ο μα τι καλά που τα πάμε στην γυμναστική. τα πρασινάκια πληθαίνουν!!!!
Printable View
ο μα τι καλά που τα πάμε στην γυμναστική. τα πρασινάκια πληθαίνουν!!!!
ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...!
Σήμερα 0,3 + 2,9 + 0,7 + 1,9 +1,3 + 0,8 +1,3 χλμ
7η εβδομάδαQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
ξεκινάω την 6η μου εβδομάδα
24/2ναδα
25/2ναδα
26/24χμ σε 45 '
27/23,7χμ σε 37 '
28/24χμ σε 41 '
1/32χμ σε 20'x2=4xm και άλλα 3,8 χμ έξω
2/3ναδα
3/3 ναδα
4/3 1,5+1,5+2=5χμ
5/3 4,6km σε 51 λεπτά
6/3 nada
7/3 2,6χμ+2,6 στο πολύ χαλαρό βολταριστό
8/3 4χμ σε 44'
9/3 nada
Καλησπέρα!!
Σημερα πατησα γυμναστηριο μετα από δυο εβδομάδες... κρύωμα και φορτος εργασίας όσο δεν παίρνει... το θετικό παντως είναι πως εχασα λιγο βάρος εστω και ετσι!!!Συνεχιζουμε...
Μπράβο Αρχιζω!!!
Ε λένε πως όταν είσαι άρρωστος καλό είναι να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου..
Οπότε καλά έκανες και ξεκουράστηκες!!
Σήμερα 6,5χλμ... πάλι καλά
αναρωτιέμαι πρωινιάτικα
από την μία μαθαίνω οτι ας πούμε ιδανικά είναι να γυμνάζεσαι 150 με 250 λεπτά την εβδομάδα
αλλά από την άλλη οτι μεγιστοποιούνται τα οφέλη της γυμναστικής αν αυξήσεις την απόδοση ή κάνεις διαλειμματική
δηλαδή τι είναι καλύτερο να περπατήσω αργά αργά 3 -4 φορές την εβδομάδ παραπάνω από 30' ή να κάνω 20-25 λεπτά γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο?
ή ας πούμε
20λεπτά χ2 χμ x 6 φορές=120΄ την εβδομάδα και 12χμ
ή 50' x 4,5 χμ x 3 φορές=150 την εβδομάδα και 13,5 χμ
????
Ότι ταιριάζει σ'εσένα. Δεν δουλεύουν τα πάντα σε όλους με τον ίδιο τρόπο!
όπως λένε κ στην μικροοικονομία,θέλω να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος(χρόνο, κόπο κτλ.) αυτό μου ταιριάζει!:blush:
νομίζω οτι θα κάνω κάτι στην μέση.
Quote:
θέλω να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος(χρόνο, κόπο κτλ.) αυτό μου ταιριάζει!
μπακλαβάς:
http://static.guim.co.uk/sys-images/...ylvest-001.jpg
αλήθεια δν μπορώ άλλο βαρέθηκα.
δν έχω κανένα αποτέλεσμα, δν μπορώ να αντισταθώ στην πείνα μου κ είμαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. άδεια χιλιόμετρα μεταφορικά κ κυριολοκτικά
Όταν νιώθεις "πολύ κουρασμένη χωρίς να έχεις κάνει τίποτα" μόνο μία λύση υπάρχει. Σηκώνεσαι (με πολύ ζόρι, το ξέρω) ντύνεσαι, χτενίζεσαι (με πολύ ζόρι, το ξέρω) και πας στο περίπτερο (όχι μακριά αλλά όχι και στο πιο κοντινό) να πάρεις κάτι. Όταν γυρίσεις πάλι τα ίδια σκατά θα είσαι, αλλά αν δεν πας θα είσαι πιο σκατά...Quote:
αλήθεια δν μπορώ άλλο βαρέθηκα.
δν έχω κανένα αποτέλεσμα, δν μπορώ να αντισταθώ στην πείνα μου κ είμαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. άδεια χιλιόμετρα μεταφορικά κ κυριολοκτικά
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!
μπακλαβά θα ακολουθήσω την συμβουλή σου κ θα πάω μια βόλτα.
τάσο το πρόβλημά μου είναι οτι προσπαθώ να κάνω κάποιες αλλαγές, όπως να βάλω την άσκηση στην ζωή μου,που την είχα σε ένα βαθμό, αλλά πιο συστηματικά, να αρχίσω να τρέφομαι σωστά , με ένα πρόγραμμα, προσπαθώντας να εντάξω όσο το δυνατόν περισσότερες υγιεινές τροφές στο διαιτολόγιο μου(να περιορίσω τηγανητά τζανκ κακούς υδατάνθρακες κτλ). αλλά το θέμα μου είναι οτι δν μπορώ να μειώσω τις ποσότητες κ τις θερμίδες ,είμαι σεχδόν πάντα πάνω από 2400 ,όταν τις ρίχνω έστω κ λίγο, η πείνα μου με οδηγεί σε κατανάλωση απεριόριστων κ απρογραμμάτιστων γευμάτων.
με την άσκηση δν έχω κάτι ,ίσα ίσα μου δίνει την ψευδαίσθηση οτι κάνω κάτι και με διατηρεί κ στο ίδιο βάρος, αλλά όταν δν είμαι καλά ψυχολογικά νιώθω κ αυτήν οτι την κάνω τσάμπα
αποτέλεσμα για μένα προς το παρόν θα ήταν να σταματήσω να πεινάω σε αυτό το βαθμό, και να έχω λίγο παραπάνω έλεγχο. να αποφασίζω εγώ πότε κ τι θα φάω κ όχι η λαιμαργία μου.
Αφού σου έχω πει ότι άμα θες να φας να βλέπεις βίντεα στο γιουτούμπ για θινσπιρέισιον. Πόσο κακό μας κάνει η ζάχαρη και άλλα τέτοια ωραία. Βοηθάει (και το κυριότερο... χωρίς να κουράζει καθόλου)!! :bouncing:
Σάββατο 07/03/15 Γιοκ
Κυριακή 08/03/15 Περπάτημα 20' 2 χλμ
Δευτέρα 09/03/15 Περπάτημα 25' 2,5 χλμ
Τρίτη 10/03/15 Γιοκ
Τετάρτη 11/03/15 Γιοκ
Πέμπτη 12/03/15 Γιοκ
Παρασκευή 13/03/15 Περπάτημα 75' 6 χλμ