Όλες οι χοντρόγριες τα ίδια σκεφτόμαστε, χοντροτάτη μου!!
Printable View
Όλες οι χοντρόγριες τα ίδια σκεφτόμαστε, χοντροτάτη μου!!
Χοντροπουρό μου,εσύ!
(Εντωμεταξύ είμαι σίγουρη πως μόνο εμείς γελάμε!Οι άλλοι θα απορούν με τις κλητικές μας προσφωνήσεις!)
Ας βάλω έναν Μπάρυ, προ ύπνου, μπας και δω κανένα όνειρο της προκοπής...
Χοντρές γκαβλοχοτρόγριες.... Ουάου!!! Η απόλυτη φαντασίωση...
Χοντρός κι αυτός!Δικός μας!Και δεν τον βάζεις;
ʼντε!Χοντροκαληνύχτες!Λεπτ οξημέρωσε!
Κι εγω γελαω Ναταλου μου:lol::lol::lol:
Καλέ!Γιατί δεν είσαι στο κρεβατάκι σου εσύ;Μη μου πεις λευκή νύχτα!
Κι αν ναι,γιατί δε μιλάς τόση ώρα;Αααααα!Ελπίζω μόλις να ξύπνησες(που δεν το κόβω)
Καλημέρα, αισθησιακές μου Κορμάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δικό μας αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=8Wlz_bKHi9s
Μολις ξυπνησα και σε μια ωρα πρεπει να ειμαι γραφειο... Πουρνο πουρνο σημερα αρχιζει η δουλεια
Χαχαχαχαχα!
Γελάω με κλάμματα!
Λέω κι εγώ τι θα δω!
Σαν πόσες ακόμα φορές θα μας το βάλεις;
Πόσο λίγο ακόμα θα μας αγαπήσει πια ο Μπάρυ!
Ρουτινιάσαμε!
Και κάποιος άλλος θα έπρεπε να δουλέψει, spaceride, αλλά χλωμό το κόβω..
Θα το πληρώσω από Δευτέρα...
Σωστή απάντηση!Καλή σου μέρα και καλή δύναμη,Κρινολίνο μου!Φιλάκιααααααααααααααα� �αQuote:
Originally posted by spaceride
Μολις ξυπνησα και σε μια ωρα πρεπει να ειμαι γραφειο... Πουρνο πουρνο σημερα αρχιζει η δουλεια
Αστα Αβα μου...ατιμη κοινωνια που με εριξες στη βιοπαλη :D
Το αγαπάμε το κομμάτι, και αγαπάμε και την ταινία που λέει η γκόμενα με ξενική προφορά, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο και εμφανίζεται ψιλογυμνή μπροστά στον πιλότο Πρέκα και γίνεται ο κακός χαμός!! Ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη.
Και δε σ'έριχνε η άτιμη στην πάλη στη λάσπη με ημίγυμνες γυναίκες;Quote:
Κι εγώ στη βιοπάλη είμαι, αλλά αφού δεν καλοπληρώνομαι... Μπάρυ και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Πλάκα κάνεις!Μπάρυ σε ελληνική ταινία και μάλιστα με Πρέκα;Το ξέρουν οι Ράδιο Αρβύλα;Quote:
Originally posted by Ava
Το αγαπάμε το κομμάτι, και αγαπάμε και την ταινία που λέει η γκόμενα με ξενική προφορά, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο και εμφανίζεται ψιλογυμνή μπροστά στον πιλότο Πρέκα και γίνεται ο κακός χαμός!! Ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη.
Αμην αλλα που....Quote:
Originally posted by NADINE
Και δε σ'έριχνε η άτιμη στην πάλη στη λάσπη με ημίγυμνες γυναίκες;Quote:
Δε νομίζω... Ότι θες για Κονιτσιώτη ρώτα εδώ. Λατρεύω τις ταινίες του...
Εσενα σε περιμενω 21/12 για τη συνεχεια... round 2:wink1::wink1:Quote:
Πλάκα κάνεις!Μπάρυ σε ελληνική ταινία και μάλιστα με Πρέκα;Το ξέρουν οι Ράδιο Αρβύλα;Quote:
Originally posted by Ava
Έφτασεεε!!
Καλόμαθε η γριά στα σύκα!Να μου το φέρετε επάνω το round 2 και δη πριβέ!
Είναι πολύ συμμετρική προς άξονα η ημερομηνία για τα γούστα μου και δε νομίζω ότι θα πάρω...Ωστόσο ευχαριστώ!
