γεια σας κόρες! με λένε Μακ και είμαι καλά... :rolleyes:
Printable View
γεια σας κόρες! με λένε Μακ και είμαι καλά... :rolleyes:
Ειμαι κουρασμενη Ναταλενια!Πολυ!Οποτε τα ασημικα κ τα κρυσταλλα θα περιμενουν να τα καθαρισετε εσεις!Εγω εκανα σημερα τα παπουτσια μου.Θα ηταν γαιδουρια να σας βαλω να κανετε κ αυτα.
Για σου Μακουλινι μου!Κ για σενα χτυπαει η καμπανα!
Μόλις επέστρεψα και εγώ από έξοδο και στρώθηκα! Καλησπέρα χειμωνανθένιες μου! :love:
Έλα ρε Φτου!Μπήκες σε τόσο κόπο για μας;Καθάρισες τα παπούτσια σου;Μας σκλαβώνεις!
(Η Φτου θα μας φιλοξενήσει με τη Μακ το τριήμερο της 25ης σπίτι της και κάνει έλεγχο
τι εκκρεμότητες έχει να της τακτοποιήσουμε!Μιλάμε για την απόλυτη φιλοξενία!)
Πέρασα να υποβάλω τα σέβη μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να μείνω, θα βάλουμε ταινιούλα και ήδη ο Γιώργος μου έχει φάει τα αυτιά... :crazy:
Σας γλυκοφιλώ και επιφυλάσσομαι να περάσω ετεροχρονισμένα και να αφήσω και εγώ το στίγμα από τα νέα μου, αν και δεν έχω και κάτι σημαντικό :)
Όλα καλά στον Ελόκοσμο και ήρεμα.
Φιλιά πολλάαααα:kiss:
Δεν πετάει η ομάδα απόψε,όπως διαφαινόταν άλλωστε...
Δεν πειράζει.Όλοι έχουμε μια καθημερινότητα,που τρέχει.
Να είμαστε καλά και θα βολέψει άλλη μέρα καλύτερα.
Όποιος δε θέλει να χαθεί με τον άλλον δε χάνεται...
Θα χαρώ να διαβάσω νέα σας όποτε μπορέσετε.
Σας καληνυχτώ κι εγώ...Καλή μας εβδομάδα!
Φτου,Μακ,Μπετ,Κατερινάκι και λοιπή παρέα I :love: U
Αργησα ε; Eγω πάντως χαίρομαι να βλέπω ενα "γεια" και "όλα καλά". Μου αρκούν! Τις καληνύχτες μου!
καλημερα και καλη εβδομαδα!
ο Ταλιμπαν μου χθες δεν μου επετρεψε να αγγίξω το computer μου! ηρθε μετά και μια βόλτα ο Μορφεας και καταλαβαίνετε...
Τα δικά μου νεα είναι καλοκακα (πως γίνεται αυτό είναι πολύπλοκο). Με μια λεξη λοιπόν απολύομαι μετά απο 7 χρονια σχεδον
Παμε για αλλα λοιπον! Κακό γιατί σε αυτούς τους καιρούς είναι δύσκολο να βρεις δουλεια. Καλό γιατί θα μπορέσω να ασχοληθω με το σπίτι μου και τα αγορια μου (μικρό και μεγάλο) πολύ πιο ουσιαστικα, θα ηρεμήσω και ίσως να ξεκουραστω λιγο.
Ο λογος που απολύθηκα μαλλον φτηνη δικαιολογία. Οι αντιπροτάσεις που δωθηκαν αντικρουαν τον λογο για τον οποίο δεν ήθελαν να ασχολουμε πλέον με πωλησεις!
Είμαι ανχομαινη παρα στεναχωρημενη για το αύριο και το παιδάκι μου. περνάνε πολλά από το μυαλό μου και καλά και κακα. Μπορεί η δουλεια του Αρη να αρχιζει να αποδηδει καρπους αλλά από τα 15 μου δουλευω και μου φαίνεται περίεργο.
