αχ...σε εμάς σήμερα ήρθε απότομα ο χειμώνας ξανά!πολύ βροχή,αέρας και κρύο μπρρρρρρρρρρρ
Printable View
αχ...σε εμάς σήμερα ήρθε απότομα ο χειμώνας ξανά!πολύ βροχή,αέρας και κρύο μπρρρρρρρρρρρ
Εδώ πάλι στην Αττική ο ήλιος έβαλε τα καλά του και ζέστανε τον τόπο :), επιτέλους στεγνώσαμε λίγο από τις βροχές των προηγούμενων ημερών. Μακάρι να έρθουν και αλκυονίδες θα ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μας :). Καλοριφέρ φέτος δεν έχουμε ανάψει λόγο οικονομίας και έχουμε πήξει στην υγρασία :crazy:
υγρασία,...δεν λες τίποτα...προχτές κράταγα στο χέρι μου κάτι treats που δίνω στο κουταβι μας κ είναι σαν λευκή σοκολάτα κ τα ακούμπησα πάνω στο κομοδίνο μου γιατί είχε φάει ήδη αρκετα κ χτες βράδυ που πήγα να τα πάρω είχαν ιδρώσει από την υγρασία κ κόλαγαν!
Μη αλκυονίδες καλησπέρες κι απ' τη Θεσσαλονίκη...
Ο μόνος καιρός που ελέγχουμε είναι αυτός μέσα μας.
Πόσο ηλιόλουστος επιλέγουμε να είναι;
Ποιά σύννεφα μας κρύβουν το χάδι των ακτίνων του;
Ποιά βροχή μουλιάζει τη διάθεση και την ενέργεια μας;
Καλησπέρα Ναταλένιο μου!
Σίγουρα εσύ είσαι μία από τις ηλιόλουστες ακτίνες που ζεσταίνει τον καιρό της ψυχής μας :love::kiss:
μμμμμμμμμμμ...σωθήκατε! :love:
αχ πόσο που χετε λειψει.....
εδω και εγω!
ειδα κοσμο και μπηκα!
τι μου κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα!
και αν οχι τουλαχιστον να το προσπαθητε!
φιλια μου λειψατε !
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ όλες σας για το καλωσόρισμα και εύχομαι η νέα χρόνια να μας φέρει τα καλύτερα!!!!!!!!!!
Και μιας και μιλάτε για τον καιρό εδώ είναι χάλια μαύρα,σχετη κατάθλιψη!!!!!!!!!!!!!
Ωστόσο,συνεχίζω να βάζω απουσίες!!
Που είναι η Άβα,η Τζίνα,η Λίλα,η Μακ,η μικρή Ναταλία;;;;;;Εεεε;;;;;;Όπου κ αν είναι ας είναι ευτυχισμένες!!!!!!
αμα βρεις την αβα και τη τζινα πες το και σε μας!
τελειως εξαφανισμενες ειναι!
Είδα φως και μπήκα! Καλώς το Γιωτάκι μας. Καλή χρονιά με υγεία και πολύ αγάπη!!
Τι κάνουν οι κούκλες μου?
Εγώ καλά σας γράφω στα κλεφτά από την δουλειά. Είμαστε όλοι καλά απλά πήζω γενικά. Χθες κατάφερα μετά από πολλούς μήνες να πάρω τα πόδια μου και να πάω στο γυμναστήριο!!! ωωω τι χαρά!!
Γλυκια μου *Katie τι κανεις εισαι καλα ;;; ποσο χαιρομαi που διαβαζω μνμ σου ............. Συγχαρητηρια για το γυμναστηριο ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα ................ Συνεχισε ...............
Ωωωωωωω τι βλέπω όλος ο καλός ο κόσμος πάλι εδώ!!!!!!
Πολλά φιλάκια σε όλους:love:
Καλησπέρα στις Χειμωνανθένιες μου!
Είστε πάντα στο μυαλό μου και ομολογώ πως ρίχνω και κλεφτές ματιές και μαθαίνω τα νέα σας.
Χαίρομαι που είστε καλά, στα σπίτια σας, στους ρυθμούς σας, στον αγώνα σας.
Όσο για μένα, είμαι καλά, κινούμαι στα ίδια μοτίβα. Ξεκινώ δίαιτα και τη σταματώ. Διακόπτω το κάπνισμα και το ξαναρχίζω. Προσπαθώ να κάνω γυμναστική. Στην προσπάθεια γενικότερα.
Σας φιλώ πολύ πολύ και θα ήθελα ένα βράδυ, μόλις πέσει σήμα, να μαζευτούμε να τα πούμε, αλλά παλαιά.. :love:
ava ! στο fb γραφει πως εχεις γενεθλεια σημερα!
ειναι αληθεια? αν ναι να σε χιαρομαστε ολες!
και καλο θα ηταν να πεσει συρμα χαθηκαμε!!!!