https://www.youtube.com/watch?v=MKgSiD548og
Printable View
Elis πολυ γλυκεια η σκεψη και η κινηση σου με αυτο το τραγουδι !!! Μποφιλιου
μπλεξατε ολοι σε αυτη τη μαλακια και γινατε προβατα ρε μαλακεσ ειστε ολοι μαζι και δεν παθαινετε τιποτα
γινατε πληθοσ με ιδια ψυχολογια ολοι αμα σασ διαλυσουνε και σασ αφησουνε μονουσ σασ θα παθετε ολοι ψυχωση
βρε μαλακεσ τοσο μαλακεσ ειστε τοσο ηλιθιοι να σιγουρευτει ο καθενασ οτι παει καλα στα μυαλα του
και να κοψετε τα πολλα πολλα με αυτα ειναι επικινδυνα για την υγεια ολα αυτα και με την υγεια δεν παιζουμε
ειστε ολοι ανωμαλαρεσ και χεστηδεσ και θελω αποζημιωση γι αυτα που εγιναν ανωμαλαρεσ ε ανωμαλαρεσ
επισησ θελω τα λεφτα μου για ολο το συστημα δουλειασ μου στον αγροτικο τομεα
και ολεσ τισ πατεντεσ ανωμαλαρεσ
και θελω και μια καλη δουλεια για να τα παμε καλα
τα θελω ολα μεχρι το τελευταιο σεντ οχι ευρω σεντ και αναλυτικα τι λεφτα θα παρω για το καθενα
αμα ειμασταν σε αλλη χωρα θα χρεωνα τον καθενα που χρησιμοποιει τισ πατεντεσ μου
ανωμαλαρεσ
μολισ εμαθα οτι μαλλον θα παω φυλακη γιατι γραφω μαλακιεσ στο ιντερνετ
θα μαι ο μοναδικοσ στην ελλαδα που θα το κανει αυτο
φιλικα να σασ πω οτι εκει θα μου πουνε τι εκανε ο καθενασ
φιλικα επισησ να σασ πω αμα αρχισω τισ καλεσ γνωριμιεσ δε θα λυπηθω κανενα
δε πα να ναι το καλυτερο παιδι δε πα να ναι βασανισμενοσ δε πα να ναι μικροσ
δε πα να ναι μεγαλοσ πολυ απλα χεστηκα σασ το λεω απο τωρα δε θα λυπηθω κανενα
αμα μου δοθει η δυνατοτητα
θελω ολα τα λεφτα μου και θα δω αμα ανοιξω πολεμο αναλογα τα κεφια
κανονιστε εσεισ με τα κονε να παω καπου καλα γιατι αμα ζησω και απο εκει μετα θα κανω πολεμο κανονιστε
γιατι αμα παω στη βραζιλια και ζησω μαλλον εσεισ μετα θα περασετε δυσκολα κανονιστε που θα με στειλουνε
και τι θα κανω γιατι ετσι και δεν περασω καλα θα εχουμε αλλα να στε σιγουροι
θα χασω ολη μου τη ζωη γιατι επεσα σε ******* τι να πω εγω μετα για τισ γυναικεσ οτι ειναι καλεσ;
Σκεφτομαι οτι εχει αλλαξει η επιδραση της αγωγης και δυσκολευομαι τρομερα να κοιμηθω. Μακαρι να ναι περαστικο ή να βρω την αιτια και να το λυσω.
να σασ πω λιγο τη δουλεια κανω τωρα αυτοι θελανε ενα φαρμακο για να ναι ο κοσμοσ καλα
αλλα δεν μπορουσαν να το κανουνε καθησαν ολοι συνενοηθηκαν και τελοσ παντων το κρατοσ
εχει στα χερια του νομιζω φαρμακο που θα κανουμε ολοι παπαδεσ εχουμε δηλαδη το καλυτερο
απο αυτα που κυκλοφορουνε και τωρα μασ λενε ολοι δε θελουμε φαρμακα θελουμε ουσιεσ
και δοκιμαζω εγω τωρα τισ μαλακιεσ με τουσ πιο ηλιθιουσ τροπουσ γιατι δε πιστευαν οτι γινεται
αυτοι βαζουν τουσ ηλιθιουσ τροπουσ και τισ ουσιεσ κι εγω βαζω τη δουλεια και το τρεξιμο να δουνε τι βοηθαει
καταλαβαινω οτι δεν ειστε ψυχραιμοι γιατι διαλεξανε τουσ πιο ηλιθιουσ τροπουσ για να γινει αυτο
και τουσ πιο δυσκολουσ και τουσ πιο ανορθοδοξουσ εχω να σασ πω αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η δουλεια
αλλα λιγο ψυχραιμια και σεισ δε βλαπτει να χετε