Αγγελικούλα μου πως τα πάει ο τιβιπερσόνα άντρας σου; Πάει καλά η εκπομπή; Τον παρακολουθώ όποτε μπορώ :)
Printable View
Αγγελικούλα μου πως τα πάει ο τιβιπερσόνα άντρας σου; Πάει καλά η εκπομπή; Τον παρακολουθώ όποτε μπορώ :)
Σπιτι μου θα μεινεις κ θα εχεις κ ειδικη περιποιηση !
Αγγελικουλα κουραγιο!Μια απο τα ιδια!Γυναικες σου λεει μετα.τι κανουν ολη μερα?
Ουουου!! Ναι ειναι η διαφορα ωρας!! Χαχχαχαχαχα
Τι κανετε; Για πειτε νεακια!!!
καλα πάει ελλακι μου... μαζι με αυτή βεβαια έχει πέσει και αζαξ στο σπίτι και τον έχει κάνει αόρατο.....
μα κανείς δεν είναι παρατηρητικός σε αυτό το τόπικ...τστστστσ
βασικά τρίτεκνη είμαι (μία η Σβούρα,ένα η συννεφούλα-καινούριο γατάκι που το καημένο μάλλον ήταν από σπίτι κ μόλις βρήκε ανοικτή την πόρτα από το σπίτι μπήκε μέσα...ε...δεν μπορούσα να το βγάλω μετά έξω,τρία ο Μπεννννννννν κούταβος σαν αρκούδα :P ) και 4 η γιαγιά :P βγαίνω πολύτεκνη χιχιχιχιχιιχιχι εγώ γενικά δεν έχω άλλα νέα,,,όλα τα ίδια,επίσης θα έπρεπε να κάνω εξωσωματική αλλά το κόστος μου φαίνεται εξωπραγματικό...για να μην πω το κόστος των εξετασεων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης κ όσα θέλει ένα μωρό μετά!Ο αδελφός μου απέκτησε δύδιμα κ έχει ξεφραγκιαστεί να αγοράζει μάμπερς!
με το φαγητό όλα καλά,τρώω ακόμα μικρές ποσότητες,κανω κ κάτι παρασπονδίες που έχουν σχέση με ζάχαρη αλλά δεν παίρνω γραμμάριο (βασικά πρέπει να πάρω κάποια γιατί όλο κόκκαλα πιάνω ),στο ικα πήγα για πλαστική κ με έκοψαν οι βλάκες κ έμαθα κατόπιν τον τρόπο/κομπίνα για να κάνω πλαστική αλλά δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα
Κολλαει το φορουμ!! :(
Αααααρρργγγγκκκκκ
κολάει απίστευτα!!!
κουράγιο Αγγελικούλα μου :love:Quote:
Originally posted by angel79
καλα πάει ελλακι μου... μαζι με αυτή βεβαια έχει πέσει και αζαξ στο σπίτι και τον έχει κάνει αόρατο.....
ναταλακι είναι επειδή είπαμε να ξεκινησουμε την παρλα....
Ιωάννα μου λυπάμαι που στο λέω αλλά κοπικαν τα επιδοματα για τριτεκνους!!!
ποσο πια???? τον έχω και αρρωστο πλεόν και δεν παλευεται σου λεω!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Που θα έπρεπε να στρέψουμε την προσοχή μας δηλ; Μία βοήθεια κοινού παρακαλώ!Quote:
Originally posted by *Katie
Ειλικρινά Βεγγάκι μου απορώ πως δεν τους έχεις παρατήσει όλους σύξυλους με τόση πίεση που τρως καιρό τώρα...Quote:
Originally posted by Eli
την μανα μου σκεφτομαι που θα πεσουν όλα πάνω της και δεν την κάνω με ελαφρα!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Ειλικρινά Βεγγάκι μου απορώ πως δεν τους έχεις παρατήσει όλους σύξυλους με τόση πίεση που τρως καιρό τώρα...Quote:
Originally posted by Eli
στο τικερ σου καλε...ωωωωωωωωQuote:
Originally posted by Eli
Που θα έπρεπε να στρέψουμε την προσοχή μας δηλ; Μία βοήθεια κοινού παρακαλώ!Quote:
Originally posted by *Katie