@Amalia43 αν θες κοριτσάκι μου να συζητησεις κατι που σε απασχολει εδω ειμαστε,αλλιως το μειλ μου στην διαθεση σου εφοσον δεν μπορεις να μιλησεις με προσωπικα μηνύματα ακομα ;)
Printable View
@Amalia43 αν θες κοριτσάκι μου να συζητησεις κατι που σε απασχολει εδω ειμαστε,αλλιως το μειλ μου στην διαθεση σου εφοσον δεν μπορεις να μιλησεις με προσωπικα μηνύματα ακομα ;)
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Αδερφε οσο καλα κ να εισαι πχ πλανηταρχησ υπαρχει μια γυναικα για σενα οσο χαλια κ να εισαι κ θεσ παλι υπαρχει γυναικα για σενα αυτο πωσ το εξηγεισ εσυ που εισαι μορφωμενοσ
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Ηλία μου καταρχήν χρόνια πολλά καλή χρονιά και ελπίζω η σημερινή μέρα να σου δώσει στην ζωή σου την φώτιση που επιθυμείς ώστε να βρεις την ηρεμία που ψάχνεις!
Έπειτα με αφορμή αυτή σου την αντίδραση κρατα μια απόσταση και ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.
Βρίσκεις λόγο να εκφράζεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις καθόλου, που δεν σε έχει επηρεάσει καθόλου για το αποτέλεσμα που έχεις στην ζωή σου ,που δεν είναι υπεύθυνος για το αν εσύ σήμερα ζεις μια ζωη που δεν σου αρέσει?
Είναι υπεύθυνος για την καταληξη ης δικής σου επιλογής ώστε να βγάζεις επάνω του το τυχών θυμό σου ?
Όχι φυσικά!
Οπότε ποιο το νόημα ολου αυτού?
Μετάθεση ευθυνων?
Γενικά πιστεύεις πως κερδίζεις κάτι με όλη αυτή την εξωτερικευση του θυμού σου ή μιας ενδεχομένως απελπισίας σου ?
Που θέλω να καταλήξω και μια σκέψη που πλέον έχει παγιωθεί εδώ μέσα για κάποια άτομα που ειλικρινά έχετε βουλιάξει σε όλο αυτό και χαραμίζεται τόσες ώρες από την ζωή σας βγάζοντας ζηλεια ,κακία, εμπάθεια σε τελείως άγνωστους ανθρώπους...
Τι κερδίζετε?
Σας κάνει να νιώθετε καλά που προσβάλετε ή μειώνετε άλλους?
Αισθάνεστε καλά όταν υποτιμάτε προσπάθειες ατόμων να έχουν μια ζωη καλύτερη από την δική σας γιατί προφανώς το να μπαίνεις πλέον εμμονικα σε ένα φόρουμ και να επαναλάμβανεις μια πολύ κακή συμπεριφορά γεμάτη ζηλεια δηλώνει ότι η πραγματική σου ζωή έχει τόσο κενά και τόσο τραυματικές εμπειρίες που αντί να εστιασεις να βοηθήσεις τον ευατο σου και κατ επέκταση και τους άλλους, ακόμα και ανώνυμους, αρέσκεται στην υποβάθμιση τους .
Αν δεν αλλάξεις εσύ την ζωή σου μην περιμένεις οι άλλοι να αλλάξουν για εσένα και να είναι μιζεροι και καταστροφικοι για να λες πως δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό.
Μην ψάχνεις να βρίσκεις μονο τετοιους ανθρώπους για να καλύπτεις τα δικά σου κενά.
Προσπάθησε να παραδειγματιζεσαι και εσύ και πολλοί άλλοι από τις προσπαθειες ατόμων που τα κατάφεραν και βγήκαν από όλο αυτό και οχι να τάσσεται ενάντια τους γιατί αυτοί μπόρεσαν και εσύ όχι..
Εδώ μέσα σε έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί με τα λόγια τους και σε έχουν εμψυχώσει σε κάθε σου προσπάθεια.
