βρε καλως την Ναταλιτσα!
μας ελειψες!!! :)
Printable View
βρε καλως την Ναταλιτσα!
μας ελειψες!!! :)
Αχ!Νεκταρινέλι μου!Σας αποφεύγω μπας και στρωθώ στο διάβασμα,αλλά...
Κι όχι τίποτ'άλλο...μετά βουνό μαζεύονται τα posts εδώ κι άντε να σας προλάβω!
Τον καλό σου ακόμα να τον καλωσορίσω!Βλέπω να με απολύουν από την υποδοχή!
Αν δεν το έχουν κάνει ήδη!Πώς τα περάσατε στην άνευ τέκνων έξοδο σας;Για πες!Για πες!
Γεια σας!Ειμαι καινούρια εδω γυρω...χαιρετω το ωραιο παρεακι!
Θελω να ξεκινησω αγωγη με Reductil,αλλα ψιλοτρομαξα με τοσα που διαβασα...ας βοηθησει καποιος παρακαλω!
Ευχαριστω πολυ!!Και καλη δυναμη σε ολους!
NADINE μου ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για τα δωρακια σου! Ηταν οτι επρεπε για μια Κυριακατικη ανανεωση! Ακουω τη βροχη , αναβει το τζακι κι εγω σας διαβαζω. Μια χαρα! Τι κι αν ξεκιναει παλι η εβδομαδα, νιωθω πανετοιμη και ηρεμη. Καληνυχτα και καλη εβδομαδα σε ολους σας. Πολλα πολλα φιλακια!
Καλησπερα lilou! καλως ηρθες στην παρεα μας.
Εγω συνεχιζω ακομη με τα χαπια και μαλιστα εδω και 2 μηνες παιρνω των 15 mg, με βοηθησαν απιστευτα και δεν θελω να τα σταματησω τουλαχιστον μεχρι τον γαμο (ιουνιο).
Καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο σου ομως.
Καλη επιτυχια και καλη αρχη.
Τι κάνουν τα κορίτσια μας?
Μairy Lou σε χάσαμε, ετοιμάζεσαι για το γάμο κι εσύ, δικαιολογείσαι,
βρήκες τραγουδάκι?
Λιλου΄καλώς ήρθες, εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω στην ερώτηση οσυ,
δεν τα παίρνω, οι άλλες κοπέλες μας θα σε διαφωτίσουν καλύτερα.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι..
Κοπελιές ε κοπελιές, απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε έτσι?
Αχ παλιοκόριτσα!
Τι να σας κάνω αδυναμίες βλέπεις....
Καλή εβδομάδα σας εύχομαι
Φιλιά σε όλες
υγ. καλα το τμήμα καθαρισμού και πετσέτας ως πότε θα έχει άδεια?
κανείς δε μιλάει???
Ναταλί , καλή επιτυχία κορίτσι μου, κι εγώ σε τέτοια κάπως φάση βρίσκομαι, πηγμένη...
τι γινεται βρε κοριτσια μια μερα ελειψα και διαβαζα 5 σελιδες...........
τα ψωνια πηγαν πολυ καλα, δεν αφησα τιποτα ορθιο, ε το ειχα αναγκη, ειχα να ψωνισω ετσι πολυ καιρο......
δεν αφησα μαγαζι που να μην μπηκα μεσα,
μπαρμπουνι μου γιατι δεν κανεις την Ατκινς που δεν σε περιοριζει σε ποσοτητες και ετσι δεν θα νιωθεις πεινα, τωρα που εκοψες τα χαπια? οσον αφορα την προσκληση σου εγω ειμαι μεσα, αλλα κατι ακουσα για χιονια το επομενο ΣΚ.
φιλια σε ολες τις κουκλες μου που προσπαθουν να κανουν διαιτα,
και εγω προσπαθω αλλα σταθερη εδω και αρκετο καιρο, θελω να χασω αλλα 5 ακομη αλλα χλωμο το κοβω.
Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα.
Δεν λέω τίποτα άλλο. Περιμένω μπαρμπούνι και Αννεζίνα για πρωϊνή αναφορά και συνεδριάση για το πως ξεκινάμε από σήμερα. Εγώ την απόφασή μου την πήρα. Χτες έφαγα (γιορτή του Αντώνη, γιόρταζε ο ανηψιός μου) σαν να ήταν η τελευταία μέρα της ζωής μου. Οπότε μιας και δεν έχω άλλα περιθώρια και όλες οι γιορτές τελείωσαν, σταματάω τις κτηνωδίες και αυτοσυγκεντρώνομαι για να μαζέψω τα κομμάτια μου...........
Μπαρμπούνι, Αννεζίνα σας περιμένω για την πρωινή αναφορά, εκείνη που λέγαμε την Παρασκευή? Μην μου κάνετε τις κινέζες, ξυπνήστε....!!!!!!!!!!
Ναταλάκι μου καλημέρα... Που μου είσαι εσύ τσουρεκάκι μου?
Καλημέρα,Λιλού και καλώς σε βρίσκουμε κι εμείς!
Δεν μπορούμε να σου δώσουμε υπεύθυνη απάντηση,καρδιά μου!
Κάποιοι από μας είχαν τόσες παρενέργειες που διέκοψαν τη χρήση του,
κάποιοι άλλοι τα πήγαν καλύτερα κι είδαν κι αποτέλεσμα...Σημασία έχει
ο δικός σου οργανισμός πώς θα αντιδράσει και προπαντός να έχει προηγηθεί
ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος,πριν ξεκινήσουμε,γιατί υπάρχουν περιπτώσεις
που η χορήγηση του αντενδείκνυται παντελώς!Απευθύνσου σ'έναν παθολόγο
ή ενδοκρινολόγο και συζήτησε το και μαζί του γιατί τελευταία γίνονται και κάτι έρευνες
για απόσυρση του χαπιού από τον ΕΟΦ.Δεν ξέρω τι πρόβλημα βάρους αντιμετωπίζεις...
Σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει κι εσύ πολλά,για να σκέφτεσαι τώρα τα reductil...
Αν θέλεις,μας λες δυό λόγια παραπάνω να γνωριστούμε καλύτερα...Καλή δύναμη
σε ό,τι κάνεις!Σε περιμένουμε και πάλι...Αφήνω κι ένα καλαθάκι,καλού κακού...
Φιλάκια πολλά!
Καλημέρα σ'όλα τα κοριτσάκια μου,
τ' αποφασισμένα,πηγμένα,ψωνισ μένα,τρελοκαρναβαλοβολημέ� �α,μελλόνυμφα και μη!
Σας έχω χάσει λιγουλάκι,αλλά ποτέ δε βγαίνετε από τη σκέψη μου!Ελπίζω να μου είστε καλά!
Καλό ξεκίνημα στην υποομάδα "lab" Λινταλένια,Αννεζινένια,Μπα ρμπουνένια κι εντυπωσιακά σας αποτελέσματα!
Εγώ βγάζω έρπεις από το άγχος μου,πρήζω τους δικούς μου,που δεν ασχολούνται αρκετά και καλά
μαζί μου και βράζω στο ζουμί μου,που για άλλη μία φορά τα άφησα όλα τελευταία στιγμή!Αδιόρθωτα!
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ
"Αδιόρθωτα τα μάτια κι οι καρδιές
με κουμπιά και φερμουάρ κατεστραμμένα
δυο κουβέντες μου σου πέσανε βαριές
κι αποφάσισες να ζεις χωρίς εμένα."
Κι ακόμα απορώ πώς μπορούν και ζουν χωρίς εμένα,η ψωνάρα!Τέλος πάντων...
Αφήνω φιλιά ζεστά ν'αγκαλιάσουν τις ανάσες σας,όσο μακριά μου κι αν τις ελευθερώνετε
και τον άγγελο της καρδιάς μου,να σας φυλάει!Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!
Τι τραγουδάρα έβαλες πάλι ομορφιά μου? ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ναταλία? Την ομάδα την έφτιαξα μόνη μου και συ την βάφτισες. Καμία όμως δεν έχει κάνει εμφάνιση, ούτε για να αναφέρει βάρος ούτε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει!
