:( γμτ όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Δώρα μου χαίρομαι που το παίρνεις ψύχραιμα, σίγουρα θα σε βοηθήσει αυτό. Μακάρι να βγει αληθινό το ρητό που λέει "κάθε εμπόδιο για καλό".
Printable View
:( γμτ όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Δώρα μου χαίρομαι που το παίρνεις ψύχραιμα, σίγουρα θα σε βοηθήσει αυτό. Μακάρι να βγει αληθινό το ρητό που λέει "κάθε εμπόδιο για καλό".
Αγγελικούλα και Δώρα εύχομαι να βρείτε κάποια άλλη δουλειά σύντομα και απλώς αυτό να είναι το πολυπόθητο διάλλειμα που χρειάζεστε για να ανασυγκροτηθείτε και να βάλε σε τάξη πράγματα και σχέσεις που λόγω φόρτου εργασίας ίσως να είχαν μείνει λίγο πίσω. Είναι λυπηρό να βλέπεις να χάνει ο ένας πίσω από τον άλλο την δουλειά του, με θλίβει και με κάνει να αναρωτιέμαι ότι είμαι και εγώ λίγο πιο κοντά στο να μου συμβεί. Γιατί όλα είναι κρίκοι που συνδέονται και ας είμαστε σε τελείως διαφορετικά αντικείμενα.
Συγκεντρωθείτε αγαπημένες μου στα σημαντικά σας και εύχομαι τα υπόλοιπα να έρθουν και σύντομα.
Φιλιά σε όλους.
Quote:
Originally posted by *Katie
Αγγελικούλα και Δώρα εύχομαι να βρείτε κάποια άλλη δουλειά σύντομα και απλώς αυτό να είναι το πολυπόθητο διάλλειμα που χρειάζεστε για να ανασυγκροτηθείτε και να βάλε σε τάξη πράγματα και σχέσεις που λόγω φόρτου εργασίας ίσως να είχαν μείνει λίγο πίσω. Είναι λυπηρό να βλέπεις να χάνει ο ένας πίσω από τον άλλο την δουλειά του, με θλίβει και με κάνει να αναρωτιέμαι ότι είμαι και εγώ λίγο πιο κοντά στο να μου συμβεί. Γιατί όλα είναι κρίκοι που συνδέονται και ας είμαστε σε τελείως διαφορετικά αντικείμενα.
Συγκεντρωθείτε αγαπημένες μου στα σημαντικά σας και εύχομαι τα υπόλοιπα να έρθουν και σύντομα.
Φιλιά σε όλους.
Katie, γιατι χαθηκες απο την παρεα μας (sleeve gastrectomy)?
Μας λειπουν οι συμβουλες σου και η εμπειρια σου!
καλημερα χαθηκαμε!
αυριο μερα της γυναικας τι λετε να τα πουμε λιγο on line?
να γιορτασουμε μαζι!
Καλημέρα Καλλιοπάκι μου :)
Γιατί όχι; Εγώ εδώ γύρω είμαι όπως συνήθως, αν δω φως θα μπω και εγώ :D
Αααα και καλή μας Τσικνοπέμπτη :), έφτασε και η Σαρακοστή... σε λίγο θα ανοιξιάσει για τα καλά...
Καιρός να αλλάζουμε και όνομα στο τόπικ μας. Δεν μου έχει έρθει καμιά καλή ιδέα, η Ναταλία ακόμη το σκέφτεται πως θα μας βαπτίσει ;)
καλημέρα κοριτσάκια μου,καλημέρα Φίλιππε :) εγώ αν δεν με πάρει νωρίς ο ύπνος,καθώς τις τελευταίες ημέρες αποκοιμιέμαι νωρίς-νωρίς θα κάνω γκεστ σταρ εμφάνιση :P
Η αλήθεια είναι πως το ξέχασα...Καλόμαθε η γριά στα σύκα και μου θέλει αλλαγές πάλι ε;ΚαλάαααααQuote:
Originally posted by Eli
Καιρός να αλλάζουμε και όνομα στο τόπικ μας. Δεν μου έχει έρθει καμιά καλή ιδέα, η Ναταλία ακόμη το σκέφτεται πως θα μας βαπτίσει ;)
Δεν φταίω εγώ κυρία Πρέσβη μου, εσείς μας κακομαθαίνετε :punk:
Καλημέρα,Μπετ!Ένα δίκιο το'χεις,να μη σε αδικήσω...
Θέλω αλλαγές,θέλω έμπνευση,θέλω να είμαστε στον παλμό της επικαιρότητας...
Αλλά με τη νέκρα που έχει πέσει στο τόπικ(εξαιτίας μου φυσικά-αναλαμβάνω την ευθύνη)
δε με τραβάει ν'ασχοληθώ...Νιώθω σα να μην υπάρχει αντίκρυσμα.Μια ματαιότητα,δεν ξέρω...
Καλημέρα και Χρόνια μας Πολλά!
Πάει η καλλιτέχνης... ξέμεινε από μούσες!:starhit:
Μέχρι λοιπόν να επιστρέψουν οι "μούσες" μου,
ο μόνος τίτλος που εμπνέει τον "καλλιτέχνη" είναι ο εξής:
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ
:lol::lol::lol::lol:
Εγώ πάντως εδώ γύρω είμαι, αν και από τι φαίνεται δεν σε εμπνέω αρκετά :smug b:
Μούσες άκουσα!
Παρούσα!
Κατά τον Ησίοδο η Καλλιόπη ήταν η μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες. Προστάτις της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών (Καλλιέπουσα).
Κι αν δε συμμορφωθείτε μέχρι τον Μάη,μετά θα το βαρύνω το μπουζούκι:
-->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ :ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Πού σκόρπισαν οι φίλοι μου πού πήγαν πού σταθήκαν
το δρόμο για το γυρισμό δεν ξαναθυμηθήκαν
Σκορπίσανε ο φίλοι μου οι Μάηδες οι ήλιοι μου
οι Μάηδες οι ήλιοι μου σκορπίσανε οι φίλοι μου