Marymary κάνετε πρόβες για τον χειμώνα; χιχι Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλες σας! Συγχαρητήρια και για την απώλειά σου, τα πας περίφημα.
Printable View
Marymary κάνετε πρόβες για τον χειμώνα; χιχι Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλες σας! Συγχαρητήρια και για την απώλειά σου, τα πας περίφημα.
Τζίνα καλά τα πάω δεν λέω .... λίγο σαν χελώνα τα χάνω ... αλλά από την άλλη αισθάνομαι και τυχερή γιατί δεν έχω "κρεμάσει" γιατί τα χάνω σχετικά αργά .... περίπου 5 με 6 κιλά τον μήνα.
Εσύ πως τα πας ???
Βρεθήκατε για καφέ με τα κορίτσια ??? Η Καλλιόπη καλά ??
Marymary 5-6 κιλά τον μήνα είναι το καλύτερο όχι μόνο για το κρέμασμα αλλά και γιατί δεν αποδυναμώνεται ο οργανισμός, κι εγώ τόσα έχανα και λιγότερα καμιά φορά. Η Καλλιόπη είναι καλά, θα μπει σίγουρα να σε χαιρετήσει και η ίδια, δεν έχουμε βρεθεί για καφεδάκι, είμαι κι εγώ το τελευταίο 2μηνο στο Δήλεσι, ελπίζω να συναντηθούμε μέσα στις γιορτές.
Γιώτα μου, Τζινάκι μου και Άβα μου σας ευχαριστώ πολυ!!!
Ο μπαμάς την Δευτέρα θα πάει να δει τον γιατρο να δουμε τι θα ξημερώσει! στεναχωριέμαι με την ξεροκεφαλια του! ακου κει εχει άλλες δουλειες ο γιατρός και δεν τον πήρα τηλεφωνο!!! μου τη δίνει στα νευρα!!!
Αγγελικούλα μου, βριστείτε, χτυπηθείτε, παίξτε ξύλο, αλλά μάζεψέ τον και γρήγορα στο γιατρό! Ο δικός μου πατέρας είχε αιματουρία, αρχικά διαγνώστηκε προστάτης και αποδείχτηκε καρκίνος. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά κάνε όσα χρειαστούν προκειμένου να πάει στο γιατρό, έστω και με το ζόρι. Κι ας μη σου μιλάει μετά. Ας είναι ζωντανός και από κει και πέρα χ%$στηκες..
Εμένα κορίτσια είχε ο πεθερός μου έτσι αλλά τελικά ήταν άμμος από τα νευρά που είχε υποχωρήσει και είχε μείνει στην ουρήθρα (βέβαια δεν μπορεις να το διακρίνεις με γυμνό ματι ) , του έκανε τσούξιμο και ουρούσε με αίμα για αρκετό καιρό μέχρι που πήγε στον γιατρό και τελικά δεν ήταν τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά .
Τζίνα δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα θα είσαι Αθήνα ???
Marymary θα γυρίσω Αθήνα τέλος Οκτωβρίου.
Οπότε μπορούμε να βρεθούμε αρχές Νοέμβρη και με την Καλλιόπη αλλά και με όποια άλλη κοπέλα θα είναι εδώ και θέλει ........................................ και ξαναβγαίνουμε και τα Χριστούγεννα που θα είναι και οι υπόλοιπες Αθήνα .....
Καλά να περνάς ....
καλημεροκαλησπερες και απο μενα!
αγγελικουλα να ζησετε κοριτσι μου και μη ζητας πολλα απο τους αντρες!
επρεπε να διαλεξεις μια μερα σημαδιακη για να το θυματε εγω πχ παντρευτικα των φωτων και ετσι δε το ξεχναει!
μαρακι μου μια χαρα ειμαι εγω περαστικα σε σενα και τις κορουλες σου!
φιλια σε ολες!
Καλλιόπη μου σε ευχαριστώ ... αλλά η μικρή συνέχεια φέρνει ιώσεις από τον παιδικό και μέχρι να έρθουν τα αντιγριπικά θα το πάμε σερρύ με ιώσεις ....... Εσένα ο μικρός καλά ??? Πώς πάει σχολείο ? Εμένα η δασκάλα της μεγάλης τους έχει στριμώξει φέτος για τα καλά ... έκτη φέτος βλέπεις και πρέπει να σφίξουν οι κ....... !!!!
Επιτέλους τέλος η εκκαθάριση! Μόλις κατέβασα και την τελευταία σακούλα. Μάζεψα συνολικά τρεις σακούλες απορριμμάτων, φίσκα μέχρι πάνω!
Μπορεί να το παράκανα, αλλά κουράστηκα να έχω ντουλάπες ασφυκτικά γεμάτες και να μη φοράω παρά ελάχιστα από τα ρούχα. Κράτησα μόνον αυτά που ξέρω ότι θα τα φορέσω και θα τα χαρώ. Κάποια κομμάτια λυπήθηκα που τα αποχωρίστηκα, τα έβγαζα από τις σακούλες και μετά ξανασκεφτόμουν, πότε ήταν η τελευταία φορά που το φόρεσες αυτό; Αν δε μπορούσα να θυμηθώ, τότε το ξαναέριχνα στη σακούλα.
Έδωσα πάρα πολλές μπλούζες, χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές, φούστες, παντελόνια, φορέματα, πυζάμες, φόρμες, τα πάντα.
