Χαλια, τα βλεπω ολα μαυρα (μου αρεσει που δινω και συμβουλες, τρομαρα μου!), θλιψη, αισθημα οτι μου λειπουν αγαπημενα ατομα, αβεβαιοτητα για το μελλον και πανω απο ολα βαριεμαρα! Α και μην ξεχναμε το καψιμο του μαγουλου μου!
Printable View
Χαλια, τα βλεπω ολα μαυρα (μου αρεσει που δινω και συμβουλες, τρομαρα μου!), θλιψη, αισθημα οτι μου λειπουν αγαπημενα ατομα, αβεβαιοτητα για το μελλον και πανω απο ολα βαριεμαρα! Α και μην ξεχναμε το καψιμο του μαγουλου μου!
Δεν εισαι η μονη,enjoy the black club
Το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη και αυτο ειναι κατι να ξερω και πως και αλλοι ομοιοπαθεις ειναι πλαι μου!
ειναι οντως ανακουφιση...
Καλημέρααααααααααα! Σε όλους! :D Το μόνο που αισθάνομαι είναι κούραση, δεν κάθομαι ούτε λεπτό ήσυχη.. κάποια στιγμή θα μου βγεί πολύ άσχημα :(
Γιαννη ολοι περναμε τις φασεις μας οποιες και αν ειναι αυτες... Εγω π.χ περναω την φαση της ανεργειας και αυτο ειναι που με σκοτωνει... Αλλος περναει καποια αλλη φαση... Το νοημα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ανθρωπια μεσα μας και να στηριζουμε ο ενας τον αλλο... Υγεια πανω απο ολα
Χειρότερα δεν γίνεται...
Φρίκη....... :/
ετοιμος να πεθανω
περιμενω να ερθει η στιγμη
Υγεια πάνω απ όλα φίλε! χθες μετα απο εντονες ενοχλήσεις απο συνεπεια καποιου περιστατικου υγειας για το οποιο ξαναγραψα στην ιδια ενοτητα εδω, πηγα σε ειδικο γιατρο. μου εκανε εξετασεις, όλα ειναι ενταξει κι ενοχλησεις αυτες δεν ειναι κατι που θα πρεπει να με ανησυχει. μετα απο το γιατρο πηγα για καφε με φιλους, εννοιωθα ευφορία. κι όμως ξεκινησε πριν μερικους μηνες απο μια φαση εντασης, θυμου όταν εκανα μια αποτομη κινηση ενω ημουν μονος.
φάσεις που φτανουν μέχρι την καταπτωση όλοι περναμε, ειναι κι αυτες στο παιχνιδι της αυτοβελτιωσης. μονο μην τα βαζεις κατω οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν εχεις.
Δε νομιζω οτι μπορω να εκφρασω το πως αισθανομαι.... Πραγματικα δε μπορω
Απιστευτη βαρεμαρα.............