και εντομεταξύ η Μακ ακόμη γράφει.....
Printable View
Θα έρθω να κοιμηθώ ένα βράδυ σπίτι σου και θα ξυπνήσω κορμάρα,νέα,πρασινομάτα και με πτυχίο ψυχολογίας;ΙέφτασιεεεQuote:
Originally posted by *Katie
μπορείς μπορείς Ναταλια μου, νομίζω ότι πριν από εμάς το χάος και μετά πάλι χάος οπότε ετοιμάσου να πάρεις την κατηφόρα έκλεισε το μαγαζί , σε απαλλάσσω. Άσε που νομίζω ότι μάλλον βρήκαμε τον τρόπο που πάντα έψαχνες αλλά δεν ήξερες που να τον βρεις.
παω σε κάτι ποιο light μπας και ξυπνησει το καβουρδιστήρι!
καλησπερα κουλκιτσες μου κ απο εμενα.κοιμησα το ζουζουνακι μου κ ηρθα .:) πολυ χαιρομαι που βλεπω παλι μαζεμενο το παρεακι
Και αφού ζεσταθήκαμε λίγο να σας δείξω πως πέρασα το μεσημέρι μου :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=sDSSd49Znes
παρτε και αυτο για ζεσταμα
και για επιδορπιο προς το παρον
Άντρες,φαγητά...Αχ!Γυναίκες! Μα μόνο αυτά έχετε στο νου σας;
Ντροπή!Θα μας διαβάσει κανένας άντρας και θα μας περάσει για ρηχές!
Καλώς το Αλινάκι μας!
Αγγελικούλα μου πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου γιατί αφήνω τα σάλια μου στην οθόνη :lol:
Εμ και εσύ όλα στο πιάτο σου τα θέλεις! Απαιτητικήηηηηηη!Quote:
Originally posted by NADINE
Θα έρθω να κοιμηθώ ένα βράδυ σπίτι σου και θα ξυπνήσω κορμάρα,νέα,πρασινομάτα και με πτυχίο ψυχολογίας;ΙέφτασιεεεQuote:
Originally posted by *Katie
μπορείς μπορείς Ναταλια μου, νομίζω ότι πριν από εμάς το χάος και μετά πάλι χάος οπότε ετοιμάσου να πάρεις την κατηφόρα έκλεισε το μαγαζί , σε απαλλάσσω. Άσε που νομίζω ότι μάλλον βρήκαμε τον τρόπο που πάντα έψαχνες αλλά δεν ήξερες που να τον βρεις.
Ωστόσο ο τρόπος δουλεύει και τον έχεις στο τσεπάκι σου....
Κοριτσακια ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!
Καλως την Αλίνα και την μικρή Ναταλία!
να σου πω αυθάδικο μικρό, όχι μόνο γράφω αλλά και διαβάζω! Κοίτα, γιατί ξέρεις πως τιμωρούνται οσα μικρά μου αυθαδιάζουν, από το αυτί και στην καφετερια για κουβεντούλα από κοντά!Quote:
Originally posted by Eli
Βρήκε το δρόμο το μικρό μας;Ουάου!Με μιά ώρα καθυστέρηση βέβαια,
αλλά μας πέφτει και κομματάκι μακριά να του πάρουμε το κεφάλι!Πονηρούλαααα
τσα!!!! εγώ επιτρέπεται να αργήσω...έχω ένα κουτάβι,και δύο γατιά να περιποιηθώ...ααα...σωστά έχω κ έναν άνδρα:P