Μόνες μας τα λέμε, μόνες μας τα κανονίζουμε!
ʼντε ρε μπαρμπούνι εσύ ήσουν πάντα πρωινή, τι έπαθες σήμερα?
ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΝΑΖΩ Η ΚΑΨΕΡΗ.
ενα γρηγορα καλημερα σε ολες τις ομορφες
88,8 σημαδιακο ειδα σημερα στη ζυγαρια καθοτι εχθες το βραδυ δοκιμασα απο ολα επειδη αρχιζω σημερα διαιτα....μεχρι και λικερ μαστιχα κοπανισα χθες σε ποτηρι νερου...αν δεν εχετε δοκιμασει, χανετε.
ειχαμε και γιορτη εχθες....γιορταζε ο γιος μου αλλα δεν θα το πιστεψετε. εχθες εκανα την κινεζα...ναταλιτσα μου τη πατησες. δεν ειμαι πια αυτη που ηξερες. το πρωι καφε σπιτι μου, μεσημερι φαι στην πεθερα, το απογευμα ηπια καφε στη συνυφαδα (εχει και αυτη αντωνη το γιο της) και το βραδυ περασα απο τη μαμα.....ε, ο δικος μου ο πιο μικρος αντωνης ειναι απο τους 4, τι να τον γιορταζω τωρα....δεν λεω, τα γλυκακια μου τα ειχα κανει (μια θεσπεσια λιλοτουρτα και ενα ρεβανι) αλλα μεχρι εδω.....
λοιπον σημερα αρχιζω με 88,8 οπως εγραψα και νωριτερα. ηπιο περπατημα στις 6:30 για μιση ωρα, ενα ποτηρακι χυμο γκειπφρουτ και βουρ για γραφειο.
αρχιζω την διαιτα της πεταλουδιτσας. εμενα κοριτσια με βολευει γιατι δεν μπορω να σκεφτομαι καθε μερα τι θα φαω, τι θα αγορασω, τι θα μαγειρεψω και για μενα οποτε ξερω σαλατες και οταν δω καμια σαλατα να μου αρεσει, τη χτυπαω. το βραδυ προβλεπεται λιγο περπατημα ακομη και ελπιζω να συνεχισω τη διαιτα. νομιζω οτι αν αθα ξεκινησω μαι μερα ολοκληρη θα μπορεσω να ξαναρχισω. αυτη τη φορα θα σταματησω στα 80..... λεω τωρα....με ξερετε....
Παρασκευη απογευμα και σαββατο εκανα τις επισκεψεις μου στην αγορα (οχι που δεν θα πηγαινα καθοτι αρχισαν οι εκπτωσεις), αδειασα το πορτοφολι και ειμαι μεσα στην καλη χαρα που λενε και κατι της τηλεορασης
εχω ζορια για τις επομενες μερες στο γραφειο και μπορει να μπαινω στα γρηγορα μονο, συγχωρεστε με....
γενικα εχω κεφακια αν και τα παντελονια με εχουν στενεψει και τα εχω λιγο φορτωσει στον κοκορα δουλειες σπιτιου και μαγειρεμαατα αλλά ετσι μου ηρθε, ετσι κανω....
κοριτσια, εσεις απο θεσσαλονικη, αν ο καιρος το επιτρεπει, ερχεστε σαββατο πρωι να ξεκινησουμε με καφεδακι, το μεσημερι να τσιμπησουμε κατι χαλαρα, να πιουμε εναν καφε ακομη και μετα να φυγει η νεκταρια? με παιδια εννοειται.... ε?
ναταλια, θελεις ιδιαιτερη προσκληση? κανονισε να βρεις και την πεννυ να με απαντησετε ντουετο....μη μου πεις οτι θα εχεις διαβασμα...ποτε δινεις πρωτο μαθημα? ή εδωσες κιολας?
