Πάντως υγιεινες μεν , επειδή είναι αρκετά γλυκες όμως , σε μένα φέρνανε τρομερες υπογλυκαιμίες και πεινούσα χειρότερα μετά .
Printable View
Πάντως υγιεινες μεν , επειδή είναι αρκετά γλυκες όμως , σε μένα φέρνανε τρομερες υπογλυκαιμίες και πεινούσα χειρότερα μετά .
κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
Σήμερα
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 2 δαμάσκηνα ξερά
Πρόγευμα: παστέλι + μήλο
Μεσημέρι: μπιφτέκι + πίτα απο σουβλάκι + 1 κ.σ τζατζίκι + ντομάτα, κρεμμύδι
Απόγευμα: αχλάδι + 2 κράκερ
Βράδυ: ντάκος
Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Τι κάνουν τα κορίτσια μου; Σοκολατίτσα βλέπω καλά ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;;; 109;;; :thumbup::thumbup::thumbup::bouncy::bouncy::bouncy :
Μπράβο αστέρι μου!
σοκολατιστα πολλα μπραβο!!! ποσο χαιρομαι που βλεω το δελφινακι σου να κολυμπαει!!!
κι οι δεικες μου τριαδες καλα κρατουν κοριτσια. ειναι λιγο δυσκολο να κρατησω τα τριωρα λογο του προγραμματος μου, ομως προσπαθω!
παντως οι τριαδες με χορταινου τοσο πολυ και νιωθω τοσο καλα που δεν ειναω πια τοσο πολυ!!!
α και υπερφαγικο εχω να κανω βδομαδες!!!!!!!!!
Αχ ναι κοριτσάκια μου :roll::roll::roll: επιτέλους ξεκόλλησα απο το 111 που τόσο με είχε βασανίσει, κάθε φορά που το πλησίαζα, όχι να το φθάσω απλά εκεί γύρω να ήμουνα, τσουπ έδινα μια κ ξανά πάνω!!!!! Πέρσι το χειμώνα είχα φθάσει απο 122 στα 113 κ μετά τα ξαναπήρα όλα:thumbdown::thumbdown: αυτό δεν είναι καλό κ για την υγεία μου!
Κοριτσάκι κ εμένα μου αρέσει που ταξιδεύει το δελφινάκι μου κ θέλω πολύ, μα πάρα πολύ να φθάσει το καραβάκι................
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση:yes:
Σήμερα το μενού είχε:
Πρωί: τοστ κρητικό + χυμό πορτοκάλι
Πρόγευμα: αχλάδι + 2 digestive με 1 κ.γ μέλι και 1 κ.γ ταχίνι
Μεσημέρι: πέννες με λαχανικά + 2 κ.σ φέτα τριμμένη + 1/2 ντομάτα
Απόγευμα: 1 μπανάνα + μπισκότο βρώμης
Βράδυ: αβγό + 2 παξιμάδια + ντομάτα, αγγούρι, ελιές, πιπεριά φλωρίνης
Break μου μου δίνεις δύναμη :love:
εγώ έχω χάσει λίγο τον δρόμο μου αλλά όλο γύρω από τις τριάδες τριγυρνάω. Το χαλάω τα ΣΚ το φτιάχνω τις καθημερινές, έχει πιάσει και το κρύο και η επιθυμία μου για σοκολάτα έχει αυξηθεί και γενικώς είμαι αρκετά ατίθαση :crazy:. Που θα πάει θα στρώσω και εγώ κάποια στιγμή, δεν χάνω το κουράγιο μου, έχω και άλλα σημαντικά θέματα να με απασχολούν αυτόν τον καιρό και λίγο έχω αποσυντονιστεί. Τώρα που τα γράφω όλα αυτά πιο πολύ σα δικαιολογίες μου ακούγονται παρά σαν λόγοι...
Δεν μένω με σταυρωμένα τα χέρια όμως, τον τελευταίο καιρό ψάχνω πιο ενεργά για δουλειά, άρχισα και ένα σεμινάριο για τεχνοτροπίες τοίχων και γενικώς προσπαθώ να είμαι και λίγο εκτός σπιτιού, όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Επίσης με το κάπνισμα τα πάω καλύτερα, δεν το έχω κόψει, αλλά το έχω ελαττώσει σε σημείο που να καπνίζω πολύ λίγο κάθε μέρα. Το μόνο για το οποίο πραγματικά νιώθω ένοχη είναι ότι δεν ασκούμαι καθόλου, και αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα γιατί με στεναχωρεί ιδιαίτερα.
