Kι εγώ με το γκούγλι μαπς τα ελέγχω αλλά έχω και το mapmywalk που κάνει σχετικά καλή μέτρηση απόστασης. Κάπου κλέβει το gps κάπου χαρίζει, στο τέλος μια χαρά συμφωνεί με τον γκούγλι...
Printable View
Kι εγώ με το γκούγλι μαπς τα ελέγχω αλλά έχω και το mapmywalk που κάνει σχετικά καλή μέτρηση απόστασης. Κάπου κλέβει το gps κάπου χαρίζει, στο τέλος μια χαρά συμφωνεί με τον γκούγλι...
κι εγώ στο γκουγκλ μαπς τις βάζω τις διαδρομές μου και τις μετράω...
Μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω κανένα γκατζετάκι, αλλά είπα να εξορθολογίσω τις αγορές μου...
Ξεκίνα ΑΜΕΣΑ την δίαιτα αλτρουισμού-εκδίκησης!!! Με total κακομοιριά ύφος να τις βλέπεις να χλαμπουκώνουν κι εσύ υπεράνω!Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
τσ τσ τσ με τι κοσμο συναναστρέφεσαι! εμένα οι φίλες μου κάτι εφαρμογές έχουν σαν daily news για το που θα βρουν το καλύτερο προφιτερόλ κ το πιο γκουρμε εστιατοριο κ πια καφετερια κάνει χαπι αουρ με κοκτείλς. κ φυσικά εγώ είμαι το πειραματοζωο. αυτές με τις μυρωδιές χορταίνουν κ με το να με βλέπουν να τρώω.
Εγώ γιατί όταν τρώνε οι άλλοι ενώ εγώ κρατιέμαι, αισθάνομαι τόσο δυνατός κι ωραίος και υπεράνω (παχυντικών & πρόσκαιρων ευχαριστήσεων);
Όχι πάντα, αλλά συχνά τα καταφέρνω. Βασικό κόλπο είναι να μην κάνω την αρχή και πάρω μια πιρουνιά/κουταλιά...!!!
Και μετά στο καπάκι να κάνεις και τη μέθοδο Θαψινγκ :P
μπακλαβάς καμιά φορά κρατιέμαι με δική σου μέθοδο(αυτή που λες από μέσα σου φάτε φάτε μουσχάρια). αλλά ακόμα δν έχω φτάσει στο απόλυτο ζεν, βέβαια έχω βελτιωθεί αρκετά. χειρότερος εχθρός ο εαυτός μου κ εκεί δν μπορώ να εφαρμόσω το φάτε φάτε μουσχάρια. πάντως παρασκευή περιορίστικα στα δύο μικρότερα κομμάτια πίτσα και μετά από ώρα δύο μικλούτσικα πτι φουρ και η ζυγαριά με εκδικήθηκε κ καλά με έκανε. και εχθές λίγο σούρα ήμουν μετά από αρκετό καιρό,ευτυχώς όλοι στην παρέα οπότε κανείς δν με πήρε χαμπάρι!(παίζει να ήπια μισό μπουκάλι κρασί κ βάλε) αλλά από φαγητό όλα καλά. έλα πες το μαρούλι.πες πόσο πάρτι ανιμαλ είμαι!
Είσαι, είσαι!! Κι εγώ χθες όμως του δωσα και κατάλαβε από ποτό...
Αλλ΄όταν αποφάσισαν όλοι να κ΄νουν τη βραδινη γουρουνιά τους σε γνωστό ψητοπωλείο εγώ έφαγα μια σαλατάρα με σπανάκι και μανούρι και ρόδι και σουσάμι και δεν το μετάνιωσα και καθόλου!!
Τους έβλεπα εκεί με τους γύρους και τις πατάτες κι έλεγα φάτε τρανς λιπαρά, φάτε υδατανθρακες, το καλοκαίρι η μπάκα μου θα είναι μικρότερη!!
Εγώ παιδιά την λέω την αμαρτία μου πάντως.
Αν τρώνε οι άλλοι junk και παχυντικά, εγώ αισθάνομαι πολύ καλά αν τρώω υγιεινά (δεν λέμε να τρώνε οι άλλοι πίτσες και γλυκά κι εγώ να τρώω νοσοκομειακά, απλά εγώ να τρώω μια σαλάτα που ας πούμε έχει και λίγη σως μαγιονέζας αλλά ο κυρίως όγκος να είναι υγιεινότατα σαλατικά). Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος από αυτούς (στο διατροφικό κομμάτι τουλάχιστον) και αυτό με κάνει να νοιώθω ωραία. (Τι μικρόψυχος!)
Και μεταξύ μας βλέπω ότι η δική τους ζήλια για το ότι μπορώ και "κρατιέμαι" είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική μου ζήλια για αυτά που τρώνε...
Ειδικά σε κάτι φάσεις που προσπάθησαν να μου κάνουν και καλά σπάσιμο χλαπακιάζοντας επιδεικτικά μπροστά στα μάτια μου πίτσες και άλλα παχυντικά κάνοντας και τα γνωστά μουγκρητά "μμμμμ... τέλεια είναι, πεντανόστιμη την έχει έχει κάνει σήμερα μμμμμ... καλύτερη από κάθε φορά σλουρπ" απάντησα με το ειρωνικότατο "θα περιμένω 3 λεπτά να την τελειώσεις ΟΛΗ και μετά θα σου απαντήσω..."
Φυσικά αυτή την αντίσταση δεν την δείχνω και όταν είμαι μόνος μου αντιμέτωπος με το θεριό-φαΐ... g@mwto
Έτσι είναι, και εγώ οστά συγκρατούμαστε νιώθω ικανοποίηση από τον εαυτό μου και κοιμάμαι καλύτερα και νιώθω ευεξία.. Υπάρχουν φορές που θέλω να παρασυρθώ και άλλες καθόλου, και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω τη δίαιτά μου..Quote:
Originally posted by baklavas
Εγώ παιδιά την λέω την αμαρτία μου πάντως.
Αν τρώνε οι άλλοι junk και παχυντικά, εγώ αισθάνομαι πολύ καλά αν τρώω υγιεινά (δεν λέμε να τρώνε οι άλλοι πίτσες και γλυκά κι εγώ να τρώω νοσοκομειακά, απλά εγώ να τρώω μια σαλάτα που ας πούμε έχει και λίγη σως μαγιονέζας αλλά ο κυρίως όγκος να είναι υγιεινότατα σαλατικά). Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος από αυτούς (στο διατροφικό κομμάτι τουλάχιστον) και αυτό με κάνει να νοιώθω ωραία. (Τι μικρόψυχος!)
Και μεταξύ μας βλέπω ότι η δική τους ζήλια για το ότι μπορώ και "κρατιέμαι" είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική μου ζήλια για αυτά που τρώνε...
Ειδικά σε κάτι φάσεις που προσπάθησαν να μου κάνουν και καλά σπάσιμο χλαπακιάζοντας επιδεικτικά μπροστά στα μάτια μου πίτσες και άλλα παχυντικά κάνοντας και τα γνωστά μουγκρητά "μμμμμ... τέλεια είναι, πεντανόστιμη την έχει έχει κάνει σήμερα μμμμμ... καλύτερη από κάθε φορά σλουρπ" απάντησα με το ειρωνικότατο "θα περιμένω 3 λεπτά να την τελειώσεις ΟΛΗ και μετά θα σου απαντήσω..."
Φυσικά αυτή την αντίσταση δεν την δείχνω και όταν είμαι μόνος μου αντιμέτωπος με το θεριό-φαΐ... g@mwto
Στόχος ημέρας : διάδρομος 40 λεπτά με μία ώρα στην καλύτερη. Θα βάλω και μουσικούλα..
Στόχος επετεύχθη!! 45 λεπτά διάδρομος..με ανηφόρα και γρήγορο περπάτημα! Θέλω να προσπαθήσω να κάνω καθημερινά 30 λεπτά έστω, αλλά δουλεύω πολλές ώρες και όταν γυρίζω νιώθω πτώμα..
Μπράβοοοο Ελένη!! Συνέχισε έτσι!! :bouncy:
Χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ! Αποφάσισα να γράφω και σε αυτό το θέμα. Ελπίζοντας να βελτιώσω τη σωματική μου δραστηριότητα!Quote:
Originally posted by pink_90
Μπράβοοοο Ελένη!! Συνέχισε έτσι!! :bouncy:
γεια σας κι απο εμενα,ξεκινησα περπατημα σημερα για αρχη 3 χιλιομετρα και βλεπουμε
Τι αρχή μαντάμ; Εσύ μας ξετίναξες με το καλημέρα....Quote:
Originally posted by stellagr
...για αρχη 3 χιλιομετρα και βλεπουμε
μαντάμ είναι μόνο μίαQuote:
Originally posted by baklavas
Τι αρχή μαντάμ; Εσύ μας ξετίναξες με το καλημέρα....
καλή αρχή κορίτσια!
ξεκινάω την 6η μου εβδομάδα
μπορεί να τρώω(σου σου τρως)
μπορεί να μην χάνω
αλλά μπορώ να πω οτι πρώτη φορά έχω μπει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής(ελαφρύ μεν) που κρατησε παραπάνω από 2 εβδομάδες.
κάτι είναι κ αυτό.
24/2ναδα
25/2ναδα
26/24χμ σε 45 '
27/23,7χμ σε 37 '
28/24χμ σε 41 '
1/32χμ σε 20'x2=4xm και άλλα 3,8 χμ έξω
2/3
1 ώρα διάδρομο - 1 ώρα ποδήλατο - 1 ώρα ελλειπτικό - 1 ώρα τάε μπο