ναιιιι, βάλτη βάλτη!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?
Printable View
ναιιιι, βάλτη βάλτη!!!Quote:
λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?
περσινη φορμα
εεεε δε το πιστευω τα καταφερα με τη μια χαχαχαχα ! εχω κανει λιγο κοιλιτσα μπροστα και πουσε ακομαααααα :D :D
ΟΥΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Τελικά έχεις δίκαιο για την μέση δακτυλίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα μπαίνεις ολόκληρη στο 1 πόδι!!!!
Τι διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μιτσοκωλο, είσαι θεαααααα
στο ενα πατζακι ασε ουτε γω το πιστευα... δεν τη βρηκα τη μπλουζα ρε γαμωτο, εχει πιο πλακα!
Πωλινα κατσε και θα δεις πως θα γινεις! εδω ειμαστε!!!!! :thumbup:
Ρε συ απιστευτο!!!Μιση εμεινες.Χιλια μπραβο!!!
Ναι οντως φαινεται η κοιλιτσα, αλλα φαινεται οτι ειναι εγκυμοσυνης.Τελειο το τατου στο λαιμο
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί καλή μου.....Quote:
στο ενα πατζακι ασε ουτε γω το πιστευα... δεν τη βρηκα τη μπλουζα ρε γαμωτο, εχει πιο πλακα!
Πωλινα κατσε και θα δεις πως θα γινεις! εδω ειμαστε!!!!! :thumbup:
Ναι οι μπλούζες έχουν πολύ πλακα, εγώ που είμαι μόνο στα μείον 20 ακόμα, και έχω μπλούζες που η λαιμόκοψη είναι κάτω από το στήθος!
Ασε που βλέπω αρκετό λευκό δέρμα και δεν το περίμενα για να είμαι ηλικρινής!!! Πού τα έχεις καλέ τα 13 αν θυμάμαι καλά τατουάζ? Εχεις ακόμα καμβά να σχεδιάσεις!!!!!
νασαι καλα σουρκουνα μου! σευχαριστω πολυ! ναι χαμηλα φαινετε λιγο στρογγυλιτσα η κοιλια , πρωτη φορα χαιρομαι να φουσκωνω η αληθεια ειναι χαχαχαχ.:wink1:Quote:
Originally posted by sourkouna
Ρε συ απιστευτο!!!Μιση εμεινες.Χιλια μπραβο!!!
Ναι οντως φαινεται η κοιλιτσα, αλλα φαινεται οτι ειναι εγκυμοσυνης.Τελειο το τατου στο λαιμο
μονο τα 2 φαινονται-χερι και στηθος- τα αλλα ειναι στο σβερκο στον ,ομο ψηλα στα πελματα, στις γαμπες, στο εσωτερικο του ποδιου και απο τις 2 μεριες ,και ολοκληρη η πλατη απ το σβερκο μεχρι τον ποπο :wink1:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ασε που βλέπω αρκετό λευκό δέρμα και δεν το περίμενα για να είμαι ηλικρινής!!! Πού τα έχεις καλέ τα 13 αν θυμάμαι καλά τατουάζ? Εχεις ακόμα καμβά να σχεδιάσεις!!!!!
σιγα μην εκανα στην κοιλια, θα γινοτανε σαν ομελετα :P :P
...τα χαπια μου
:o :o :o
Και μιτσοκόλο κανένα από αυτά δεν έχει χαλάσει από την απώλεια? ούτε αυτά στα πόδια?
Γιαυτον ακριβως το λογο δεν ηθελα να κανω ποτε στη κοιλια.Με τις εγκυμοσυνες και ολα τις αυξομειωσεις κιλων θα γινοταν χαλια.Πεταμενα λεφτα.
ευτηχως κανενα Πωλινα μου γιατι σχεδον ολα ειναι χαμηλα, το επικυνδηνο μερος ειναι απ τα γονατα και πανω και στα μπρατσα και στην κοιλια :D
κουμπαρε μου! τρεχτε χριστιανοι τα χαπια του κουμπαρου!!!!! :love: