Καλησπερα κι απο μενα !!!
Printable View
Καλησπερα κι απο μενα !!!
καλησπέρα και από μένα!
Ντοκουμέντα δεν ζήτησες;;; ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Στα τσάτια ειμαι,Κατερινακι μου!Δύο τσάτια...άσε...αδιορθωτη!Δεν προλαβαίνωωωωωωω
Μπετ,σε βλέπω μας ήρθες οργανωμένη!Αυτή στη φωτό είσαι εσύ;Σα να σε θυμάμαι με καστανά μάτια...
και έχω να δηλωσω τα εξής:
Καλως τη Μακ μας :love:
οπτικοΑΚΟΥΣΤΙΚΑ όμως...Κοινώς ΒΙΝΤΕΟ!Κατέβαινεεεεε
Αντε,για κάνετε μια περίληψη η καθεμία τα νέα σας πώς μου είστε...
Να ξεκινήσουμε με τα προκαταρτικά.Όχι κατευθείαν στο ψητό σα μερικές μερικές τσαούσες!
όλος ο καλός ο κόσμος! καλησπέρα αιθέριες υπάρξεις μου.
σορρυ ..... η Γλαύκη πότε πήγε 88 κιλά , θα τρελαθούμε τελείως??? ωωωωω:crazy::crazy::crazy:
μαζι σου!!!!Quote:
Originally posted by Mak
και έχω να δηλωσω τα εξής:
καλησπερες!
πηγα να φερω κανενα ποτο , παρτυ ξεροσφυρι ???
λοιπόν κορίτσια τι να σας πω... εγώ το έκαψα από τον Σεπτέμβριο που αποφάσισα να αλλάξω δουλειά. Τα έχω παίξει λιγάκι είναι η αλήθεια, καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχω κάνει σωστά που το έκανα αυτό το βήμα.
Από την άλλη κατάφερα να ξεκινήσω τις ζουμπες μου πάλι και είμαι χαρούμενη. Παρέα με την αφή φυσικά . Στισ 9 Μαρτίου έχει Zumbathon στο ΟΑΚΑ !!! Ποιός θέλει να έρθει στο πάρτι?? πάντως εμείς θα πάμε οικογενειακός. Και η Μαριλού μαζί
Κατά τα άλλα ήρεμα τα πράγματα , κρίση αφραγκίες κλπ
ελακιον, κατερινακιον, ναταλακιον, αγγελικακι, ντορακι, και όσες μπείτε σε λίγο, καλή μας σπέρα!
Παλιά μου τέχνη κόσκινο αγαπητή ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Αντε,για κάνετε μια περίληψη η καθεμία τα νέα σας πώς μου είστε...
Να ξεκινήσουμε με τα προκαταρτικά.Όχι κατευθείαν στο ψητό σα μερικές μερικές τσαούσες!
Όσο για τα ντοκουμέντα λίγο αργότερα αφού μου θέλεις και προκαταρκτικά πρώτα....
και Γωγώ βεβαίως βεβαιώς, καλησπέρα σας δεσποσύνη!