Ισως να μπορέσω να βάλω και τον εαυτό μου σε ένα προγραμμα μπας και καταφερω το ακατόρθωτο (άλλο ένα καλο που προκύπτει)
Από Παρασκευη λοιπον 01/03 αλλάζει σελίδα το βιβλίο της ζωής μου!
αγγελικούλα κουράγιο....όντως δύσκολοι καιροί και δυστηχώς όλο κ πιο συχνά ακούω ανθρώπους που δουλεύαν επί σειρά ετών και επιστρέφουν σπίτι τους :((( εύχομαι να γεμίσεις μπαταρίες για λίγο καιρό κ μετά να μπορέσεις να βρεις κάτι που να βοηθάει κ εσένα να βγαίνεις από το σπίτι αλλά κ τα οικονομικά σας!!
εγώ χτες σας ξέχασα να πω την αλήθεια...αν κ 10 η ώρα ξάπλωσα γιατί ήμουν ένα πτώμα κ μισό,αφού πριν πάει η ώρα 12 κ βγούν τα φαντάσματα ήδη έκανα νανάκια μου!!!πολύυυυυυυυυυυ κούραση τόσο σωματική αλλά κ ψυχολογική,μερικά πράγματα δεν παλεύονται όσο καλή διάθεση κ αν έχεις.Καινούρια εβδομάδα,πάμε για άλλα!!! Μακ και Νατ :P πολύ σας ζηλεύω που θα πάτε ταξιδάκι,θα ήθελα όσο τίποτα στον κόσμο να φύγω 3-4 ημέρες χωρίς να νοιάζομαι για τίποτα,ώρες-ώρες σκέφτομαι πως μου λείπει η ζωή μου σαν ελεύθερη που πήγαινα όπου ήθελα ,όποτε το ήθελα,βέβαια τότε ήταν κ άλλες οικονομικές εποχές :sniff:
Να έχετε όλη σας μία όμορφη εβδομάδα,σας σκέφτομαι κ σας αγαπώ :love:
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα :)
Βεγγάκι μου γλυκό λυπάμαι για την εξέλιξη αν και ήταν κάτι που λίγο πολύ το περίμενες και φαντάζομαι ήσουν κάπως προετοιμασμένη ψυχολογικά. Σε νιώθω όσο δεν παίρνει από την άποψη ότι και εγώ από τα 15 μου μέχρι τα 33 μου δούλευα και πάντα είχα επιλογές στα επαγγελματικά μου. Δεν θα σου πω ψέμματα η αλλαγή ρόλου που θα βιώσεις θα είναι έντονη και θέλει χρόνο προσαρμογής. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Επικεντρώσου στο να ξεκουραστείς και να πάρεις λίγες δυνάμεις. Φρόντισε τον εαυτό σου πολύ, γιατί με το που θα ρίξεις τους τόνους και το στρες θα είσαι ευάλωτη σε ιώσεις και μπορεί να σου βγουν διάφορα. Εγώ με το που σταμάτησα δουλειά όλο το χειμώνα ήμουν άρρωστη, δεν προλάβαινα να σηκωθώ και έπεφτα πάλι στο κρεβάτι.
Δε σε φοβάμαι όμως γιατί είσαι ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα και θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Εξάλλου έχεις τόσες σπιτικές υποχρεώσεις που ο χρόνος σου και πάλι θα είναι γεμάτος και επιτέλους θα χαρείς τα αγόρια σου μικρό και μεγάλο. Δες το ως μία ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη επιτέλους το σπιτικό σας και να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον γιόκα σου που είμαι σίγουρη ότι τον έχεις στερηθεί τόσο καιρό που δουλεύεις ασταμάτητα. Να είναι καλά ο αντρούλης σου και να σας παρέχει όσα χρειάζεται το σπιτικό σας!
Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή εύχομαι να βρεις μία δουλειά που να σου αφήνει περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να μπορέσεις να έχεις καλύτερες ισορροπίες, γιατί κακά τα ψέμματα η δουλειά από την οποία φεύγεις είχε καταντήσει τρελοκομείο...
