χαχαχαχ.. μάλλον ξανασκέψου το! " Από μακριά κι αγαπημένοι " που λένε! και με μερικούς που
δεν μπορούμε ούτε κι από μακριά νάμαστε αγαπημένοι, φαντάσου τι θα γίνει νάμαστε κι από κόντα! χαχαχαχ
Printable View
Κενουουουουουλιιιιιιιιιιι ιι!
Κενουουλιιιι!
Κενουλι?
Κενό? Μα που είσαι?
Ααααα! Για τον Κενούλι έλεγες?
χαχαχαχαχαχα!
χριστινα απ'εξω απ'εξω εφαγες χι
γιατι κυριε κενο?τι δεν εχει δηλαδη το χριστινακι που το εχουν αλλες?
και που τις ξεχωριζω τι κερδιζω ? και τι κερδιζουν και οι ιδιες ? αφου πιασμενες ειναι ολες. γι'αυτο αερα στα πανια σας, και στα μουνοχειλα σας δυναμικα. κι αφηστε το KENO στην ησυχια του.
ε τωρα μη με αναγκαζεις να γινω κουτσομπολης. ειδικα εδω στο φορουμ που τα διαβαζουν ολοι ανοιχτα. δεν ειναι πρεπων, και δε θα πεσουμε στο επιπεδο των αλλων...
Οτί έφαγα χι, έφαγα! Να το κρύψω? Ορίστε το παραδέχομαι αφού ο άνθρωπος δεν πάει με μεγαλύτερες με το ζόρι? :D
Τέλος πάντων Κενο όλα αυτά πειράγματα είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου και ότι σου λέω δεν τα λέω από κακία. Δεν θέλω να σου χαιδεύω και τα αυτια, αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όπως τον καθε έναν απο εδώ μέσα με συμπαθει δεν με συμπαθει. Δεν επιδιώκω την συμπαθειά σου και κανενος από εδώ μέσα.. Εύχομαι πραγματικά να βρεις τον δρόμο σου και να είσαι πάνω από όλα ΕΣΥ καλά και άσε τον κόσμο στην ησυχία του.. Αν τώρα δεν καταλαβαίνεις αυτο που θέλω να πω εύχομαι μια μέρα να το καταλάβεις...
Τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι κατουριούνται εδω μέσα???? :0
ωστε θεωρουμαι ομοια της χριστινας
οκ κενο
ευτυχως που ειμαι παντρεμενη γιατι αν σου την επεφτα δεν θα αντεχα την χιλοπιτα:-))))
ουφ!σημερα περιλαβαμε τον κενο και δεν τον αφησαμε σε χλωρο κλαρι
ο μπεμπης κοιμαται
εγω πριν μαζεψα χορτα και θα κανω χορτοπιτα,ασχετο
αλλα θελω να φιαξω και γαλακτομπουρεκο!την χορτοπιτα αυριο και στριφτη παρακαλω!
γιατι ο ερωτας περναει απ'το στομαχι
αν δεν ησουν παντρεμενη με παιδι κατι θα γινοταν. εισαι μικροτερη μου εσυ...
αφου μου στειλες τo λινκι το πρωι για αυστραλια, δε μπορουσα να μη στο ανταποδωσω...
Δηλ. Κενό τις μεγαλύτερες δεν τις θέλεις; Θα αυτοκτονήσω....
ο κενο την εκανε με ελαφρα
σου λεει ο ανθρωπος πεσανε οι λυσαρες να με φανε!
αχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
φιαχνω δικες μου λεξεις εγω
εξαρταται τη συμπεριφορα. αν ειναι μεγαλη και συμπεριφερεται σαν μανουλα, τι να την κανω, εχω ηδη μια. αν ειναι μεγαλη αλλα ανωριμη ή τρελη, ναι δε νομιζω να εχω προβλημα. παιζει και η εμφανιση ρολο, με χουφταλα εννοειται δε γινεται. δε ξερω την ηλικια σου, αυτοκτονα ομως καλου κακου...
σου κανα χαλαστρα βρε axl100 σημερα, με συγχωρεις.