Mπετυ εσυ θα συνεχισεις με Curves...?
Printable View
Mπετυ εσυ θα συνεχισεις με Curves...?
Ναι λέω να συνεχίσω, κατά τις 15/9 θα ξεκινήσω όμως, για να γυρίσει μαμά μου από διακοπές, να προσέχει τα πιτσιρίκια μου όταν πηγαίνω
Εγω θα σταματησω και θα αρχισω γυμναστηριο!
ετσι ακριβώς Μέττυ!!Quote:
Originally posted by BettyG
Πηνελόπη και Κονστάνς ακριβώς έτσι κι εγώ, δε λέω οτι δεν είναι δύσκολο, απεναντίας είπα
να χαλαρώσουμε τώρα πια, προσέχοντας πάντα και ας χαθούν σιγά σιγά.
Εγώ είμαι ήδη κολλημένη 2 εβδομάδες, ούτε γραμμάριο δεν έχασα αλλά θα συνεχίσω κι όποτε θέλουν ας χαθούν! αμα πια!
σημερα το σκεφτομουν, που ζυγιστηκα και ημουν σταθερη στα 64.
ε, σιγα! ας μην ξαναπαρω ποτε κιλο και ας χανω και μισο κιλο το μηνα. Δε νομιζω οτι με 2 κιλα λιγοτερο γινομαστε κουκλαρες, ουτε με 2 κιλα περισσοτερο ειμαστε χαλια. Ιδιως αν πεσω κατω απο τα 60 θα νιωθω παρα πολυ καλα και νομιζω πως δεν θα βιαζομαι, αν μαλιστα φτασω τα 56 θα αισθανομαι μια θεα!
Μετα επι της ουσιας θα κανω συντηρηση για να μην παρω και σιγα σιγα θα φροντιζω να πεφτω και λιγακι.
55 στρογγυλα σημερα.
-800 γρ.
Ξεφουσκωσα τελειως!
Καλημερα.-100 σημερα.Πριν τα simply ημου 67,4 και σημερα 2η μερα το μισο κιλο εχει κατσικωθει.Αντε να δουμε που παμε λεμε.Διατροφη μεχρι τις 16 του μηνα που παω Ισπανια γιατι πολυ φοβαμαι οτι, οτι παρω εκει θα δω και θα παθω να το χασω.
καλημέρα και καλ'ως σας βρήκα και πάλι
εχθές γύρισα απο διακοπές ...
αν και δεν έφαγα τίποτα εχθές το βράδυ σήμερα δεν ζυγίστηκα να δω το χάλι μου !!
παιδιά όμως νιώθω πολύ δυνατή να ξεκινήσω ..ότι και αν δω στην ζυγαριά μου!!!
θα το κάνω...
θα ξεκινήσω την πέμπτη..κανονικά
μέχρι τότρε κανονικό μεσημεριανό και light βραδινό ν αξεφουσκώσω ..
αν και έχω κάτι βαφτήσια σάββατο θα το παλέψω...
ελπίζω
Τρίτη. Το ειδα και το Σαββατο το μεσημερι και μετα πηγα και εφαγα το κωλο μ...Quote:
Originally posted by eleni1201
Κονστανς και εμένα δεν φεύγει με τη μια το βάρος που παίρνω, όταν τρώω πολλά!
Πηνελόπη τι ωραίο νούμερο είναι αυτό! Και το ξαναβλέπουμε για δεύετερη φορά!!! ;)
Constance θα ξεφουσκωσεις... δεν ειναι το ιδιο για ολους...
Αν παω επιτελους τουαλετα θα ξεφουσκωσω στανταρ.:P
καλημερα !!!!σημερα εκανα την αποπειρα να ζυγιστω αν κ χτες εφαγα πολύ αργα γιατι εχουμε φιλοξενουμενους κ φαγαμε ολοι μαζι.ειμαι 59.το οποιο ειναι καταπληκτικο αν σκεφτεις ποσο πολύ εφαγα (βλακειες κυριως).επισης δυστυχως ενω ειχε φτιαξει το προβλημα της τουαλετας ξαναχαλασε αλλα ελπιζω οπου να ναι να το ξαναρυθμίσω.παντως ολα καλα!
granita στον ιδιο δρομο βαδιζουμε.:P Αυτα τα ριμαδιασμενα τα τελευταια 5 κιλα θα μας βγαλουν την ψυχη λεμε.:P
welcome back granita!
91,9 σημερα
απο κει που ειχα κολλησει τωρα πεφτουν ανησυχητικα γρηγορα
granita τα ξερουμε τα δικα σ τα πολλα... 2 πατατακια και ενα τυρακι... Welcome back...
χαχαχαχα!Κοιτα τωρα που τελειωσαν οι διακοπες μου θα βαλω στόχο να χανω 2-3 κιλάκια το μήνα.χαλαρά δλδ κ πιστευω οτι το χω.αν σκεφτεις ποσο γουρουνιασα ειμαι πολυ τυχερη που δεν πηρα 3 κιλα!