Γέλιο είπαμε όχι ειρωνεία.........
Printable View
Το παράτησα για σήμερα!
why καλησπέρα.Σκέψου θετικά.Καλό είναι να μην περάσεις το μάθημα.Αν ξαναπάς στο επόμενο εξάμηνο μπορεί καθώς εισέρχεσαι στο κτίριο να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου στο πρόσωπο κάποιας νεαρής όμορφης νεοεισαχθούσας φοιτήτριας.
Οχι σοβαρά μιλάω.Και πρόσεξε δεν είπα σκέτο νεοεισαχθείσας φοιτήτριας αλλά προσέθεσα και το όμορφη αφού ξέρω ότι αυτό είναι η επιθυμία σου
Mariah,μιας και έλειπες τόσο καιρό,θέλω σχόλιο για G.o.T.
Πως σου φάνηκε η σεζόν και ιδίως το φινάλε.
Walking Dead ειναι κορυφη, αν σου αρεσουν οι σειρες με ζομπι και τετοια.
Α και μια ταινια που ειδα και μου αρεσε... την εχει δει κανεις?
http://www.imdb.com/title/tt1323045/?ref_=nv_sr_2
Ελπίζω αύριο να διαβάσω πιο καλά....
Ολα αυτα , που εγω δεν τα βλεπω , ειναι κακεκτυπα του αριστουργηματος , του 1ου διδαξαντος , του Κοππολα , με τον Νονο 1-2-3 ...........και Αλ Πατσινο ..........και ντε Νιρο , θεωρω σαλχα τους Σοπρανος , αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου ......οπως και ολα τα σηριαλς , ταμερικανικα , για τα Ελληνικα , δεν το συζητω , ειναι υπο-υπο-υπο επιπεδο , γιανα μην αναφερθω στο Τουρκικο σκουπιδαριο ........................εχουν παψει εδω και 15 χρονια να βγαινουν εργα ποιοτικα , οπως παλια ..............
Οχι αλλα ειναι στο προγραμμα να το δω, για να καταλαβεις ειμαι πιο πολυ CSI τυπος.
Ανυπομονω να αρχισει και η συνεχεια του Prison Break και εχω ακουσει και καλες κριτικες για το Stranger Things.
Κατι ακουσα πως θα κανουν και ενα spinoff του Lost, μακαρι γιατι το τελος ηταν τελειως μαπα. Αυτα :p