MITSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO δεν υπάρχεις λέμε!!!!!! εμ πως να σε γνωρίσει βρε το ντελιβερ μποι σημερις???? το μπράβο είναι λίγο!!!
Printable View
MITSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO δεν υπάρχεις λέμε!!!!!! εμ πως να σε γνωρίσει βρε το ντελιβερ μποι σημερις???? το μπράβο είναι λίγο!!!
Ωραια!!! Αρα καλά έκανα και εγώ και το έχω κάτω χαμηλά!!!! Πάντος μιτσολόκο μου συγχαριτήρια για το κορμάκι που απέκτισες, και ακόμα πιο πολλά συγχαριτήρια για την κοιλιά που θα αποκτήσεις!!!!! Σου εύχομαι να είναι όμορφη στρογγυλή και τρουμπωτή!!!!
κουμπαρα τι υψος εχεις;
ευχαριστω πολυ μοντελινα μου!!! αντε σας βλεπω και σας κορμαρες περναει ο καιρος! φαινετε και η τρυπουλα μου απ την παροχετευση, οι αλλες δεν φαινοντε τοσο χεχε :blush:
Φιλιππε!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
νασαι καλα Πωλινακι μου αχ οσο μεγαλητερη γινει τοσο ποιο πολυ θα την καμαρωνω χιχιχ
φιλλιπεεεεε χαχαχαχαχαχ γαματη φωτο :lol: :lol: :lol:
κουμπαρε μου ειμαι 1,67 :blush:
Πάντος μιτσοκόλο μου όταν σε βλέπω έτσι στην φώτο, και ξέροντας πως είμαστε στο ίδιο ύψος και περίπου το ίδιο σωματότυπο παίρνω θάρρος κούκλα μου!!!!!!!!!!!!!
εννοειτε Πωλινα μου να περνεις θαρρος εχεις να δεις ακομα μεγαλες αλλαγες στο σωμα σου, ειπαμε ομως... οχι βιασυνες σιγα σιγα ολα θα γινουν και αποτοξινωση απ τη ζυγαρια! :eureka:
Προσπαθώ μίτσο μου!
πιο πολυ!!!!!!!! :P
Οσο γίνετε!!!! Λοιπον εγώ σχόλασα!!! Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες την μέρα!Quote:
Originally posted by mitsokolo
πιο πολυ!!!!!!!! :P
Σε κανά τρίμηνο θα περιμένω φώτο της κοιλιάς!!!!
Φιλάκια!!!!!!!
καλο μεσημερι Πωλινα! υποσχομαι update κοιλιας! :lol: :lol: :lol:
1,67 my beloved :blush: :blush:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
κουμπαρα τι υψος εχεις;
Απο τις φωτο που εχω δει, 84 κιλα δε θα σε εκανα με τιποτα παντως!
Εισαι κορμαρα και κουκλαρα!