όλο τον κόσμο.
Printable View
τι έχεις να πεις επι του θέματος συζήτησης?
άσχετα από αυτό το θέμα, πίνω gin πάλι αλλά δεν έχω tonic, είναι καταδίκη για μένα αυτό που συνέβη.
θα μπορούσα να ανοίξω ολόκληρο θέμα γι'αυτό αλλά παρατηρώ κάτι το φαινομενικά πολύ απλό. Βάζω ένα μπουκάλι το οποίο έχει ελάχιστο νερό, αν πχ είναι δέκα οι όροφοι αυτό είναι στον πρώτο, και το βάζω κοντά σε τοίχο να το φωτίζει κάποιο φωτιστικό. Στον τοίχο, η σκιά δηλαδή, φαίνεται σκιά όλο το νερό, ενώ με το φως δείχνει να είναι πιο γεμάτο, πάνω από τη μέση. Τι λέτε;
μέχρι να δράσει το gin και να με στείλει ο θεούλης στον γλυκό ύπνο γράφω και καμία σκέψη. δεν σας πειράζει, σας πειράζει;
Πλησιαζει η αδεια...
Καλημεραα!!
Ω ναι ποτήστε κι άλλο συνεφάκια μου και ποτήστε τα όνειρα μου, δεν μιλάω για σας αλλά για τα συνεφάκια μου, οταν κοιμάμαι αυτά πάνε βόλτα.
σκέφτομαι ότι κοντέυω να τρελαθώ να πάθω κατάθλιψη από την μοναξιά και την υπερβολική γλύκα. τόσο φτύσιμο και τόσο γλυκό, και τώρα μόλις έφαγα ένα ασπράδι αυγού και άφησα το κίτρινο αλλά δεν είμαι καλά πάλι, θα πάρω μια κουταλιά αλάτι γιατί μου την έχει βαρέσει η πολυήμερη παραμονή στα γλυκά νερά.
Κ παλι αυτον...... κ οτι ειμαι ηλιθια που τον σκεφτομαι ακομα κ ελπιζω σ ενα μηνυμα που θα ζηταει συγνωμη...... αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια...ετσι δεν λενε...?
σκεφτομαι το μουνι απ'το Skinning. δεν υπαρχουν παρομοια εδω ειναι Ελλαδα...
είμαι αρκετά ήμερα σήμερα. δηλαδή πριν σκεφτομουν ας προσπαθήσω να τρελαθώ και δεν γινόταν.. με το που το έγραψα όμως εδώ μέσα η αλλιώς το ξεστόμισα έγινε το θαύμα.
δεν έχω κοιμηθεί ακόμα , είμαι καθισμένος και για έχω ένα κουνουπάκι να τριγυρνάει, δεν ξέρω αν είναι εντύπωση λόγω τρέλας αλλά νόμιζα σε κάποια φάση πως το κουνουπάκι μου έκανε νόημα να ξαπλώσω στο κρεβάτι (για να μου ρουφήξει το αίμα θαρρώ)...
εκτός αυτού όταν έγραψα το μήνυμα ας τρελαθώ για λίγο πάλι να σπάσω την μονοτονία, παραλίγο να μου ορμήξει ένα άγριο θηρείο.