Εγώ δεν μπορώ να δω κανένα τίκερ καμίας σας.Ούτε η Μακ μπορεί που την έχω στο τηλέφωνο
Printable View
Εγώ δεν μπορώ να δω κανένα τίκερ καμίας σας.Ούτε η Μακ μπορεί που την έχω στο τηλέφωνο
ασε που με την TV personna δεν μπορώ ούτε να ξεμυτήσω από το σπιτι!!!!
για ψωμί παμε μαζι και κανουμε 2 ώρες!!! ελεος πια!!!!
πηγαμε λεμε τώρα να ξεκουραστουμε για 2 μερες στο Ναυπλιο και από την μυτη μας βγήκε!!!!
άντε καλέ σιγά την αλλαγή που θα την πρόσεχαν κιόλας!
ουτε εμενα μου βγαζει τικερς!!!
Εμείς τι κάνουμε εδώ μπρίκια κολλάμε; Κλείστε τα τηλέφωνα καλέ; Μπας και η Μακ τελειώσει με το μυθιστόρημα :lol:
Πάντως και εγώ δεν βλέπω τικέρ. Αλλά ευτυχώς δεν μου κολλάει το φόρουμ.
ούτε εγώ βλέπω τικεράκια,βασικά σέρνεται απίστευτα!!αλλάααααααααααα α να υποψιαστώ ελάκι πως κατέβηκες???μπράβο!!!
Ουτε εγω!Κολλαει κ ολας
μιλώ για το τικερ της Ελης που αν δεν το βλεπετε λεει 91.6 αν και ξέρω ότι είναι 91.4 . πήρε την κατηφόρα η αδελφούλα μου γιουπιιιιιι!!!:bouncing::bouncing::boun cing::bouncing:
:lol: Σας φανάζομαι να είστε στις χαιρετούρες όλη την ώρα χαχαχαχαQuote:
Originally posted by angel79
ασε που με την TV personna δεν μπορώ ούτε να ξεμυτήσω από το σπιτι!!!!
για ψωμί παμε μαζι και κανουμε 2 ώρες!!! ελεος πια!!!!
πηγαμε λεμε τώρα να ξεκουραστουμε για 2 μερες στο Ναυπλιο και από την μυτη μας βγήκε!!!!
αγγελικήηηηηηηηηηηηηη έχω να κάνω μία ένσταση στον τιβί περσόνα...όταν κάνει σούμα το κόστος να τους πεις πως ψεύδεται...γιατί αν πάω στο σούπερ θα πάρω πχ μία ολόκληρη κρέμα γάλακτος και όχι 50 ή 70 γρ που χρησιμοποιεί κ κοστολογεί αν υλικό το ποσοστό που χρησιμοποιεί...αλλά αυτόοοοοοοοοοοοοο δεν παίζει σαν πραγματικότητα!!!και ο james oliver Παλιά είχε μία τέτοια εκπομπή κ τότε αυτό σχολίαζα πάλι!θα 'επρεπε ή να φτιάχνουν συνταγές μέχρι να χρησιμοποιήσουν το σύνολο του υλικού ώστε να κοστολογηθεί κ ανάλογα ή να βάζουν ολόκληρη την τιμή στην σούμα
Ελάκι αρχικά καλες κατηφορες!!!
κατα δευτερον αν δεν το ζήσεις δεν το φαντάζεσαι!!!
ούτε μπουκια φαγητό να κατέβει δεν μας άφηναν!!1
το δε fun club ηλικιας από 80 στον ταφο δεν παιζότανε!!!!!
Είπαμε εγώ αν δεν δω 89 δεν κάνω πάρτι!Quote:
Originally posted by *Katie
μιλώ για το τικερ της Ελης που αν δεν το βλεπετε λεει 91.6 αν και ξέρω ότι είναι 91.4 . πήρε την κατηφόρα η αδελφούλα μου γιουπιιιιιι!!!:bouncing::bouncing::boun cing::bouncing:
καλά...άσε μας να κάνουμε τώρα για εσένα πάρτυ κ εσύ περίμενε το 89 :P
δεν γίνεται αυτό... αλλωστε η λογική λεει ότι την υπόλοιπη συσκευασία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε άλλο γεύμα την ίδια ή την επόμενη μέρα! πχ την κρέμα γαλακτός φτιάχνοντας ένα γλυκο ή τα δημητριακα για πρωινό! Κοστολογηση συνταγών έτσι βγαίνει βάση γραμμαρίων χρήσης όχι συγκευασίας! αν γινόταν βάσει συσκευασίας σε εστιατόριο δεν θα μπορούσες να πας να φας! για σκεψου το λίγο!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
αγγελικήηηηηηηηηηηηηη έχω να κάνω μία ένσταση στον τιβί περσόνα...όταν κάνει σούμα το κόστος να τους πεις πως ψεύδεται...γιατί αν πάω στο σούπερ θα πάρω πχ μία ολόκληρη κρέμα γάλακτος και όχι 50 ή 70 γρ που χρησιμοποιεί κ κοστολογεί αν υλικό το ποσοστό που χρησιμοποιεί...αλλά αυτόοοοοοοοοοοοοο δεν παίζει σαν πραγματικότητα!!!και ο james oliver Παλιά είχε μία τέτοια εκπομπή κ τότε αυτό σχολίαζα πάλι!θα 'επρεπε ή να φτιάχνουν συνταγές μέχρι να χρησιμοποιήσουν το σύνολο του υλικού ώστε να κοστολογηθεί κ ανάλογα ή να βάζουν ολόκληρη την τιμή στην σούμα
Ναι αλλά όταν λέμε κόστος των 5 ημερών χ ποσό...θα έπρεπε να μπορούμε να αγοράσουμε το χ υλικό μόνο όσο χρειαζόμαστε ενώ τώρα δεν ισχύει αυτό,για αυτό λέω θα έπρεπε να φτιάχνουν φαγητά που να χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα υλικά μέχρι να τα εξαντλήσουν,για ν βγαίνει το κοστολόγιο!σε ένα εστιατόριο δεν θα πάρουν κρέμα να φτιάξουν μία μερίδα κ την υπόλοιπη στο ψυγείο για άλλες μέρες,θα φτιάξουν 4 ας πούμε μερίδες κ έτσι βγαίνει κ χαμηλότερο κοστολόγιο