Στο τέλος πως του το ξεπληρώνεις?
Με αχαριστία και προσβολές γιατί εσύ κουραστικός και παράτησες την προσπάθεια σου και κατέληξες πάλι στον δικό σου παρονομαστή που πλέον αντιλαμβάνομαι ότι σου αρέσει ακόμα πιο πολυ από το να αποκτήσεις αυτά που λες ότι θες αλλά καμία προσπάθεια δεν κάνεις?
Αλλάξτε λοιπόν νοοτροπία πολλοί, σταματήστε να βγάζετε κακία και ζηλεια για καθένα γύρω σας και φτιάξτε την ζωή σας έξω από εδώ.
Ειλικρινά τόσα χρόνια εδώ μέσα τι κερδίσατε?
Τίποτα, παρα μονο τροφή στις ίδιες προβληματίζει συμπεριφορές που δυστηχως μόνο εδώ μέσα σας δινετε βήμα να την εκδηλώνεται εφόσον στην έξω ζωή σας δεν έχετε κανένα και τιποτα ..
Αυτό το τελευταίο πραγματικά ειναι τραγικό .
Βγείτε εκεί έξω, κάντε φίλους, γνωρίστε συντρόφους και βρείτε μια δουλεια να αισθάνεστε παραγωγικοί και χρήσιμοι.
Κοινώς ζήστε πέρα από εδώ μέσα, αγαπήστε επιτέλους για να μπορέσετε να σας αγαπήσουν και τότε ίσως αλλάξετε την ζωή που έχετε και σας κάνει να εκφράζεστε έτσι εδώ μέσα!
Η νοοτροπία πλέον εδώ μέσα σε αρρωσταίνει.
Σε κανει να εκφράζεις συμπεριφορές που σε κάνουν χειρότερο και όχι καλύτερο.
Μην υιοθετείς νοοτροπία μιας προβληματική κοινότητας. Προσπάθησε σε αυτή την κοινότητα να έχεις το ξεχωριστό σου δείγμα συμπεριφοράς.
Καλά να περνάς και να ξέρεις έχοντας πλέον πλήρη κατανόηση σε πολλές προσωπικότητες εδώ μέσα που είναι εμφανέστατα τα ψυχικά τους προβλήματα δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω τροφή για δημόσια ξεκατίνιασματα και εμμονικες συμπεριφορές όπως βλέπω οτιβκαλα συνεχίζονται εδώ μέσα είτε μέσα από τρολ λογαριασμούς είτε μέσα από παγιωμένες συμπεριφορές άλλων μελών που πλέον θα αντιμετωπιζονται σαν νοσηρες και άκρως ψυχολογικές νοσηρες προσωπικότητες που θέλουν απαξίωση για να καταλάβουν οτι η κακία και η εμπάθεια δεν είναι τρόπος να γιατρεύουν τα δικά τους ψυχικά τραύματα.
Όποιος ειναι εδώ μέσα γιατί θέλει να βοηθήσει ή να δώσει δύναμη σε ανθρώπους που προσπαθούν εδώ είμαι, οι άλλοι δουλέψτε με τους γιατρούς σας αν θέλετε.
Αν πάλι δεν θέλετε, καλή συνέχεια στην διαδικτυακή και μόνη σας ζωή πλέον!!
Εκεί έξω όλα ειβαι πολύ καλύτερα ΑΡΚΕΙ να να το ανακαλύψεις!
Να προσέχεις τον ευατο σου !;)
Ηλια , καλα της τα λες ..........................
Καλα δεν ειμαστε εδω να δημιουργησουμε στρατοπεδα...
απλα εχω αλεργια σε οποιον αυτοκυρησετε γκουρου...
