Ναι, θα πάω αν κρατήσει πολύ...
Printable View
εχω νευρα με ολα και με ολους σημερα
Και εγώ boo! Όλοι μου φταίνε, έχει αλλάξει και το πρόγραμμα μου τις τελευταίες μέρες και με πειράζει..οσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο έχω τοοσ πιο πολύ αναλύω και σκέφτομαι τα πράγματα. Οπότε κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι απασχολημένη συνεχεια όπως έχω συνηθίσει ακόμη και αν αυτό με εξαντλεί και ψυχικά και σωματικά.
Πως είσαι σήμερα; πως τα πας με την αύξηση της αγωγής σου;
νομιζω οτι θα εκραγω απο ολα οσα καταω μεσα μου και δε ξερω σε ποιον θα ξεσπασω.προσπαθω να με κανω να ξεχνιεμαι κανοντας κατι που με κανει να ξεχνιεμαι..οπως λες κι εσυ..
εχω νευρα και σημερα.
ειμαι καλυτερα με τις νεες δοσεις.
απλα το ενα με κοιμιζει για πανω απο 12ωρο για αυτο αμα γραφω μαθημα το προηγουμενο βραδυ δεν το παιρνω το ενα φαρμακο.
αυπνιες εχω..
γιατι ομως θα πρεπει να μη ξεσπαμε οτι νοιωθουμε παλι μεσα μας θα τα κραταμε δε ξερω αν ειναι καλο να καταπνιξουμε κι αυτο το συναισθημα..
Καλημέρα boo. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα με την νέα αγωγή, αυτό είναι σημαντικό..
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να τα κρατάμε μέσα μας, τα κρατούσα για χρόνια κάνοντας υπομονή και μου βγήκε σε κακό τελικά.. Υπάρχουν όμως και υγιείς τρόποι να ξεσπάμε..με συζήτηση λύνονται πολλά τελικά.Επίσης Γυμναστήριο, δουλειά, βόλτες είναι καλοί τρόποι για να ηρεμήσεις..
Σήμερα κλείνω ένα μήνα με αγωγή .....
Μια μέρα ξυπνάω μια χαρά μια μέρα ψυχοπλακωμα ,άγχος....
Ποτέ θα σταθεροποιηθω δεν ξερω ουφφφφ....
Το ξέρω Γιώργο μου δεν τα περιμένω όλα από το χάπι αλλά δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που πήρα αγωγή, έχει και αρκετό διάστημα, έκανε να με πιάσει τελείως και άρχισε να με κουράζει όλο αυτό.....
Σκέφτομαι ότι είμαι πολύ καλύτερα σε θέμα πόνου και είμαι πιο λειτουργική αλλά πάλι αυτό το ψυχοπλακωμα όταν έρχεται και το αίσθημα ότι θες να κλαις χωρίς λόγο δεν παλεύεται....
Ψυχοθεραπεία γιατί δεν κάνεις γερόντισσα?
Έχω τελειώσει με αυτό το κομμάτι δεν εχω κάτι να λύσω πλέον.....Είναι οργανικό όλο αυτό πλεον
Μα δεν σου είπα να λύσεις κάτι. Να διαχειριστεις αυτό που σου συμβαίνει.. Να μπορείς να στέκεσαι στα πόδια σου χωρίς χάπια. Να χαμογελάς επειδή νιώθεις και όχι επειδή πρέπει να φαίνεσαι χαρούμενη.. Εγώ είμαι της άποψης ότι τα χάπια πρέπει να είναι ένα συν.. Να κάνεις δηλαδή ψυχοθεραπεία και αν χρειαστει να παίρνεις και χάπια..
Τα χάπια δυστηχως σ εμένα Γιώργο είναι απαραίτητα λόγο ζημιά στο νεύρο που έχωτου ποδιού ......Ξέρω ότι μέχρι να με πιάσουν είναι δύσκολη περίοδος γιατί σε βγάζουν πιο έντονα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση....
Όταν είμαι σπίτι ή έξω τα διαχειρίζομαι αλλά όταν είμαι στην δουλειά και έχει ησυχία δεν την παλεύω εύκολα ......
Έχεις δίκιο.. Ότι με παρέα ξεχνιέσαι. Δεν σκέφτεσαι. Δεν αναλύεις..
Απλα εγώ χρειάζομαι πάντα την ησυχία και την απομόνωση για να σκεφτώ, να ηρεμήσω, να πάρω αποφάσεις.. Όταν με χαλάει κάτι. Μένω μόνος.. Στην ησυχία μου και μετά επανέρχομαι.
Νομίζω πως κρύωσα λίγο...
Θελω να σκοτώσω ότι κακό του εαυτού μου υπάρχει γιατί δε μπορώ να βρω το θάρρος να αντιμετωπίσω καταστάσεις που μου ΓΑΜΑΝΕ τη ζωή.
Αντεχω.
Μάλλον δεν το ξέρει... Ας το βάλουμε να δούμε αν θα της αρέσει:
https://www.youtube.com/watch?v=5cawm_95RbU