Kαλημέρα κοριτσάκια μου κι απο μένα
όχι δεν ξέχασα καμμία απλώς άργησα να έρθω στο γραφείο (χειρουργήθηκε η μανούλα ....ευτυχώς αύριο παει σπίτι της)
λοιπόν ξεκινάμε όλες παρέα, αν και κοπελιές δεν έχω φάει τίποτα μέρες τώρα το πρωί η ζυγαριά δεν έδειξε ούτε καν 87 γύρω στο 86,5 αλλά επειδή είμαι νηστική μέρες σίγουρα θα έχω σκαμπανεβάσματα..
λοιπόν ξεκινάμε πρωινό γάλα και δημητριακά
ενα κουλουράκι θεσσαλονίκης
το μεσημέρι τονοσαλάτα και το βράδυ 1-2 φρούτα και γιαουρτάκι αν΄..
όσο για τα χαπία έχουν 33 ευρώ τα παράγγειλα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου αλλά δεντα έχω πάρει γιατί δεν μου χρειάζονται προς το παρόν...
πάμε δυναμικά για τα 80 μέχρι το πάσχα άντε και 78 καλά είναι τα 65 θα τα αγγίξουμε τον ιούνιο
πάμε δυνατά κουκλίτσες μου...
καλη βδομάδα φιλιά πολλά
(την τετάρτη θα πάω διαιτολόγο αν θέλετε θα σας περάσω όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας πλάκα πλάκα έχω χάσει γύρω στα 9 κιλά ουάου....)
φιλιά φιλιά φιλιά...
υστερογραφο θέλω καφέ το σκ στην θεσσαλονίκη μαζί σας αλλά ας όψονται τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν
λίντα κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε από κοντά φιλάκια
Αντε και σας περιμένω και τις δύο με αγωνία!
Λοιπόν είμαστε όλες κοντά: Η Μπαρμπούνα 88,8, η Αννεζίνα 86,5 και γω σήμερα ζυγίστηκα 86,8.......
Δεν αλλάζω τικεράκι όμως, θα επανέλθω σύντομα (ελπίζω).
Ξεκινάμε με διαφορετικά προγράμματα η κάθε μία αλλά με κοινό στόχο: γύρω στα 75-77 το Πάσχα και να διώξουμε το παλιοεφτά μέχρι το καλοκαίρι.
Είμαστε η ομάδα lab με επίσημη νονά την Ναταλία.
Τώρα πια καμία από τις τρεις δεν έχει δικαιολογία.
Προχωράμε μαζί.
Επόμενο ζύγισμα θα έχουμε την άλλη Δευτέρα και θα τα λέμε και εδώ και παντού!
Αννεζίνα και γω θέλω να βρεθούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Τι κι αν μας χωρίζουν μερικά χιλιόμετρα...
Κάτσε να τακτοποιηθεί η μανούλα σου στο σπίτι και εγώ είμαι διαθέσιμη και Σαββατοκυριακο και καθημερινές απόγευμα (αλλά μαζί με τα παιδιά μου)
Να μοιράσουμε την απόσταση και να βρεθούμε σε κανένα παιδότοπο, να πιούμε εμείς το καφεδάκι μας ήσυχες και να παίζουν τα παιδάκια μου, τι λες?
Αννεζίνα και κάτι άλλο: το benelinea πόσο καιρό σου κρατάει και κάθε πότε πρέπει να το παίρνεις?
Καλημέρα στα κορίτσια! καλή εβδομάδα σε όλες,
καλή αρχή να έχετε και γρήγορα να πιάσετε το στόχο σας
ΛιντοΑννεζινοΜπαρμπουνόπο υλα, σας το εύχομαι ολόψυχα.
Εγώ σήμερα ζυγίστηκα, μια χαρά χαρούμενη είμαι να το το 6αράκι μπροστά, 69.2
επτέλους!! Πάνω από ένα χρόνο έχω να δω 6 πρώτο, τώρα το κατοχυρώνω και προχωρώ
με στόχο το Πάσχα να είμαι 60-62 το πολύ πολύ....Θα δούμε, θα δειξει ίσως το καταφέρω
γιατί αλλάζω και άσκηση από σήμερα. ..
πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλες