Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,πρώην βρωμομεσού,νυν καθαρολόκληρη,καθώς στάνταρ με το που σου επέτρεψαν το μπάνιο το ανθρώπινο
το τίμησες και με το παραπάνω!Λίγη ακόμη υπομονή,Τζινάκι!Τα δύσκολα πέρασαν!Να έχεις την εικόνα πως όσο τραβά
η κοιλίτσα,τόσο πιο επίπεδη θα είναι το καλοκαίρι,που θα φοράς το μπικινάκι σου(παγκόσμιες έγκυρες ιατρικές έρευνες
περίτρανα το υπογράφουν αυτό)κι όλες εμείς με τις δίπλες και τις τρίπλες μας θα τυλιγόμαστε πετσέτες και παρεό του καμουφλάζ!
Ξέρω πως είσαι ανώτερος άνθρωπος και δε σ'αφορούν οι συγκρίσεις,αλλά κράτα την εικόνα της δικής σου κορμάρας έστω.
Πάντως δε συμφωνώ να κυκλοφορείς με ΜΜΕ τώρα που ακόμα δεν ανάρρωσες πλήρως.Να σου εξασφαλίζεις την άνεση σου
ακόμα κι αν είναι να πληρώσεις κανά δυό ταξί.Ακόμη καλύτερο να σε συνοδεύουν φίλοι/συγγενείς αμαξούχοι,να μην είσαι
και μοναχούλα!Αν δεν μπορούν να αφήσουν τις δουλειές τους κι είναι πολύ απασχολημένοι να βγάζουν χρήμα,να τους στείλεις
τότε το λογαριασμό του ταξί!Γιατί νομίζεις καθιερώθηκαν άραγε οι αποδείξεις των ταξί;Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Φιλάκια!
Να σου πω την αλήθεια δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα για το καλοκαίρι διότι έχω τόση χαλάρωση που όταν είμαι αδύνατη, στα 65 κιλά δηλαδή, κάθομαι εγώ στην παραλία και δίπλα κάθεται άλλη μία Τζίνα από το δέρμα που περισσεύει! Οπότε είτε παχιά είτε αδύνατη το παρεό δεν το γλυτώνω. Οι δικοί μου άνθρωποι (μητέρα και αδερφή) έχουν φάει τέτοια ταλαιπώρια με μένα που πλέον προσπαθώ όσο γίνεται να μην τους επιβαρύνω κι ότι μπορώ το κάνω μόνη μου. Από το Μάρτιο που είμαι άνεργη αυτοί με στηρίζουν οικονομικά και με τα δύο χειρουργεία που έγιναν μου καθαρίζουν το σπίτι, πολλές φορές μου μαγειρεύουν, περιποιούνται τα ζώα μου, μου ψωνίζουν και γενικώς κάνουν ότι χρειάζομαι. Ευτυχώς είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια όμως το γεγονός ότι είμαι 40 χρονών και δεν μπορώ να βρω μία δουλειά για να προσφέρω στον εαυτό μου αυτά που θέλω χωρίς να γίνομαι βάρος στους δικούς μου, μου σπάει τα νεύρα. Και πάλι θα πω υπομονή κι επιμονή.