Ξέρετε τι κατάλαβα με την εκκαθάριση αυτή; Ότι ήμουν σαν τη διαφήμιση που λέει "δεν θα ξέρεις τι έχεις". Έκανα χώρο σε συρτάρια για τα εσώρουχά μου και -στο Θεό σας- γεμίζω ένα συρτάρι με τις κάλτσες μου, ένα συρτάρι με τις τρουα καρ κάλτσες μου και ένα ακόμη με τα καλσόν μου! Καλσόν δε φοράω εδώ και χρόνια, άρα χρονολογούνται από την εποχή του Παλαιολόγου.. Όσο για τις τρουα καρ, τι το ήθελα και πήρα φέτος άλλα δέκα ζευγάρια από το πανηγύρι; Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές.. Αμ, τα δώδεκα βρακιά που πήρα φέτος; Το παθαίνω κάθε φορά που βλέπω φτηνά πράγματα και ορίστε τώρα!
Και επειδή είμαι κορίτσι με στόχους (συνήθως), πήρα και μια απόφαση: Πρώτα θα χάσω και τα υπόλοιπα κιλά μου και θα σταθεροποιηθώ στα εξήντα. Μετά, θα δώσω και αυτά τα ρούχα που έχω και θα ψωνίζω ένα και καλό κάθε φορά. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να έχω μία ντουλάπα λιτή και μετρημένη, με λίγα μεν, αλλά καλά και ακριβά κομμάτια. Καλύτερα ένα και διαχρονικό, παρά γεμάτες ντουλάπες με φτηνιάρικα, από τους κινέζους και τα πανηγύρια.
Είχα παρακολουθήσει στο ΣΚΑΙ μία ξένη εκπομπή με μία γυναίκα που ήθελε να αδυνατίσει και ζητούσε βοήθεια. Πήγε στο σπίτι της ψυχολόγος, για να κάνει έρευνα, ξεκινώντας από το περιβάλλον της και τον τρόπο ζωής της. Έφριξε με τη σαβούρα που μάζευε και της τα πέταξε όλα, κρατώντας ένα πράγμα από το κάθε είδος. Η γυναίκα έκλαιγε και χτυπιόταν, αλλά της εξήγησε ο ψυχολόγος ότι μαζεύοντας σαβούρα γύρω σου πνίγεσαι και έχει επίπτωση και στα κιλά σου. Πώς ακριβώς δεν το κατάλαβα.. Δεν κατάλαβα το συσχετισμό των περιττών πραγμάτων με τα περιττά κιλά, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω τώρα το πόσο ανακουφισμένη και ανάλαφρη νιώθω που έδιωξα τη σαβούρα χρόνων..
ΑVA σε θαυμαζω εγω δεν μπορω να πεταξω ρουχα , τα λυπαμαι . Ειναι οι ντουλαπες γεματες ρουχα που δεν μου κανουν αλλα εγω τα κρατω .................
Άλμα μου, μόλις φτάσεις στο δικό μου σημείο και αγανακτήσεις, τότε θα γίνει αυτόματα, θα δεις..
Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά στη ζωή μου. Διπλασίασα το βάρος μου και επίσης μετακόμισα σε μέρος με τεράστιο πανηγύρι. Βάλε και την οικονομική κρίση που χτύπησε στο μεταξύ..
Είχα ρούχα για πενήντα, πενήντα πέντε, εξήντα, κοκ, μέχρι και τα εκατό κιλά. Αυτά των εκατό, ενενήντα οκτώ κλπ, τα χάριζα με το που αδυνάτιζα. Πες το εκτόνωση και χαρά, πες το φόβο να μην επιστρέψω στα παλιά, δεν ξέρω..
Το πανηγύρι είναι το κυνήγι της ευκαιρίας. Φτηνό αυτό, τζάμπα εκείνο, φορτώνεσαι ένα σωρό πράγματα. Παλιά πήγαινα σε κατάστημα εσωρούχων και έπαιρνα πχ μία νυχτικιά. Φέτος πήρα τρεις και ένα ζευγάρι πυζάμες. Με τον τρόπο αυτό κατάφερα και γέμισα τις ντουλάπες στο σπίτι που μένω μόνη μου και που πριν από μένα ζούσε οικογένεια! Καταλαβαίνεις..
Τώρα είμαι θυμωμένη με μένα. Έδωσα πράγματα εκατοντάδων ευρώ, τη στιγμή που θα μπορούσα να πάω και να πάρω ένα ρούχο, που να φυσάει.. Κι εγώ φορτωνόμουν πράγματα και πράγματα, μέχρι που κόντεψαν να με πνίξουν!
Αποφάσισα! Καλύτερα να ψωνίζω ένα ακριβό ρούχο μίαα φορά το χρόνο, παρά πολλά, των πέντε και δέκα ευρώ και στο τέλος να καταλήγω να πνίγομαι και να ξοδεύω και περισσότερα χρήματα! Ουκ εν το πολλώ το ευ!
Σαββατιάτικες καλημεροκαλησπέρες κι από μένα .
Mak κι εγώ λατρεύω το χειμώνα και περιμένω πως και πως να έρθει . Αλλά ούτε μια τόσο δα βροχούλα δεν είδαμε ακόμη .
Αντ΄αυτού σήμερα απ τη μια έχει ένα τρελλό αέρα κι απ την άλλη μια υγρή ζέστη που κολλάς .