Βασικά ο Κονιτσιώτης ένας ανώμαλος ήταν, που γύριζε στις παραλίες και φωτογράφιζε κ..λους, αλλά εμένα μου αρέσουν οι ταινίες του. Έχουν πλάκα και κυρίως.. ωραία μουσική.. Ας μην το ξαναβάλω...
ελα μη μου κανεις τη δυσκολη...θα σε βγαλω παλι στις χλιδες πριν..βασιλισσα σε ειχα
Να'τη η άλλη αμέσως σπεύδει να δεχτεί!Quote:
Originally posted by Ava
Έφτασεεε!!
Κι ας μην έχει ιδέα σε τι δεσμεύεται να πάρει μέρος!
Ποιός ξέρει άραγε τι φαντάζεται...
Δε λέω...Να μη σε αδικήσω!Το μετά όμως είναι το θέμα και εκεί πάνω στο καλύτερο είναι που με ξεβράζεις στον ηλεκτρικό!Quote:
ελα μη μου κανεις τη δυσκολη...θα σε βγαλω παλι στις χλιδες πριν..βασιλισσα σε ειχα
Ο,τι καθε φυσιολογικο μυαλο Ναταλια μου..Μην κοιτας που εσυ σκεφτεσαι αμεσως διονυσιακα οργια
Λες ε;Ρώτα την!Όχι!Ρώτα την τι φαντάζεται!Σε προκαλώ!
Θα σε παω εγω αυτη τη φορα... και βολτα στην Ακροπολη κατα το "Αντωνακη μου"Quote:
Δε λέω...Να μη σε αδικήσω!Το μετά όμως είναι το θέμα και εκεί πάνω στο καλύτερο είναι που με ξεβράζεις στον ηλεκτρικό!Quote:
Αβα τι σκεφτηκες?
Όχι,οκ,το εμπεδώσαμε!Quote:
Originally posted by Ava
Βασικά ο Κονιτσιώτης ένας ανώμαλος ήταν, που γύριζε στις παραλίες και φωτογράφιζε κ..λους, αλλά εμένα μου αρέσουν οι ταινίες του. Έχουν πλάκα και κυρίως.. ωραία μουσική.. Ας μην το ξαναβάλω...
Έχω φίλη που έχει πάει μαζί του και στη διπλανή καμπάνα ήταν ο Μητροπάνος!
Έχω ακούσει τόσες ιστορίες στη ζωή μου...τι κρίμα όμως που τα κάνω όλα delete!
τετοιου ειδους ερωτησεις μετανοιωνω πικρα και στο γραφειο
Γελάω δυνατά! Αυτό, συν τη μεταξύ σας οικειότητα, με κάνει να γελάω και επιπλέον δείχνει τι φαντάζομαι!
να τα ζητας εγγραφως και ενυπογραφα...δε χανονται τετοια ντοκουμεντα!!!Quote:
Όχι,οκ,το εμπεδώσαμε!Quote:
Originally posted by Ava
Έχω φίλη που έχει πάει μαζί του και στη διπλανή καμπάνα ήταν ο Μητροπάνος!
Έχω ακούσει τόσες ιστορίες στη ζωή μου...τι κρίμα όμως που τα κάνω όλα delete!
Ναταλία, για σένα σκέφτηκα τι κρίμα που δεν ήμουν στη θέση της φίλης σου,
Spaceride, για σένα σκέφτηκα να ήμουν η πρωταγωνίστρια στο Νο2 και να λέω, όχι βέβαια στον Πρέκα, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο.. Εσύ ρώτησες!
ʼσε τα ντοκουμέντα και σημείωσε πόσο....φυσιολογική είναι κι η ʼβα!
Σε παρακαλώ,φαντάσου το αυτό!Όπου Πρέκας,ο δικός μας φωτογράφος!Quote:
Originally posted by Ava
Spaceride, για σένα σκέφτηκα να ήμουν η πρωταγωνίστρια στο Νο2 και να λέω, όχι βέβαια στον Πρέκα, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο.. Εσύ ρώτησες!
Μα, ποιος είπε ότι είμαι φυσιολογική?
Δεν το ήξερες, Ναταλία μου, ότι μόλις αδυνατίσω θέλω να γίνω πορνοστάρ?
Ολοι στο ιδιο καζανι τελικα... Αβα μετα χαρας να συμμετασχεις στο νο 2...ολοι οι καλοι χωρανε
Τυχαία λες να χρίστηκα τσατσά σου;Έχω πολύ χρήμα να βγάλω από σένα!Quote:
Originally posted by Ava
Μα, ποιος είπε ότι είμαι φυσιολογική?
Δεν το ήξερες, Ναταλία μου, ότι μόλις αδυνατίσω θέλω να γίνω πορνοστάρ?