-
Έλη μου πρόσθεσε και τις δικες μου ευχές σε όλες τις άλλες να σε συνοδεύουν .
Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσεις γερή και δυνατή .
Πράγματι είναι πολύ σημαντικό στα καλά και στα κακά να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν .
-
Σε ευχαριστώ Ντοράκι μου, εύχομαι και σε σένα όλα τα καλά και κακά στην ζωή σου να πλαισιώνονται πάντα από ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν και στο δείχνουν είτε με λόγια είτε με πράξεις αγάπης.
Για πολλούς και διάφορους λόγους νιώθω ο Θεός να μου χαμογελάει σήμερα :)
-
Ά ξέχασα να σας πω .
Σήμερα είδα μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια 6 στη ζυγαριά !!!!
Που σημαίνει μονοψήφιο πλέον για το στόχο μου και για υγιές βάρος .
-
Υπέροχα νέα Ντόρα μου!!! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να ζήσεις σύντομα την εκπλήρωση του στόχου σου και μετά να ξεκινήσεις το δεύτερο ταξίδι σου την προσπάθεια για την διατήρηση του υγιούς σου βάρους!
-
Elli μου ολόψυχα να πάνε όλα καλά με την επέμβαση και θα πάνε ………… Καλό ταξίδι αύριο , κοίταξε να χαλαρώσεις και να απόλαυσης την διαδρομή . όσο για το χειρουργείο μην φοβάσαι . Έχω κάνει ανάλογο πριν πολλά χρόνια και είναι υπόθεση ρουτίνας………… Μάλιστα εμένα η μια κύστη είχε σπάει μέσα και ήταν πιο προβληματικά τα πράγματα …….. τώρα μετά από χρόνια είναι ακόμα πιο εύκολες αυτές οι επεμβάσεις …………σε κανένα δυο μήνες δεν θα θυμάσαι τίποτα ……….. γρήγορα πάλι κοντά μας !!!!!
-
Kαλησπέρες ! Σήμερα είμαι πάλι ένα κιλό μείον , αν και τις τελευταίες μέρες λόγω καιρού εδώ (βροχή) δεν έχω κάνει ποδήλατο . Not bad ... βέβαια στη διατροφή μου , ακριβώς λόγω του ότι προσωρινά δεν μπορώ να κάνω ποδήλατο , είμαι σκυλί μαύρο ετσι ; Καλός ρυθμός πάντως :)
-
stellou1989 ποιος σου ειπε οτι η σωστη διατροφη που κανεις δεν εχει συμβαλλει στην απώλεια κιλων ;;; Τρανη αποδειξη το κιλακι σημερα .........Μπραβο σου Στελακι ..............
-
Στέλλα μπράβο για το κιλάκι . Άντε η πρώτη δεκάδα έφυγε . Καλή συνέχεια .
-
μπραβο στελλα!
και οπως βλεπω ειμαστε μαζι στα κιλα!
βεβαια βλεπω εσενα να κατεβαινεις πιο γρηγορα αλλα σιγα σιγα θα ερθω και εγω!!
-
Καλημέρα παιδιά,
την θετική σας ενέργεια παρακαλώ , Η Ελι χειρουργείτε αυτή την στιγμή (για όσους δεν ξέρετε στα γυναικολογικά της ). έχω πολύ αγωνία.
-
Καλημέρα Κατερίνα , την έχει την θετική μας ενεργεια όλη και όλων η Έλη .
Είμαι σίγουρη ολα καλα θα πανε .
-
ολων η σκεψη ειναι μαζι της κατερινα! ολα θα πανε καλα! αν θελετε ενημερωστε μετα!!
-
Καλημέρα!Το χειρουργείο της Έλης μας τελείωσε.
Αφαιρέθηκε ο,τι έπρεπε,τα οποία δείχνουν να μην είναι κάτι κακό
(θα πάνε φυσικά για βιοψία οπως επιβάλλεται να γίνει)
και μάλιστα ενώ υπήρχε ενδεχόμενο για ανοιχτό χειρουργείο,
έγινε τελικά λαπαροσκοπικά κι έτσι αύριο βγαίνει με το καλό!
Ελπίζουμε να μην πονά αυτήν τη στιγμή και ν'αναπαύεται...
Τα φιλιά μου σε όλους!Να έχουμε μια φωτεινή μέρα!
-
Τις καλυτερες ευχες μου για καλη κ γρηγορη αναρρωση διπλα στους αγαπμενους της κ γρηγορα να την εχουμε κ παλι κοντα μας!
-
Κατερινακι μου να τα εκατοστησεις!οτι οτι επιθυμεις!