Περαστικά στον αντρούλη στου Αγγελικούλα μου, καλά κουράγια και καλη δύναμη μανάρι μου :love:
Printable View
Περαστικά στον αντρούλη στου Αγγελικούλα μου, καλά κουράγια και καλη δύναμη μανάρι μου :love:
Καληνυχτώ και εγώ σιγά σιγά.
Χάρηκα πολύ που μαζευτήκαμε και πάλι στα παλιά μας λιμέρα, θα χαρώ πολύ αν μπορέσουμε να το καθιερώσουμε μία φορά την εβδομάδα. Την Κυριακή τη βρίσκω πολύ βολική.
Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλες :kiss:
καταφερα κ ξαναρθα αργα βεβαια αλλα χωρις να κολλαει! τα δικα μου νεα τα περισσοτερα κοριτσια τα ξερουν,κλασικα ψαχνω δουλεια κ τιποτα... τρεχω απο σεμηναριο σε σεμηναριο τουλαχιστον να ασχολουμε με κατι. με τα κιλα ειμαι στασιμη 2,3 κιλα πανω κατω απ τον ιουλιο ,αρα πια εκει θα μεινω πιο κατω δε θα παω.τι ψιλοπαλευω να τρωω οσο πιο καλα μπορω αλλα με πιανει συχνα να θελω βλακιουλες... νιωθω πολυ συχνα αδυναμια κ εχω τασεις λιποθυμιας κ αρεκτες φορες εχω λιποθμυμησει. οι εξετασεις μου εκτος απο χαμηλο σιδηρο ειναι καλες κ απορω γιατι νιωθω ετσι. ευχομαι στο επομενο ραντεβου να τα καταφερω να ειμαι εδω την ωρα που πρεπει κ να μη κολαει κιολας :)
να πω και γω ενα γεια αν και με καθυστερηση μιας μερας, αλλα εχθες κυριακη βραδυ ηθελε ο καλος μου να την περασουμε μαζι.
το θεμα των κιλων οπως το ξερετε...85-81 εδω και μηνες οοκληρους. με στενοχωρει πολυ, με περνει απο κατω, ομως οτε δεν κανω αυτο το κατι το οριστικο να τα χασω.... συμβιβαστηκα να φτασω εστω στα 70 αλλα ουτε αυτο το βλεπω...
με τη δουλεια ολα καλα. σε λιγο καιρο αλλαζω εδρα και ερχομαι πολυ πιο κοντα στο σπιτι μου, που σημαινει οτι θα μου αφηνει πολυ περισσοτερο χρονο να ασχοληθω με μενα.
απ το σεπτεμβη πλεον παω ανελιπως γυμναστηριο 2-3 ωρες τη βδομαδα, οσο προλαβαινω δλδ που απ απριλη θελω να το αυξησω.
και το καλυτερο και σημαντικοτερο ολων τελη ιουλιου ντυνομαι στα λευκα!
ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες!!!!
Κοριτσάκι μου η ώρα η καλή!!!
Μην μου στεναχωριέσαι για το βάρος σου και κυρίως μην αφήσεις μερικά κιλά να επισκιάσουν την γιορτή της αγάπης σας με τον καλό σου. Προσπάθησε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς χωρίς άγχος και πιέσεις. Όπως και να χει και ότι κιλά και να είσαι την ημέρα του γάμου σου θα είσαι μία κούκλα και θα περάσεις υπέροχα! Χαίρομαι που μεταφέρεσαι πιο κοντά στην πόλη σου και εύχομαι να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα επιθυμείς που ο περιορισμένος χρόνος δεν σου επιτρέπει :)
Καλημέρα κ από μένα...ήρθα με καθυστέρηση ημερών!!!
ελπίζω στο επόμενο ραντεβού να τα καταφέρω!!!
Έρικα συγχαρητήρια για τον γάμο!!!! :)
Ολος ο καλός ο κόσμος... τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!
Φιλ,λογικά θα το επαναλάβουμε την επόμενη Κυριακή στις 9.Αν έχεις χρόνο και διάθεση,πέρνα καμιά βόλτα...Φιλάκιαααα
Καλησπερούδιααααα!Να υπενθυμίσω το αποψινό μας ραντεβουδάκι.Φιλάκιαααααα
!Kανεις εδω?κ εγω που εκανα μπανιο κ νομισα πως αργησα!
Καλησπέρα,παρεάκι της Κυριακής(αν και μεταξύ μας υποτονικά τα κόβω σήμερα τα πράγματα...)
Πώς ήταν η εβδομάδα που πέρασε;Θέλετε να πούμε το καλύτερο και το χειρότερο μας; Ξεκινώ:
Το χειρότερο μου ήταν αρχές εβδομάδας πριν πάω στην Κατερίνη να φροντίσω τα του μπαμπά,
που είχα κλειστεί στο σπίτι χωρίς ενέργεια,χωμένη στον καναπέ ν'αποβλακώνομαι με σειρές
το ένα επεισόδιο μετά το άλλο για να μη σκέφτομαι που θα έπρεπε ανάμεσα στα άλλα
να αδειάσω μια ντουλάπα της μαμάς για να τη χρησιμοποιήσει και καλά εκείνος(δεν τη χρειάζεται
πραγματικά απλά έχει ένα χρόνο τώρα κόλλημα με αυτό το θέμα).Εγώ να σκέφτομαι πως όλα θέλω
να μείνουν ως έχουν από τα χέρια της κλπ.Καταλαβαίνετε...Τελικά κατάφερα να λουφάρω πάλι
οπότε το ζόρι αυτό αναβάλλεται.
Το καλύτερό μου είναι χθες βράδυ που παρέλαβα το λαπτοπάκι μου μετά το πρώτο φορμάτ του
κι έχω πλέον τα πανέμορφα windows 8 κι είναι αθόρυβος κι υπακούει αμέσως στις εντολές μου!
Είχα τόσο πολύ συνηθίσει να ακούω το φουρφούρισμα του που καμιά φορά τσεκάρω αν αναπνέει
(τα φωτάκια δηλ. να πειστώ πως είναι ανοιχτός όταν μαυρίζει η οθόνη-είμαι μόνο κατά 1/4 πόντια)
όπως κάποιες φορές που το έκανα αυτό με τους γονείς μου όταν κοιμόντουσαν ακίνητοι κι αθόρυβοι.
Κατά τα άλλα,από αύριο η δουλειά κάνει τους άντρες,το γιαπί,το πανεπιστήμιο,το...να μην πω τι κάνει
ομοιοκαταληξία με το μυστρί...Για να δούμε πώς θα είναι και πάλι οι παρακολουθήσεις...Ο Θεός βοηθός!
Πάντως από διάθεση μια χαρά πάμε.Σε λίγες μέρες έρχεται και το Τηράκι μου!Σειρά σας,αγαπημένες μου!
Καλώς τη Φτου!Ξεκίνησα να γράφω κατά τις 9 παρά,αλλά αυτά παθαίνει κανείς όσο κρατά πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
!Kανεις εδω?κ εγω που εκανα μπανιο κ νομισα πως αργησα!
Μας έφαγαν τα πολλά τα τσάτια στα φατσοβιβλία και τα σκάιπια...Που ακόμα φυσικά τρέχουν...Πώς πάνε οι επιχειρήσεις σας,μανδάμ;
καλησπέρα και απο εμένα!!!
Φτου και Ναταλία είστε ακόμη εδώ ή φύγατε?
ειστε δεν ειστε εγώ πέρασα να σας δω, αν και με διακοπες γιατι η Μαριλου δεν έχει κοιμηθεί ακομη και θα είμαι πηγαινε έλα.