Μακόνι μου καλησπέρα! Υποδέχτηκες την φιλενάδα σου;
Στελλού καλωσόρισες στην παρέα μας :)
Printable View
Μακόνι μου καλησπέρα! Υποδέχτηκες την φιλενάδα σου;
Στελλού καλωσόρισες στην παρέα μας :)
Καλησπέρα κούκλες από την ΑΘήνα!!! Ω, ναι, ήρθα Αθήνα πριν λίγο γιατί ήρθε στο Δήλεσι το λαλάγγι και με πήρε σηκωτή που λένε, μαζί με την κέλλυ βεβαίως βεβαίως και ήρθαμε Αθήνα και θα με ξαναπάει στο Δήλεσι την Τετάρτη. Μ'αρέσει που του έλεγα ότι δεν ήθελα να τον δω μέχρι να φύγει γιατί δεν τό'χω με τους αποχαιρετισμούς, σκέψου να του έλεγα ότι θέλω να τον δω κιόλας! Τώρα με άφησε και πήγε σπίτι να δει λίγο την μάνα του και ίσως έρθει πάλι αργότερα. Φοράω και το παντελόνι-βράκα που μου έδωσε η αδερφή μου και αρχίζω να το συνηθίζω σιγά-σιγά χιχι. Πήρα και ένα χάμπουγκερ από τα goody's και τσάκισα το μισό χιχι. Μου έκατσε να φάω χάμπουγκερ και μάλιστα μόλις γυρνούσα σπίτι μου ήρθε να αρχίσω να το κουνάω στον αέρα και να λέω κοιτάτε κοιτάτε χάμπουγκερ, τώρα μπορώ να φάω χάμπουγκερ, δικαιούμαι να φάω ένα χάμπουγκερ!!! Πάω τώρα να τακτοποιήσω τα πράγματά μου, επί την ευκαιρία αύριο θα βγάλω και τα χειμερινά να δω πόσα δεν μου είναι φαρδιά χιχι. Από αύριο δεν θα έχω ίντερνετ στο Δήλεσι, οπότε θα σας έχω παρέα μου μέχρι την Τετάρτη που θα είμαι Αθήνα και μετά θα σας ξαναδώ τέλος του μήνα.
Ελάκι χαίρομαι που περνάς καλά, πολλά πολλά φιλάκια.
Stellou καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Tzinakos, επαναπατρίστηκες εστω και προσωρινά! μακια, μακια!
Ελακι, βορειοελλαδιτάκι, μη σου πάρουν τα μυαλά εκεί πάνω και μας ξεχάσεις!
Καληνύχτα όλη νύχτα κορίτσια μου...
σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και καλώς σας (ξανά)βρήκα κι εγώ! :) Είμαι παλιό μέλος και γράφω κατά καιρούς εδώ για να είμαι σε εγρήγορση . Αύριο περιμένω να δω εξελίξεις απο ζύγισμα μετά από 3 βδομάδες , οπότε το πρωί θα επιστρέψω με νεότερα ! καληνύχτα σας ;)
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε όλοι μας.
Καλημέρα και από μένα!
Τζινάκο πως σου φαίνεται το σπιτάκι σου μετά από τόσους μήνες!?
Στελλού, καλά ζυγίσματα!
Όσο για μένα, το βραδυ θα ξαναμπώ αν δεν τα έχω παίξει μέχρι τότε, ξεκινάει η μέρα μου σε λίγο και με δουλειά, υποχρεώσεις και γιατρούς θα ξεμπερδέψω μετά τις 9!
Σας φιλώ και χαιρετώ αγωνιστικά!
Καλημέρα Μακ, καλά το κατάλαβες ότι μου φάνηκε κάπως το σπίτι μου μετά από τόσο καιρό, χρειάστηκα λίγο χρόνο για να αρχίσω να κινούμαι άνετα μέσα στον χώρο χιχι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην φίλη σου, καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
Για άλλους έχει πρώτη ο μήνας σήμερα και για άλλους έχει εννιά! :lol:
καλημέρα και καλό μηνα φορουμάκια μου!
Τζινα μου καλώς μας επέστρεψες έστω και για λίγο. Η Κέλλυ βλέπω το καταευχαριστιέτε. πολύ χαρούμενα σεντόνια έχεις.
Αβα τι περιποιηση ειναι αυτη? Ποτε θα ερθω σπιτι σου??? χαχαχαχαχαχχα
Τι κανουν τα κοριτσια μου??
Καλο μηνα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!
Ανά καλός τα δέχτηκες βρε!!!!!!!!!!!!!! :dork::dork:
Λοιπόν λοιπόν! Καλησπέρα σε όλους κατ'αρχήν ! Σήμερα έπεσε ζύγισμα και μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Μετά από 10 μέρες που είχα να ζυγιστώ και χωρίς τρομερή δίαιτα (έχω κόψει τα απ'έξω κλπ και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό , λογικές μεριδες, 1 βασικό γευμα το μεσημερι, πρωινό ίσως κάτι μαζί με τον καφέ και για βραδυ τρωω αργα το απογευμα περιπου 8 η ωρα) και με αρκετο ποδηλατο καθημερινα , εχω πέσει 1.7 κιλά κατω. Όχι και άσχημα ε; :roll:
Μπράβο Stellou και εις κατώτερα! Είναι σημαντικό που δεν κάνεις εξαντλητική δίαιτα γιατί έτσι δεν θα κουραστείς γρήγορα και να θέλεις να τα παρατήσεις και το ποδήλατο βοηθάει πολύ φυσικά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.