Επισης εγω παρουσιαζω τον εαυτο μου ετσι οπως ειναι.. δεν εχω να ντραπω για κατι και δεν μιλαω με νοηματα και με λεξεις...για να εχω την αποδοχη...
οποιος καταλαβε καταλαβε....
Printable View
Επισης εγω παρουσιαζω τον εαυτο μου ετσι οπως ειναι.. δεν εχω να ντραπω για κατι και δεν μιλαω με νοηματα και με λεξεις...για να εχω την αποδοχη...
οποιος καταλαβε καταλαβε....
Και μετα σου λεει Forum Υποστιριξης! που ο ενας κοροιδευει τον συναθρωπο του ...
για αυτο θα ειμαι μια ζωη μαλακας να βλεπετε τα δικα σας χαλια!
και αρρωστος και εμμονικος και οτι γουσταρεις!
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Λιακο μην τουσ ακουσ εγω ειμαι ενασ πολυ πετηχημενοσ αγροτησ δηλαδη βγαζω 20 χιλιαρικα απο τη γη βλεπεισ να με θελει καμια ολεσ θελουν ηθοποιο κ τραγουδιστη everybody fucks in this town accept me ποσα κοριτσια εχασα επειδη ειμαι αγροτησ κι επειδη δεν παιρνω ναρκωτικα μονο καπνιζω κ πινω καμια μπυρα εμενα λεει δε με θελουν γτ δεν εχω τροπουσ υποτιθεται
Μόλις ο ΑΕΟΝ μου θύμισε γιατί έπαψα να ασχολούμαι με το παρόν φορουμ.
Να σαι καλά παλικάρι μου, γιατί η μνήμη μου σε αυτή την ηλικία δε με βοηθάει.
Καλημέρα!
Και κάπου εδώ έρχεσαι στα λόγια μου !:D
Θα ασχοληθείς μόνο με αυτό που θέλεις εσύ και πιστεύεις ότι αξίζει και φυσικά όπως σου βγαίνει.
Όλα τα άλλα δεν χρειάζεται να τα δίνεις σημασία γιατί αντιλαμβανεααι πόσο νοσηροτητα κουβαλάνε :D
Αν είναι δυνατόν να επηρεάζεται η διάθεση σου από άτομα που υπάρχουν σε ένα εικονικό κόσμο και με το πάτημα ενός πλήκτρο τερματίζεται η υπάρξη τους !
Καλημέρα απο την αλλη άκρη του Ατλαντικού και από μένα.
Δυσκολεύομαι πολύ να διαφωνισω με το σκεπτικό σου κυρίως διότι έχεις δίκιο.
Μην νομίζεις ότι χάνω και τον ύπνο μου καθότι κάποιος εδώ μέσα πάσχει απο power tripping, τέτοιους εχω συναντήσει στη ζωή μου πολλούς.
Η ζωη τα έχει αυτά.
Σημ. Αν αυτά που λεω δεν σου βγάζουν και πολύ νόημα είναι διότι δεν ξέρεις τι έχει γίνει και οχι διότι λέω ανοησίες (sic)