Γεια σου Αλμάκι μου :)
Εδώ γύρω είμαι δεν απομακρύνομαι, απλά έχω αφιερώσει λίγο τον χρόνο μου σε πράγματα πιο προσωπικά. Αποφάσισα να ψάξω λίγο πιο σοβαρά για δουλειά και για κάποια σεμινάρια που με ενδιαφέρουν και είμαι λίγο απορροφημένη...
Printable View
Γεια σου Αλμάκι μου :)
Εδώ γύρω είμαι δεν απομακρύνομαι, απλά έχω αφιερώσει λίγο τον χρόνο μου σε πράγματα πιο προσωπικά. Αποφάσισα να ψάξω λίγο πιο σοβαρά για δουλειά και για κάποια σεμινάρια που με ενδιαφέρουν και είμαι λίγο απορροφημένη...
Μπράβο Eli μου καλα κανεις !!! Εύχομαι το συντομότερο να ευοδωθούν οι προσδοκίες σου!!.
Σε ευχαριστώ Αλμάκι μου, άρχισα να βρίσκω τις δυνάμεις μου και αυτό είναι πάντα ευοίωνο :D
Αλλάξαμε όνομα κ χαμπάρι δεν το πήρα :lol:
Χαθήκαμε κορίτσια μου!
Ελάκι μακάρι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά
Καλημέρα!
Μπήκε ο σίφουνας μας και εμφανιστίκατε σιγα σιγα βλεπω!
σας ευχομαι ένα τέλειο Δεκέμβριο γιορτινο γεμάτο αγάπη!!!
Ωραία η ευχή σου,Αγγελικούλα!Ελπίζω να μη μείνει μόνο στα λόγια...
Την αμολήσαμε ελεύθερη και ξεχρεώσαμε!Κάνε τα κουμάντα σου εντωμεταξύ ε;
Σοκολατένια μου,μια χαρά την αντιλήφθηκες την μετονομασία στην πρώτη της μέρα κιόλας!
Μπήκε ο χειμώνας κι είπα μη μείνουμε εκτός θέματος.Κινούμαστε που κινούμαστε εκτός φόρουμ...
Για πείτε τα νέα σας...Τι επεισόδια έχασα από τις ζωές σας,σε τι διάθεση βρίσκεστε,τι απασχολεί το λαβίρυνθο του μυαλού σας...
Μη μου πείτε για γραμμάρια και δίαιτες...Τα πιο σημαντικά θέλω,τα βαθύτερα,όχι συμπτώματα και λεπτομέρειες φουσκωμένες άγχη.
Και λίγο να ονειρευτούμε για το μήνα που μπαίνει,που ξεπροβοδίζει μια ολόκληρη χρονιά...Αναπόφευκτα κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας,
όχι μόνο οι πολιτικές κι αθλητικές εκπομπές...Λίγο να επανασυντονιστούμε στις προτεραιότητες μας,κάνοντας πέρα τις δευτεράντζες που κλέβουν
την προσοχή.Έρχεται κι η ώρα που θα γράψουμε το γράμμα στον 'Αγιο.Κι ας είναι μύθος.Τάχα η ζωή ολόκληρη δεν είναι ένα υπέροχο παραμύθι;
Με την τρυφερή του αρχή,τις περιπέτειες στη διάρκεια,τις κακές μάγισσες και τις καλές νεράιδες,την κορύφωση του δράματος και πάνω απ'όλα
το ευτυχισμένο τέλος;Κάπου στη διαδρομή με τα μονοπάτια,που καλούμαστε να επιλέξουμε,είμαι κι εγώ...Η αναποφασιστικότητα κι η τελειομανία μου
με κάνουν να βρίσκομαι ξανά και ξανά στο ίδιο περίπου σημείο,να εξαντλώ γωνίες θέασης,προτερήματα και μειονεκτήματα μέχρι να καταλήξω.
Κι ας ξέρω πως τα απλά και τα αυθόρμητα κρύβουν τη βαθύτερη αλήθεια μας.Και πως όσο δυσοίωνα κι αν δείχνουν κάποια πράγματα,όταν ενέχουν
αγάπη κι αλήθεια όλο και κάποιο μαγικό ραβδάκι τα ευλογεί κι ανοίγουν οι δρόμοι της θάλασσας,κοπάζουν οι τρικυμίες κι αρμενίζουμε το γαλήνιο ταξίδι μας.
Σήμερα ονειρεύτηκα πως ήμασταν μάλλον σ'ένα νησάκι και θα παντρευόμασταν με τον Τήρη με πολύ άγνωστο κόσμο γύρω μας χωρίς φίλους και συγγενείς.
Εγώ φορούσα μαύρα(κλασσικά)και σε κάποια φάση κουτρουβαλιάστηκα σε κάτι χώματα κι έγινα χάλια.Γελοία λεπτομέρεια:φορούσα μαύρα ανατομικά γιαγιαδίστικα
μοκασίνια με άσπρη χοντρή αθλητική κάλτσα κι ενώ έφτασα στην ώρα μου στην εκκλησία αποφάσισα να γυρίσω πίσω για να φορέσω μαύρες γόβες με μαύρο καλσόν.
Ό,τι πρέπει δηλαδή για νύφη.Δρόμοι και στενά,βράχοι και τρύπες που έπρεπε να περάσω,εκκλησάκια,σκάλες,α� �ηφόρες...χαμός...Κάπου συνάντησα και τον Τήρη,
ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος ενώ εγώ έδειχνα να έχω αμφιβολίες για το τι κάνουμε("εμείς τώρα δηλαδή θα παντρευτούμε;")Τελικά με ξύπνησε με το τηλεφώνημα του
κι ο γάμος μας δεν έγινε.Εξάλλου είχε κατά πολύ περάσει η υπολογισμένη ώρα του μυστηρίου(6:30' το απόγευμα) κι εγώ ακόμα πήγαινα σπίτι να αλλάξω παπούτσια.
Κάπως έτσι είναι και η πραγματικότητα μου.Υπεραναλύσεις και τραμπάλα σκέψεων και τοποθετήσεων,προφανώς μέχρι να καεί η φλάντζα!Κάποιες μέρες μελαγχολώ,
κάποιες άλλες γεμίζω από αγάπη,ηρεμώ και νιώθω πως όλα θα πάνε μια χαρά.Αυτό που μου λείπει για να νιώσω καλύτερα είναι να κινητοποιηθώ λίγο που έχω κάπως
κλειστεί.Οι έξοδοι μου από το σπίτι είναι κυρίως υποχρεώσεις.Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να κάνω βόλτα με τη φωτογραφική μου μηχανή.Κι είναι τόσο απλά όσα δίνουν χαρά.
Η ευχή μου λοιπόν για τον δικό μου Δεκέμβρη είναι αυτή:Να συναντηθώ και πάλι με όσα με κάνουν να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου,πιο ενεργή και δημιουργική.Και φυσικά
να έχουμε όλοι υγεία.Να βρισκόμαστε συχνά με τους αγαπημένους μας και να χαιρόμαστε αυτό το πολύτιμο "μαζί"!Γη κι ουρανός μια συμπαντική πελώρια αγκαλιά!Σας φιλώ!
Καλησπέρα! Βλέπω περισσότερη κίνηση αυτές τις μέρες στο φόρουμ και μαρέσει :)
Ειναι που εχει χειμωνιασει και εχει χαλασει ο καιρος!Quote:
Originally posted by stellou1989
Καλησπέρα! Βλέπω περισσότερη κίνηση αυτές τις μέρες στο φόρουμ και μαρέσει :)
Ναταλια μας δε θυμαμαι αν στο εχω ξαναπει αλλα γραφεις υπεροχα και οι φωτογραφιες που βαζεις παντα εκτος οτι εχουν να πουν κατι ειναι τελειες!
και εμενα μου λειπει η μεγαλη παρεα μας εδω
Μην αφήσεις την μοναξιά να σου κλέψει τα όνειρα.
Μην αφήνεις το σκοτάδι να σου κρύβει το φως.
Άνοιξ' τα μάτια σου, βγες απ' τους δρόμους της σιωπής,
σήκωσε τα χέρια σου, κι άνθισε επιτέλους,
Χειμωνανθέ.
χαχαχα τι θυμηθηκα ! http://m.youtube.com/#/watch?v=ZfqHm...%3DZfqHmChKY18 καληνύχτα σε όλους :)
Καλημέρα...τι κάνετε???????χαθήκαμε εντελώς!!!! :((((
Έχω χάσει πολλά νέα σας!!!!
Καλησπέρα σε όλους,παρόντες και απόντες!Γοργόνα μου,σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!
Όπως φαίνεται αυτό που μέχρι πρόσφατα ζήσαμε στο χώρο αυτό ολοκλήρωσε τον κύκλο του,αφού στράγγιξε απ'ό,τι είχε να μας δώσει.
Το απόσταγμα του είναι σχέσεις πολύτιμες,στενότερα προσωπικές,που κινούνται πιο ελεύθερα σ'ένα τηλεφώνημα,δια ζώσης συναντήσεις
καθώς και σε κλειστούς διαδικτυακούς χώρους.Δική μου η ιδέα κάποιων νέων κύκλων,που άνοιξαν,αλλά προφανώς η ανάγκη κοινή,
για να χαίρει ανταπόκρισης.Τίποτα δε μένει στατικό,ακόμα κι όταν όλα έτσι δείχνουν.Ανάγκες αλλάζουν,τα πάντα γύρω μας,οι άλλοι,εμείς...
Ωστόσο πάντα υπάρχει ο χώρος αυτός για όποιον θέλει κάτι να μοιραστεί.Δεν είναι στην ποσότητα των ποστ η ουσία,αλλά σ'αυτό το ένα,
που θα έχει μέσα στις λέξεις του αλήθεια και ψυχή.Είμαι σίγουρη πως όποτε αυτό θα συμβαίνει,οι κλεφτές ματιές όλων μας των νοσταλγών
θα κάνουν μια στάση απ'τα νέα ταξίδια τους και θ'ανταποκρίνονται με αγάπη,ακριβώς όπως και παλιά.Να είμαστε καλά,ν'ανοιγόμαστε
χωρίς φόβο στα πέλαγα της ζώσας μας θάλασσας.Να ευλογηθούμε νέες συγκινήσεις,να πλουτίσουμε με πολύτιμες εμπειρίες,να πετάξουμε!
Είστε πάντα στη σκέψη μου,με την ευχή ν'αξιώνεστε τα καλύτερα δυνατά σας!Να χαμογελάτε συχνά και να μου σας προσέχετε!Φιλάκια!
Σε λατρεύω... κι ας έχουμε χαθεί.... λατρεύω τον τρόπο που γράφεις, μου γαληνεύει την ψυχή !!!!!!
:) Θα κατέβω Αθήνα για πρωτοχρονιά.Ελπίζω αυτήν τη φορά να τα καταφέρουμε.