pritsoulinaki :)
πως ειστε παιδακια μου;
μιτσο μου,η εγγυμοσυνη πως παει;;;
Printable View
pritsoulinaki :)
πως ειστε παιδακια μου;
μιτσο μου,η εγγυμοσυνη πως παει;;;
ααααα ολα κ ολα! εχει δικιο ο αγαπημενος!
καλα παμε κοριτσακι μου πιστευω! :love:
εσυ πως μας εισαι?? :roll:
Ολα καλα ευχομαι κουκλα μου,σου αξιζει!!
Κι εγω καλα ειμαι,μια χαρα!
Τελειωνει κ η σχολη τελος του μηνα!
Νάσαι καλα βρε καρδουλα σ´ευχαριστω παρα πολυ... Αντε να τελιωσεις και συ με το καλο να ηρεμησεις, και καλα αποτελεσματα :)
να μας πεις κ τι θα κανεις οταν τελειωσεις τη σχολη! στοπ!
:P
Σκεφτομαι οτι εχω σαλταρει σπιτι/κρεββατι/υπολογιστη,περιμενω πως και πως την αυχενικη διαφανεια την πεμπτη
Κουμπαρα σου εχω τη
λυση! Δοκιμασε το υπολογιστη-κρεβατι- σπιτι και θα με θυμηθεις! :D
Tι ειναι η αυχενικη διαφανεια για πες; (μ'αρεσει που εχω και εγκυο αδερφη...)
Σκέφτομαι αυτό που φοράω τώρα. Φοράω ένα νυχτικό, αγορασμένο πανάκριβα από ένα πανηγύρι. Έδωσα πέντε ολόκληρα ευρώ. Ήταν το μεγαλύτερο νούμερο και τσιτώνει ελαφρά στο στήθος. Έχει πάνω ένα ανόητο αρκουδάκι, που φοράει μάλιστα και ακουστικά. Είναι ράπερ, δεν ξέρω, για πέντε ευρώ καλό είναι, σκέφτηκα, και το πήρα. Είχε και μικρότερα, πολύ χαριτωμένα νυχτικά. Εγώ, όμως, ως μεγάλο κορίτσι, αναγκάστηκα και ξέμεινα με το αρκουδάκι - ράπερ!
Avaki εγω το βρισκω γλυκητατο το αρκουδινι παντως! :lol: κουμπαρε η αυχενικη διαφανεια ειναι ενας βασικος υπερηχος που γινεται στον τριτο μηνα της κυησης και ο γοατρος μετραει το παχος του υγρου του αυχενα, του μωρου για να δει αν υπαρζουν πιθανοτητες για συμδρομο νταουν. Επεισης δειχνει αναλητικα το μωρακι μιας και εχει πλεον γινει ενα ολοκληρο κανονικο ανθρωπακι! Χερακια δαχτυλακια κοκκαλακια ολα φαινονται ακομα και το προφιλ του! Με την μυτουλα να φαινετε καθαρα! Ανυπομονω τοσο πολυ! Την τελευταια φορα μου το ειδα εμοιαζε με το αρκουδακι της haribo μικρουλικο! Χιχι
Ανθρωπάκι ακούω!!! ʼχου το μου!! Μιτσόκολο, πόσο όμορφα πρέπει να αισθάνεσαι τώρα!
Και τι δε θα έδινα για να βιώσω αυτή την εμπειρία, ένα ανθρωπάκι, αγαπημένο, με τα χεράκια του, τα ποδαράκια του, το κορμάκι του, τη μυτούλα του! Ελπίζω να μη μοιάζει με το αρκουδάκι που φέρω στο στήθος μου! :bouncy:
Όχι βέβαια, θα είναι τέλειο το μωρό μας!
Μαλιστα! Ευχομαι να πανε ολα καλα!
Ανα μου νιωθα ομορφα αλλα και περιεργα γιατι ακομα δεν το νιωθω το μωρο ,ομως ανυπομονω να το δω ! Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια!!! Να το βιωσεις! Κουμπαρακι μου σευχαριστω γλυκιε μου!
Νομίζω ότι σε ένα μήνα θα το ακούσεις.
Ετσι μου ειπε και ο ντοκτορας γυρω στην 19η εβδομαδα :roll:
Όταν θα το ακούσεις, περιμένουμε πώς και πώς να μας τα περιγράψεις, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, παρακαλώ.. Πόσες κλωτσιές έριξε, σε ποιο ακριβώς σημείο, ξέρεις εσύ.. Έζησα πάντως κάτι πολύ όμορφο με έγκυο φίλη μου. Ήταν προχωρημένη, βέβαια, αλλά ήξερε πού ακριβώς θα χτυπήσει το μωρό και πότε. Έλεγε εδώ και έβαζα το χέρι μου και σε λίγο κλωτσούσε εκεί που είχε υποδείξει η μαμά. Πόσο τέλειο!