wink1::wink1::wink1:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κατερινιω μου στη θεση που εισαι σε λιγο δεν θα καταδεχεσαι να μας μιλας!θα θελεις μονο καραβοκυρηδες1:D:D:D
Συγχαρητήρια για τα 19 ολόκληρα κιλά φτου μου , καίγομαι να σε δω από κοντά πως έχεις αλλάξει. πες μας για τα ρούχα σου έχουν αρχίσει να σου πέφτουν?
Αγγελικούλα μου συγχαρητήρια στον σύζυγο για την εκπομπή. Σιδεροκέφαλος και με καλές ακροαματικότες εύχομαι.