διαβασα ολα οσα γραψατε αλλα δε θυμαμαι τιποτα........
μονο οτι ερχετε η ελι φευγει η τζινα!
Printable View
διαβασα ολα οσα γραψατε αλλα δε θυμαμαι τιποτα........
μονο οτι ερχετε η ελι φευγει η τζινα!
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Επέστρεψα στο ζεστό και βρώμικο-ακατάστατο σπιτικό μου χιχιχιχι. Έβαλα τα γεμιστά της μανούλας να ψήνονται που τα ετοίμασε αποβραδίς και βάλθηκα να μπω να σας χαιρετήσω! Το ταξίδι μου ήταν πολύ καλό και αναπάντεχα γρήγορο, να είναι καλά τα βιβλίο μου που μου κράτησε συντροφιά και τα γραπτά ενός φίλου μου από το Λιτόχωρο που χθες μου δώρισε με μία αφιέρωση.
Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μου που δεν είναι και πολύ καλά σήμερα, είναι αρρωστούλης και ανέβασε λίγο πυρετό αλλά είναι ακόμη στην δουλειά. Επίσης ανυπομονώ να έρθει η αφή από το σπίτι με την Μαριλένα και να τις αγκαλιάσω! Νομίζω έχω λείψει πιο πολύ στην αδερφούλα μου παρά στον ίδιο μου τον άντρα! Το τι χαρές έκανε που θα με δει σήμερα δεν λέγεται! Και εγώ δεν πάω πίσω όμως ;).
Θα σας γράψω τα νέα μου αργότερα μόλις ηρεμήσω από τις δουλειές μου...
Καλησπέρα σε ολους ! Πέρα απ τα πολλά νεύρα που χω αυτή τη στιγμή με το κινητό μου γτ μ@#$%εται , ειμαι καλα , πινω εναν απογευματινο καφε και ετοιμαζομαι για βολτα με το ποδηλατο μπας και ηρεμησω.
Καλησπέρα Στελλού!
Καλη σκέψη το ποδήλατο, να πας να ξεσκάσεις τώρα που μπορείς και έχει καλό καιρό! Άντε να ηρεμήσεις και λίγο, καλύτερα από το να κάθεσαι σπίτι με νεύρα ;)
Γεια σας και πάλι! Τι τα ήθελα τα μπικουτί;
Πήγα στο γυμναστήριο και ορίστε τι τράβηξα επί μισή ώρα παρακαλώ!
http://www.youtube.com/watch?v=ZKq9T3_aB0o
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά...
http://www.youtube.com/watch?v=OOYHF...feature=relmfu
Μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκομαι.. :lol::lol:
Απορώ πώς δεν έσκασα κάτω σαν το καρπούζι! Εκεί που κρεμιόμασταν με τα σκοινιά στον αέρα τα είδα όλα! Μετά ρώτησα διακριτικά τη γυμνάστρια πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το βάρος και μου είπε όχι και τόσο. Εννοείται ότι όσο ελαφρύτερο είναι το σώμα τόσο πιο εύκολα θα το σηκώσεις, αλλά παίζει ρόλο και η μυική ενδυνάμωση. Μάλιστα.. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
Αααχ, ήπια και το γαλατάκι μου, μπας και χαλαρώσω το πονεμένο μου κορμί..
Σε λίγο θα πάω στο ντιβιντάδικο, να πάρω ένα θρίλερ, να το δούμε με το παρεάκι.
Το βράδυ θα έχω εφιάλτες, σας το λέω από τώρα. Όχι λόγω θρίλερ, αλλά γιατί θα φαντάζομαι την επόμενη φορά στο γυμναστήριο. What's next άραγε; Μήπως αυτό;
http://www.youtube.com/watch?v=0Cfzpa9B55Y
Ε, ρε γλέντια, φιλενάδες μου!
Καλά Άβα μου έφυγε η μαγκιά μόνο που το είδα χιχιχιχι, καλά το γυμναστήριο σου είναι και πολύ προχώ!!!
Πάντως φαίνεται φανταστική γυμναστική, να την συνεχίσεις αν αντέχεις. Καλή ξεκούραση προς το παρόν :kiss:
Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα το πρόγραμμα και πήγα για πιλάτες. Αλλά.. βρέθηκα κρεμασμένη σαν το σαλάμι αέρος!
Φοβόμουν και μη σπάσω το γάντζο και εκτοξευτώ στο διάστημα! :D
Όσο για το γυμναστήριο, όντως είναι πολύ προχώ! Τώρα έβαλε αυτά, καθώς και μία άσκηση που κάνει θραύση στην Αμερική, το 57. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά μέσα σε 57 λεπτά γυμνάζει τα πάντα όλα!
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με το trx, πάντως θα ξαναπροσπαθήσω.
Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω το πιλάτες, που μου αρέσει κιόλας!
Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε.. Πάω για ταινιούλα. Καληνύχτα, κοριτσάκια μου!
:shocked2: Ava ειδα το βιντεο απο το γυμναστηριο και πιαστηκα !!! LOL !!! Εγω παρ'όλα αυτά θα πάω σε λίγο να κάνω το ταπεινό μου ποδηλατάκι :bigsmile: :smirk:
Κυρίες και κύριοι, μετά τα χθεσινά, αυτό το θέαμα παρουσιάζω..
Όπως καταλαβαίνετε, γυμναστήριο ξανά τη Δευτέρα.
Αύριο θα φιλοξενηθώ σε μία φίλη μου, οπότε τώρα έχω να βάλω ηλεκτρική. Τι λέτε, θα τα καταφέρω;
Στέλλα μου, μια χαρά είναι το ποδηλατάκι.. Μια χαρά!
Και πού και να έκανα όλες τις ασκήσεις.. Στους πλάγιους κοιλιακούς στον αέρα δεν κατάφερνα να σηκώσω το βάρος μου στο ένα χέρι, με αποτέλεσμα να κυλιέμαι στο πάτωμα σαν κεφτές! :lol:
Καλημερα καλο ΣΚ να έχετε εσείς που ξεκουράζεστε!!!!
Δουλευω σήμερα και αυριο! είμαι κρυωμενη χάλια δηλαδη και το απόγευμα θα παω σε κανεναν γιατρό μπας και συνέλθω!!
Ελάκι μου καλως μας ήρθες!
Καλησπέρες σε ολους :) σημερα μαζευω τα τελευταια γιατι αυριο ανηφοριζω προς τα βορεια (τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα) . Περιμενω με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λιγουρα τα μακαρονια με κιμα που ετοιμαζονται αυτη τη στιγμη :roll:
πωπω ρε παιδια πραγματικα ποτε θα βαλει ετσι κανα κρυουλακι να συννεφιασει και λιγο να βρεξει να νιωσουμε φθινοπωρο πια ;