Κοριτσάκια μου σας ξαναβρίσκω!!
Break φανταστικά, άλλαξές 10άδα!!! Άντε και κοντεύεις να δεις διψήφιο νούμερο στη ζυγαριά σου!! Χίλια μπράβο, μας δίνεις κουράγιο κι εμάς! :thumbup:
Ελάκι μου, σημασία έχει πως παρόλο που δεν τηρείς και τόσο το πρόγραμμα έχεις παραμείνει σταθερή, αυτό σημαίνει πως μόλις το πάρεις απόφαση και το κάνεις λίγο σταθερά θα ξεκολλήσεις αμέσως!
Εγώ γύρισα χθες, δεν το κράτησα και πολύ το πρόγραμμα, όλο σε τραπέζια και έξω ήμουν. Ευτυχώς η ζυγαριά δεν με εκδικήθηκε πάντως! ;)
Γράφω τον σημερινό μου προγραμματισμό:
- Πρωί: 1 μουστουκούλουρο + λίγο έμενταλ + 1 χυμό πορτοκάλι φυσικό
- Ενδιάμεσα: 1 κομ. φανουρόπιτα με σταφίδες και καρύδια + 1/2 μπανάνα
- Μεσημέρι: 1 φλ. φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με 1 αυγό βραστό - πιπεριά - λίγο τυράκι - κρεμμύδι - μαϊντανό - καρότο - ελιές + σαλάτα μαρούλι
- Απόγευμα: 2 digestive με τυρί κρέμα + 1 κ.σ. τριμ. αμύγδαλα + λίγο μέλι + κανέλα + 1/2 μπανάνα
- Βράδυ: σαλάτα μαρούλι με τόνο + 1 παξιμάδι κρίθινο.
Ελη κουραγιο..
το πιο σημαντικο ειναι να μην τα παρατησεις. καποια στιγμη θα την ξαναβρεις την διαθεση.
και η συντηρηση ειναι μεγαλο επιτευγμα, μη το παραβλεπεις. αν τρωγαμε οτι μας περναει απ το μυαλο, οι περισσοτεροι θα ειμασταν πολλα πολλα πολλα κιλα επανω...
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
Ελη κουραγιο..
το πιο σημαντικο ειναι να μην τα παρατησεις. καποια στιγμη θα την ξαναβρεις την διαθεση.
και η συντηρηση ειναι μεγαλο επιτευγμα, μη το παραβλεπεις. αν τρωγαμε οτι μας περναει απ το μυαλο, οι περισσοτεροι θα ειμασταν πολλα πολλα πολλα κιλα επανω...
Γιούχουυυυυ κορίτσιαααα!
Ελπίζω να με θυμάστε!
Μπήκα να πω ένα γειά. Εύχομαι να είστε όλες καλά, γερές, δυνατές και να μην το έχετε βάλει κάτω!
Εξαφανίστηκα αλλα δεν σας ξέχασα.
Φιλιά σε όλες!!!
Παρεπιπτόντως, άλλαξα και τικεράκι γιατί ήμουν κομμάτακι άκαιρη με το καρπούζι απο το καλοκαιρι, χριστουγεννιάτικα!!
Εράκι μας όμορφο και γλυκό τι κάνεις; Κι εμείς χανόμαστε κατά φάσεις, μην ανησυχείς, όποτε προλαβαίνεις έλα να τα λέμε!!
:spin:
:thumbup::thumbup::tumble:Quote:
Originally posted by eri
Παρεπιπτόντως, άλλαξα και τικεράκι γιατί ήμουν κομμάτακι άκαιρη με το καρπούζι απο το καλοκαιρι, χριστουγεννιάτικα!!
Τριαδοκόριτσα τι μου κάνετε?
Eri δεν πειράζει που εξαφανίστηκες αρκει να περνάς καλά!
Ο αγώνας καλά κρατεί:bigsmile: έχουμε κ λέμε:
Τρίτη 11/2
Πρωινό: κρητικό τοστ + χυμό πορτοκάλι
Πρόγευμα: χυμό + παστέλι
Μεσημέρι: τονοσαλάτα + 1 παξιμάδι
Απόγευμα: μπανάνα + μπάρα ελληνική
Σνακ: 10 φιστίκια ανάλατα + μανταρίνι
Βράδυ: τορτίγια + τονοσαλάτα
Τετάρτη 12/12
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 2 δαμάσκηνα ξερά
Πρόγευμα: αχλάδι + 2 digestive
Μεσημέρι: κοτόπουλο + φέτα + 1 φ.ψωμί + σαλάτα