τον ρωτησε αν μενει σε οικοτροφειο. προφανως δεν εχει αντιληφθει τη κατασταση της χωρας εδω, οταν οι ανθρωποι μενουν ακομα και σε νοσοκομεια ή στο δρομο!
Printable View
Την έχω αντιληφθεί πολύ καλά! δεν χρειάζομαι υποδείξεις! και για το εδω που μένω αρχισε ήδη να γίνεται χάλια η κατασταση, βλέπω από δικούς μου ανθρώπους που χασανε τις δουλειες τους, κάποιοι έχουν οικογένειες και προσπαθω να τους βοηθήσω. Καποιες καταστασεις μου τι δινουνε και μενα στα νευρα. Δες και πιο πανω ενα σχολιο μου σε μνμα της Joan για να καταλάβεις. Και παλι ελπίζω να σαι καλα...
Γιατί κλειδώθηκε το θέμα "θελω να παιθάνω" ?
ρε Χριστινα ή τυφλη εισαι ή χαζη μ'αυτες τις ερωτησεις. αφου ειπαμε οτι ητανε τρολλ, δεν ειδες τα τελευταια ποστς ?
edit με προλαβε το Ξωτικό.
...η πληγωμένη και άσχημη πρέπει να είναι η μαρία με τα δρακουλιάρικα...:Ρ
δε θα ειχα προβλημα αν δε μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο, οπως εκανες προχτες που αδυνατουσες να δεχτεις και να σεβαστεις και τη παραμικρη διαφορετικη αποψη, οσο παραλογη και ψυχρη κι αν ηταν. κι αυτο ειναι λογο ηλιθιοτητας της λογικης της πλεμπας, κατι που εσυ και οι ομοιες σου ακολουθειται, παιζωντας το κι εξυπνες απο πανω.
η ερωτηση ηταν ηλιθια και το ξερεις καλα, γιατι δεν προκειται να κανω οικογενεια, οσο κι αν το θελω.
αλλα εσυ νομιζεις οτι επειδη δεν την απαντησα, βρηκες το τρομερο επιχειρημα και με βουλωσες.
χαχαχαχαχα!οντος ρε κενο σορυ που γελαω κι εγω
τα ξεψαχνιζεις ολα!παναγια μου!
κενο γουσταρεις να ανοιξουμε ενα θεμα στο γενικα με τιτλο ηλεκτρονικες κλοτσοπατιναδες?
ετσι θα μπαινεις εκει να βγαζεις το αχτι σου και οποιοι θελουν να τσακωθουν
λολολολολ!!!
ξερω οτι θα μου ποσταρεις μπινελικια αλλα εγω γελαω απο τωρα
xrusaki νομιζω με εχεις παρεξηγησει. μπορει να ειμαι νευρικος, αλλα δε θελω σε καμια περιπτωση να τσακωνομαι. ουτε εκει εξω, ουτε διαδικτυακα, ποσο μαλλον εδω μεσα που εχω φαει ηδη ενα μπαν και νιωθω πως ο αντμιν μου κανει χαρη και με κραταει. δεν βρισκομαι λοιπον εδω για να τσακωνομαι, αλλα γιατι εχω προβληματα κι εγω, οπως ολοι. αν τωρα δε μπορειτε να σεβαστειτε μια γαμημενη αποψη, και ξεσπατε βριζωντας με και προκαλωντας με, ειναι δικο σας προβλημα.
ρε μην τα παιρνεις ολα σοβαρα
Εσύ είσαι ηλίθιος ρε Κενο που απαντάς χωρίς ουσία και αντι να βοηθάς μαυρίζεις την ψυχή του καθενός εδω μέσα.. ηρέμησε με τις βλακείες σου και όταν θες να πεις την γνώμη σου να την λες μέσα απο την εμπειρία σου τότε. Γιατί δεν μπορείς να απαντας σε όσα θέλεις και να μην έχεις να απαντήσεις όταν σε ρωτάνε... Είναι ευκολο να μιλάς για τις ζωές των άλλων και όχι όταν αφορά την δική σου έστω και υποθετικά...
μην βριζεστε ρε γαμωτο
δε θυμαμαι ποιανου τη ψυχη μαυρισα ? δεν απανταω σε τοπιξ αλλων για να μη τους τα χαλασω, εκτος αν οντως μπορω να βοηθησω. παραδειγμα του jimmaster προσφατα που πασχει επισης απο καταπιεστικους γονεις, και του εγραψα κατεβατα ολοκληρα απο συμβουλες, μηπως και βοηθηθει το παιδι. πλεον βοηθαω σπανια, γιατι εχω δικα μου προβληματα και δε νιωθω καλα να το κανω, παλιοτερα ομως ηταν πιο συχνα. συμφωνω με το τελευταιο.
βριστείτε παιδιά μου βριστείτε διότι από μεγάλη βδομάδα δεν κάνει να κολάζεστε :-)))))))
Κενοοοο θες να κάνουμε έρωτα? :D Ααααχ αντε να κάνουμε πιο ελαφρυ το κλίμα... Πλακιτσα κάνω Κενο οκ?
κενο το ξερουμε οτι καταβαθως μας αγαπας ολες και ας ερχεσαι σε αντιπαραθεση'-)
θα καναμε κι ερωτα αμα ηταν διαθεσιμη καμια εδω και γουσταρε και ηταν συνεργασιμη. οι περισσοτερες ομως ειναι πιασμενες, ασε που μου πεφτουν μεγαλες ηλικιακα. οποτε δε μπορει να πει κι ο αντμιν οτι ειμαι εδω μονο για να ψωνιζω γκομενακια...
ναι εννοειται δεν ειμαι ουτε κι εγω μικρος, αλλα απ'τη Χριστινα δυστυχως ειμαι. οχι πως κολλαω στην ηλικια, οσο το να θελει καποια. εσυ παντως void αν ησουν διαθεσιμη, θα ηταν ευκολο. ακομα κι αν μου ριχνεις ελαχιστα λιγους μηνες μονο.
δε βλεπω μαππετς, εχει κατι αλλο το προγραμμα για σημερα...
αντε βρε Χριστινα σου φεξε, βρηκες παλι αντρα για φετος. χωρισμενος με παιδι, δικο του χωρο κι αμαξι δε ξερω αν κατεχει, αλλα εχει μπλε ματια να τα χαζευεις και μακρια μαλλια να τα χαϊδευεις, λολ.
κενο σε εσενα εγινε η προταση
αλλα ειδες?πρωτα κανεις τον δυσκολο και μετα τα βαζεις με τις γυναικες
λολ
Είσαι δύσκολος όμως Κενουλι....