Ναι μπορεί να ειναι και έτσι γιατί επειδή πέρασα από κάποια μονοπάτια ξέρω ότι πολλές αντιδράσεις εδώ μέσα από ανθρώπους που έχουν δηλώσει ότι παλεύουν με ψυχολογικά είναι ασυναίσθητες άρα κάπως "δικαιολογημενες "
Άνθρωπος που τα έχει πολύ καλά με τον ευατο του και ειναι ικανοποιημένος με την ζωή του δεν έχει λογική να το πω απλά να εκφράζεται έτσι και να ζει εκτοξεύοντας κακίες σε ξένους ανθρώπους που δεν επηρεάζουν την δική του ζωή!
Όπως και ξέρω πως όταν καταφέρουν και βγουν από όλο αυτό θα έχουν μετανιώσει για πολλες τους τέτοιες συμπεριφορές οπότε καλό είναι να καταλάβουν οτι δεν κερδίζουν κάτι προσβάλλοντας άλλους ανθρώπους που δεν τους ξέρουν.
Δεν στεναχωρουν τους άλλους απλά μειώνουν ακόμα περισσότερο τον ίδιο τους τον ευατο και δηλώνουν ξεκάθαρα πως τα δικά τους θέματα είναι άλυτα!
Κακία δεν έχουν οι άνθρωποι που ταλαιοωρουνται από ψυχολογικές παθήσεις, οπότε για εμένα άνθρωπος που δεν βγάζει κακία αλλά παράπονο ή ίσως κάποιο θυμο επειδη αποτυχανει η προσπάθεια του ,αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο που θα ασχοληθώ μαζί του και δεν το μετανοιωνω καθόλου.
Αυτοί που βγάζουν όντως κακία και εμπάθεια ναι δεν χρειάζεται να τους δίνεις πλέον καμία σημασία γιατί οι αντιδράσεις τους θα βγάζουν κραυγές απόγνωσης για βοήθεια αλλά δυστηχως δεν υπαρχει κανενας στην πραγματικη τους ζωή για να τους την δώσει και καταλληγουν κάπου ανώνυμα να ξεσπάω :D
Ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας που είναι στην φάση του μόνο πραγματική συμπονοια μου βγάζει εμένα.
Όπως και ο ελις η ο Αλέξανδρος και γενικά παιδιά που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες αλλά παραμένουν ανίκητοι δυστηχως ...
Παλεύει πολύ κατά διαστήματα, αλλάζει συμπεριφορά αλλα με την πρώτη αναποδιά πέφτει και του βγαίνει ένας θυμος και ξεσπά όπου βρει ..
Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο άνθρωπο να ανταποδώσεις αυτό που σου βγάζει ξέροντας όλα αυτά που περνάει?
Αν αντιδράς με τον ίδιο τρόπο όπως και εκεινος ποιος πιστεύει ότι θα χρειάζεται βοήθεια, εκείνος ή αυτός που τον συμμερίζεται?
Δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι τη αδιαφορία μας ακόμα και αν παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές!
Ελπίζω να σε καλύψω στην απορία σου και σίγουρα να ξέρεις πως ένας χώρος που μπαίνεις πλέον για πολυ λίγο και απαντωντας πολυ επιλεκτικα προσπαθώντας να προσφέρεις αυτό που θες ,θετικότατη δηλαδή μόνο και τίποτε άλλο, δεν σε φθειρει ούτε επηρεάζει την προσωπική σου ζωή!!
Άλλωστε αυτό που έχει ο καθένας μας μέσα του βγάζει και φυσικά καθρεφτίζει στα λόγια του !
Καλά να περνάς!!!
Μαλλον νομιζετε οτι νοημοσυνη μου ειναι πολυ χαμηλη... τι να πω οτι με πληγωνει? δεν θελω οικτο κανενος! την ωρα μου περναω εδω μεσα...
Ευτυχως υπαρχουν και καλες στιγμες στην ζωη μου που δεν τις αναφερω εδω...
δεν εχω να πω κατι.... απλα ...μια σιωπη....
Ειναι ενας χωρος εδω που εκφραζω πλευρες του ευατου μου που στην πραγματικη κοινωνια και ζωη δεν θα μπορουσα!