κανω αυτο που εχει ποσταρει η νεφελη .. Που εχει ελευθερο ενα κουταλακι μελι την ημερα και το λαδι το εχει 2 ποντους :)
Printable View
κανω αυτο που εχει ποσταρει η νεφελη .. Που εχει ελευθερο ενα κουταλακι μελι την ημερα και το λαδι το εχει 2 ποντους :)
Καλημέρα!
Λοιπόν Ζωήτσα, η λίστα της Νεφέλης δεν διαφέρει καθόλου με αυτή που έχω στο μπλογκ. Είναι η ίδια με την διαφορά ότι σε μένα υπάρχουν περισσότερες τροφές μιας και με την πάροδο του χρόνου έχω ανανεώσει αρκετές φορές την λίστα.
Το μέλι λοιπόν -ξανακοίταξε την λίστα της Νεφέλης- έχει 1 κγ 0,5 και 1 ΚΣ 1 πόντο. Το δε λάδι το 1 κγ έχει 1 πόντο και 1 ΚΣ έχει 3 πόντους (εδώ η Νεφέλη έχει κάνει λάθος γιατί σε όλα τα προγράμματα με τους πόντους το λάδι παραμένει σταθερό στην ...αξία του). Μάλιστα έχει ξαναγίνει θέμα πολύ πίσω για το λάδι και σε αυτό μπορεί να σε βεβαιώσει κι ο Παντελής που έχει το πακέτο του φλέξι στα χέρια του.
Αν περάσεις απ'τα Jumbo στον διάδρομο με τα ...κατσαρολικά έχει κουταλάκια-μεζούρες. Αγόρασε το σετάκι κι έτσι θα ξέρεις τι βάζεις σε στερεά και υγρά στο φαγητό - καφέ - γλυκό!
ευχαριστω που με διορθωσατε!! οποτε διορθωνω και εγω τα ποστ μου :)
θα παω να παρω τη μεζουρα απο Jumbo!!
γεια σας παιδιά! έχω καιρό να μπω εδώ και σήμερα που επισκέφθηκα το φόρουμ είδα ότι είχατε αναφερθεί σ'εμένα! ίσως γι'αυτό χεχεχε ελπίζω να είστε όλοι καλά και η προσπάθεια σας να έχει αποτελέσματα.
να πω ότι το τοπικ weight watchers points έγινε με σκοπό να μαζευτούν εκεί όλες οι πληροφορίες που είχαμε για το πρόγραμμα για να βοηθηθούν και κάποια άτομα που δεν το πρόλαβαν και δεν έχουν τα βιβλιαράκια. Σε αυτό το τόπικ προσπάθησα μαζέψω όσα είχαν γραφτεί για το πρόγραμμα κι από άλλα μέλη.
Αναφέρω χαρακτηριστικά σε ποστ μου "αυτά είναι όσα έχω μαζέψει από τα πόστς με κάποια δικά μου! θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ποντους πιάτων από ξένες κουζίνες. παρακαλώ μην γράφετε εδώ για να μπορέσουμε να έχουμε καθαρά τους πόντους. τα σχόλια στο σχετικό 2 τόπικ, εκτός κι αν έχετε να προσθέσετε επιπλέον τροφές" να προσθέσω ... αν παρατηρήσατε κάτι που είναι λάθος ή παραλείψεις μπορείτε να μου πείτε να διορθώσω σε αυτά που έγραψα ή ακόμη καλύτερα να προσθέσετε κι εσείς τα δικά σας.
Εμένα η διατροφή μου το τελευταίο διάστημα δεν πάει καλά. Κουράστηκα πολύ και το σώμα μου και η ψυχολογία μου αρνείται οποιαδήποτε προσπάθεια. Έχω κουραστεί απίστευτα να χάνω 5 να κάνω διάλειμμα και να τα παίρνω... τους τελευταίους μήνες εφάρμοσα το χάνω 5 παίρνω 3 και είμαι -2 και ξαναρχίζω. Πολύ ψυχοφθόρο, αλλά αποφάσισα να μην αφεθώ ποτέ ξανά... καλύτερα αυτό παρά τπτ ουσιαστικά. Μπήκα και στην διαδικασία να ψάχνω για την πτύχωση... δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνη το γεγονός της επέμβασης, αλλά οι αντοχές μου λιγοστεύουν.
Κατά τα άλλα την Κυριακή βαφτίζω ένα αγοράκι 4 μηνών που η γέννηση του έφερε μεγάλη χαρά στην οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενη. Όσες σκεφτήκατε τι θα φορέσω, δεν το έλυσα το πρόβλημα... αλλά δεν θα αφησω να με πάρει από κάτω και να χαλάσει την διάθεση μου. Το πολύ πολύ να με δει ο παπάς με σκισμένο τζην και αθλητικό φουτεράκι! :)
Νεφέλη μου άξια να'σαι πάντα και να χαίρεσαι το πνευματικό σου παιδάκι! Όσο για το θέμα κιλά - διατροφή απλά κάνε διάλειμμα. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό που περνάς. Πάρε τον χρόνο σου ψάξε όλα τα ενδεχόμενα κι όταν κι όποτε αισθανθείς έτοιμη ρυθμίζεις πάλι την διατροφή σου. Φιλιά πολλά και να μας επισκέπτεσαι όποτε μπορείς! :starhit:
Nefeli!! η παρουσία σου είναι πολύτιμη για μας τα νέα μέλη. μην εξαφανίζεσαι :)
και η μερα σημερα κυλισε μια χαρα!!
Τετάρτη 26/10/2011
9.00 καφέ σκέτο 0π
16.30 φιδές (2 φωλιές ) 4π
1 κύβο λαχανικών 2π
19.00 μπρόκολο+ κουνουπίδι 0
1 κ. σ. λάδι 3π
Μουστάρδα 0π
μισό γιαούρτι 2% 1π
Λίγη σκόνη μείγμα για σαλάτα με άνηθο κρεμμύδι 1π
2 φέτες τυρί μιλνερ 3π
24.00 1 ποτήρι κοκκινο κρασί + 1 σφινάκι Drambuie 2+ 2
Σύνολο 18/23
Ζωή να τρως και κάτι το πρωί, όχι μόνο σκέτο καφέ. Και μια λεπτομέρεια-διόρθωση, οι κύβοι δεν έχουν πόντους!:wink1:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!!! ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ......
kαλημεραQuote:
Originally posted by Μαρία.
Ζωή να τρως και κάτι το πρωί, όχι μόνο σκέτο καφέ. Και μια λεπτομέρεια-διόρθωση, οι κύβοι δεν έχουν πόντους!:wink1:
αυτες τις μερες εχω ενα θεματακι με τα ουλα μου .. γι αυτο και ειμαι ολο με φιδε και βραστα λαχανικα ..
οποτε το πρωι συνηθως μολις ξυπναω ποναω καπως .. κ δεν εχω ορεξη να φαω.
σημερα νοιωθω καλυτερα, αρχιζει να πιανει η αντιβιωση, αλλα ξυπνησα αργα και εφυγα κατευθειαν για το γραφειο παλι με αδειο στομαχι, θα πιω κανενα ποτηρι γαλα αν ειναι ενδιαμεσα ..!
δενμ προω να φαω κατι σε φαγητο γιατι πρεπει για ενα διαστημα μεχρι να πλενω τα δοντια μου αμεσως μετα απο οτιδηποτε τρωω ακομη και αν ο καφες εχει γαλα .. ( εκτος και αν παρω την οδοντοβουρτσα στο γραφειο :p)
οσο για τους κυβους θεωρησα πως εχουν λαδι γι αυτο εβαλα 2 ποντους! αλλα οκ!!! αφου δεν εχουν ακομη καλυτερα!!! αν και δεν θεωρω πως ειναι μηδαμινοι σε ποντους .. αν οχι 1. . εστω .5 θα εχουβ .. θα τα δω οταν γυρισω σπιτι ποσο βγαζει το κουμπιουτερακι!
φιλια ευχαριστω για τις παρατηρησεις και την καλημερα μου σε ολους!
σημερα ειμαι καπως μελαγχολικη μετα την χθεσινη βραδια που περασα υπεροχα με εναν ανθρωπο που δεν μπορω να ειμαι μαζι του ,αν και εχουμε απιστευτη χημεια ... και σημερα ολο μελαγχολικη μουσικη ακουω.. και το κεφαλι μου εχει γεμισει με απειρα γιατι ... πφφ
βεβαια αυτη η διαθεση μου κανει καλ ογιατι δεν εχω ορεξη για φαγητο :p
Συναισθηματικά καταλαβαίνω τι περνάς γιατί το έχω βιώσει κι εγώ! Απλά προσπάθησε να χαίρεσαι έστω τις ελάχιστες στιγμές που βγαίνετε και για έναν καφέ ακόμη. Εμένα αυτό με έκανε να αισθάνομαι καλά!
Κατά τ'άλλα περαστικά με όλο αυτό που περνάς με τα ούλα σου, δεν είναι κι ότι καλύτερο να θες να φας κάτι κανονικό και τα ούλα σου να διαμαρτύρονται!
αχ μωρέ περαστικά :( : ( και από τα ούλα και για τα συναισθηματικά...
Εγω σήμερα τρώω ότι βρω μπροστά μου :(
τη Harcombe την ξέρετε;; δε μου έβγαλε τίποτα το search
Όχι Εύα. Από δίαιτες έχει γεμίσει ο τόπος! Καινούρια είναι αυτή;
καλησπερα! ολα καλα μεχρι στιγμης απο θεμα διατροφης .. για να δουμε θα κλεισουμε βδομαδα ..:p
η χθεσινη εμρα ειχε ως εξής:
Πέμπτη 27/10/2011
9.00 καφέ σκέτο 0π
16.30 φιδές (1 φωλιά ) 2π
1 κύβο λαχανικών 1π
90 γρ. κοτόπουλο 3π
21.00 2 ρυζογκοφρετες+ κασερι 1+5
1 κομματακι λουκανικο 3π
1κ.γ. μαγιονεζα 1π
Σύνολο 16/23