Καλή αρχή στην νέα σελίδα της ζωής σου, καλή ξεκούραση και καλή προσαρμογή :love:
Aχ Αγγελικούλα μου πως σε καταλαβαίνω . Κι εγω τώρα μια βδομάδα σπίτι κι έχω αρχίσει να λαλαω !!! Εγινε το αναμενόμενο ! Το μαγαζι που δούλευα έκλεισε , οχι με τον τρόπο που περίμενα , αλλα η ουσία είναι η ίδια . Οι πρώτες μέρες ηταν καλά , ξεκουράστηκα σωματικά , οχι πνευματικά γιατί είναι πολλά , πάρα πολλά τα γεγονότα που έχουν συμβεί , και συμβαίνουν ακόμη . Αλλά οταν δουλευεις 12 ώρες την ημέρα επί 25 χρόνια , πως περνάει μετά η 'ωρα στο σπίτι ?? Δεν περναει με τίποτε η ρημάδα . Παρολα αυτά κοιτάζω να μην χάσω την ψυχραιμία μου , πολύ περίεργο αυτό για μένα και να δώ με καθαρό μυαλό τι θα κάνω . Φιλάκια
Αμάν βρε κορίτσια! τι έγινε;;
Δώρα μου λυπάμαι πολύ δεν το ήξερα ότι έκλεισε το μαγαζί :(
Ακόμη πιο δύσκολη η προσαρμογή για σένα αλλά και μία κατάσταση στην οποία δεν μπορείς για λόγους οικονομικούς να συμβιβαστείς...
Πραγματικά λυπάμαι πολύ ...
Υπάρχει κάποια δυνατότητα να βρεις άλλη δουλειά εκεί που είσαι; Ελπίζω ναι, ευτυχώς ανοίγει και η σεζόν σε λίγο, αν και ξέρω ότι οι σεζόν δεν είναι όπως ήταν. Προσπάθησε να βγαίνεις έξω από το σπίτι έστω και για ένα περπάτημα να ξελαμπικάρει το μυαλό, να δεις και τι επιλογές έχεις και πως θα κινηθείς. Εύχομαι όλα να πάνε καλά
Ελλη μου εκλεισε την περασμενη Δευτερα , δυστυχως και κατω απο πολυ ασχημες συνθήκες :no:
Προς το παρον κοιταζω λιγο να ξεκουραστω , να ανακτησω δυναμεις και να επαναπροσδιορίσω κι εμενα . Να δω επίσης τι πρόκειται να γίνει με τον κατ΄ουσιαν εργοδότη μου ( σε μένα υπήρχε ένας κατ ουσιαν κι ενας τυποις , δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοω , αλλα δεν γίνεται δημόσια να πω περισσότερα ) ο οποίος επίσης προσπαθεί να ξεκινήσει όχι απ το 0 , αλλά πιο πίσω ακόμη , και που ακόμη και σ αυτη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία και ο ίδιος έχει βρεθεί με στηρίζει τουλάχιστον οικονομικά γιατί δεν υπάρχει σάλιο . Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές κι ελπίζω σύντομα και με καθαρό μυαλό να έχω δουλειά . Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αφήσω το αγχος να με καταβάλλει και να είμαι ψύχραιμη . Βέβαια άλλα φοβόμουνα κι άλλα ήρθαν . Θέλω να ελπίζω όμως οτι το τέλος θα είναι καλό , αλλωστε όπως κάπου διαβασα πρόσφατα καθε τι έχει καλό τέλος , αν δεν είναι καλό δεν είναι το τέλος . !!!
Δώρα μου συνέχισε να το παλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μία κατάσταση όσο δυσάρεστη και να είναι δεν έχει νόημα να μας καταβάλει σε σημείο που να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε και να αναπνεύσουμε. Δες πέρα από το φόβο και είμαι σίγουρη ότι θα βγεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αργά ή γρήγορα, όπως και να χει να είσαι δυνατή και να το παλέψεις με όποιο τρόπο μπορείς. Καλή ευκολία :love: