Ελάκη μου εύχομαι να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνάς κ απο εδώ κ πέρα τα καλύτερα! :love:
Stellou συνέχισε την προσπάθεια σου!
Printable View
Ελάκη μου εύχομαι να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνάς κ απο εδώ κ πέρα τα καλύτερα! :love:
Stellou συνέχισε την προσπάθεια σου!
Καλημέρες !!! σημερα ξυπνησα κρυωμένη :( χθες το ζυγισμα με εδειξε μισό κιλό πάνω γτ είχα ξεφυγει κιολας κανα 2 μερες που ημουν Αθηνα (γιορτη αγ. δημητριου κλπ). Περα απ αυτες τις 2 μερουλες παρ ολα αυτα η διατροφη και το ποδηλατο συνεχιζουν κανονικα και ελπιζω σε κατι καλυτερο στο επομενο ζυγισμα σε καμια βδομαδα ...
περαστικά stellou μου !!!!! ευχομαι γρηγορη αναρρωση και να χασεις ακομα πιο γρηγορα το μισο κιλακι , που μπορει να ειναι και απο την ιωση ................
thanks alma :) μπααα το μισο κιλακι απο γουρουνιασμα ειναι ... και μαλιστα οχι σε φαγητο , αλλα σε γλυκο !!! Σε οικογενειακο τραπεζι του αγιου Δημητριου με το που βρεθηκαν μπροστα γλυκα κατι επαθα ! Μαλλον επειδη τα εχω σχεδον αποκλεισει απ τη διατροφη μου μου λειψαν ...
γιουχου σας!!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Λιλάκο γιούχου και σε σένα!!! Τι κάνει το εργαζόμενο κορίτσι μου; Σε φαντάζομαι να τρέχεις και να μην φτάνεις... Ελπίζω να είσαι ικανοποιημένη με το εργασιακό σου περιβάλλον και τουλάχιστον αυτό να αποζημιώνει τον κόπο σου :)
Στελλού μην στεναχωριέσαι που ξέφυγες λίγο το ΣΚ, είναι και αυτό φυσιολογικό και στα πλαίσια της κοινωνικότητας μας. Εξάλλου είναι λάθος να στερούμε τις μικρές μας απολαύσεις ακόμη και όταν είμαστε σε πρόγραμμα διατροφής. Είναι σημαντικό να νιώθουμε ότι δε στερούμαστε πολλά για να μπορέσουμε να αντέξουμε όχι μόνο για να χάσουμε το βάρος μας αλλά για να το διατηρήσουμε και αφού το χάσουμε. Τα πας πολύ καλά και δεν χρειάζεται να σε κρίνεις πολύ αυστηρά.
Να μαι και γω !!! Κατι μου ελεγε σημερα το πρωι που ξυπνησα "Στελλα ζυγισου"... ενώ το σκοπευα για Παρασκευή. Παρ' όλα αυτά με έδειξε 1μιση κιλό κάτω :D:D Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό ή κάτι τέτοιο , παίζει το ζυγισμα που με εδειξε παραπανω πριν κατι μερες να ταν και κατακρατηση λόγω ωορηξίας . Πάντως θα ενημερώσω το τικεράκι ετσι για να παίρνω θάρρος :)
Eli συμφωνώ με αυτά που λες αν και θα ξέρεις και συ πως οταν για οποιονδήποτε λόγο (είτε εχεις ξεφύγει είτε οχι) δεις εστω και λιιιγο παραπανω στη ζυγαρια μια μέρα, ξενερώνεις . Εγώ βέβαια αυτή τη φορά έχω αρχισεί και το εκλογικεύω λίγο το θέμα για να μην με πιάνουν πανικοί και πισωγυρίσματα. Σκεύτομαι δηλαδή ότι "μισό κιλό ε ; χμμμ ... μηπως είναι να αδιαθετήσω; ωορηξία; κατακράτηση ; μήπως έκανα λιγότερο ποδήλατο αυτές τις μέρες ;" και τέτοια . Και συ πάντως βλέπω πολύ καλά τα πας :) Ευτυχώς μου πέρασε το κρυωμα που ειχα και μπόρεσα να πάρω το ποδήλατο σημερα για τη σχολή. 13 χλμ πήγαινε - έλα και με αρκετή ανηφόρα (καθ' ότι είμαστε και ορεινά) not bad :)
και θα ξαναζυγιστώ και την Παράσκευή που ήταν ο αρχικός στόχος .
Μπράβο Στελλού, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!
Εύχομαι την Παρασκευή να επιβεβαιώσεις τη σημερινή σου ζύγιση και από εδώ και πέρα να είσαι πιο ήρεμη και ψύχραιμη στα μικρά σκαμπανευάσματα. Ο καλύτερος δείκτης αδυνατίσματος δεν είναι η ζυγαριά αλλά οι πόντοι που χάνουμε. Καλό είναι να έχεις και μία μεζούρα πρόχειρη ώστε να τσεκάρεις τους πόντους σου. Έτσι θα ξέρεις ότι ακόμη και αν σε δείχνει λίγο παραπάνω η ζυγαριά δεν είναι λόγω του ότι πάχυνες άλλα λόγω κάποιας κατακράτησης ;).
Καλησπέρα κορίτσια, μέρες έχω να περάσω απο τούτα τα μέρη!
Εύχομαι να είστε όλες καλά κ κυρίως να περνάτε καλά!
Στελλού συνέχισε την προσπάθεια κ μην δίνεις σημασία στη παλιοζυγαριά!!!!!
Εγώ παλαιότερα ζυγιζόμουν, όταν έχανα έλεγα οκ το έχω ας φάω κάτι όταν πάλι δεν έχανα απογοητευόμουν κ πάλι έτρωγα:crazy::crazy::crazy: τώρα που προσπαθώ να αλλάξω μυαλό γιατι για εμένα εκεί κυρίως υπάρχει το πρόβλημα κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα!!!
Ελάκη καλά είσαι?
break εμενα πάλι ευτυχώς μου χει φύγει αυτό το σκεπτικό του τύπου "α ωραία έχασα ας φάω κάτι παραπάνω" . Δεν λέω ότι δεν τρώω μια στο τόσο αλλά φαγητό απ'έξω για παράδειγμα έχω να φάω κάπου 3 βδομάδες . Μαγειρεύω κάθε βράδυ και παίρνω ταπεράκι στη σχολή την επομένη , προσέχοντας λαδια αλάτια κλπ. Τηγανιτά και τέτοια με τίποτα (ποτέ δεν τρελαινόμουν κιολας). Ωστόσο καμιά φορά κάνω και τις γουρουνιές μου στις ποσότητες έτσι ... βέβαια υποφέρω καμιά φορά όταν με πιάνει λιγούρα για κάποιο φαγητό. Χθες στις 4 το πρωί για παράδειγμα ονειρευόμουν μπριζολα :p αλλά τι να κάνω... θα ζήσω ... ! :)
Λοιπόν , το αποφάσισα ! Την Παρασκευή που θα ξαναζυγιστώ αν έχω χάσει κι άλλο θα φάω σουβλάκι (μετά από 3 βδομαδες). Αν και θα σκότωνα για ένα τώρα αλλά όοοοοοχι ... :rolleyes:
ΥΓ : Καλησπέρα σας :)
Τάσο να μη νιώθεις καθόλου παρείσακτος, όλοι καταθέτουμε εμπειρίες κ σκέψεις με κύριο στόχο να βοηθήσει ο ενας τον άλλο.
Μέχρι πριν ενα χρόνο θεωρούσα πως κάποιες τροφές παχαίνουν τελικά έκανα λάθος αυτο που παχαίνει είναι η ποσότητα κ η συχνότητα!
Καλησπέρα Τάσο ! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες οτι "ένα σουβλάκι δεν κάνει κακό". Παρεπιπτόντως , όταν λέω "σουβλάκι" εννοώ πιτόγυρο και όχι καλαμακι (για την περιπτωση που εισαι απο Θεσσαλονικη). Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω οτι είμαι έτοιμη να σπάσω . Αυτό με την μπριζόλα ήταν άκυρο βασικά και για μένα γτ ποτέ δεν είχα κανενα σουπερ κολλημα με αυτό το φαι . Με τα σουβλακια αντιθετα ειχα (και εχω) . Πάντως την τελευταία βδομάδα δεν έχω φάει τίποτα κρεατικό εκτός απο 1 κοτόσουπα , οχι επειδή το κάνω επίτηδες. Επειδή μαγειρεύω τελευταία αποβραδίς για τη σχολή για να παίρνω τάπερ μαζι να μην τρώω ότι να ναι , δεν μου πάει να κάνω κρεας και να το φάω μετά την επομένη κρύο. Περιεργειά μου , αλλά δεν μαρεσει. Απ την άλλη το Σαββατοκύριακο που θα μπορούσα να είχα κάνει κρέας , δεν ήθελα (πραγματικά , οχι λογω πεισματος). Οπότε έχω φτάσει να έχω αρκετές μέρες να φάω κρεατικό και μάλλον μου έλειψε . Αλλά πολλές φορές απ την άλλη οταν θέλω να φάω κάτι πολύ παχυντικό το κάνω σαν άσκηση στον εαυτό μου και αντιστέκομαι ακόμη και αν έχω πολύ καιρό να ξεφύγω . Νιώθω ωραία όταν καταφέρνω και αντιστέκομαι :) (βέβαια και την Παρασκευή με το πιτόγυρο τέλεια θα νιώσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:)