χαχαχαχα.. καλέ τί λες στην κοπέλα.. χαχαχαχα!!
Printable View
δε θελω να την απογοητευσω...
Σκέφτομαι οτι έχω δουλειές να κάνω! Και μετά ποιος αντέχει την μάνα μου...
Σκέφτομαι οτί κατά έναν περίεργο λόγο (φυσικά και χαίρομαι αν και δεν το περιμενα ποτέ) έχω γίνει τόσο δυνατή που σπάνια νιώθω άσχημα και δεν στεναχωριέμαι ή τσαντίζομαι εύκολα...
που ειπες οτι εφυγα και ειμαι ακομα εδω...
χαχαχαχαχαχα
επειδη εγω ειπα για γαλακτομπουρεκο
διευκρινηση:
δεν εχω αναγκη απο υποκαταστατα
να γλυκανω τον αντρα μου θελω
το ενα γλυκο φερνει το αλλο
Σκέφτομαι ότι μισώ την μάνα μου και την πίεση που μου ασκεί συνέχεια και αλύπητα...και όχι, δεν μετανιώνω καθόλου που το λέω αυτό κι ας είναι βαριά κουβέντα. Ας το σκεφτόταν νωρίτερα όταν της φώναζα ξανά και ξανά ότι με πνίγει αλλά δεν με άκουσε ποτέ και συνεχίζει το ίδιο βιολί...κακό δικό της...και σκέφτομαι επίσης ότι αυτή δεν είναι μάνα αλλά η Μήδεια...κι ότι δεν θέλω ούτε Πάσχα, ούτε τίποτα να κάνω μαζί της, καταστρέφει τα πάντα...κι εμένα σίγουρα...δεν θα την αφήσω όμως άλλο, τουλάχιστον όχι για σήμερα...τί θα κάνει; Θα σπάσει την πόρτα; Δόξα τω Θεώ, είμαι έξυπνη, έχω νερό, έχω το τηλέφωνο δίπλα μου...ας κοπιάσει!
Φυσικά αλλά δεν την νοιάζει όσο κι αν σκίζει τα ιμάτια της για το αντίθετο...actions speak louder than words κι οι δικές της πράξεις το φωνάζουν καθαρά ότι δεν την νοιάζει...γιατί αν την ένοιαζε τόσες μα τόσες φορές που της έχω πει ότι μου κάνει κακό με το να πιέζει τόσο μα τόσο αφόρητα να γίνει αμέσως αυτό που θέλει να γίνει θα το είχε σταματήσει! Με έχει φάει από το πρωί για κάτι που μου το είπε μόλις χθες το βράδυ κι έφαγε τα λυσσακά της να το κάνω σήμερα! Ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές μου το έχει πει...και πάντα το κάνει αυτό, αν της μπει κάτι στο μυαλό πρέπει να γίνει τότε που το θέλει ο κόσμος να χαλάσει! Με αρρώστησε η τόση της πίεση, δεν αντέχω άλλο, με έπιασε πάλι το κεφάλι μου και πριν πνιγόμουν, έβηχα κυριολεκτικά, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν αντέχω άλλο και το κεφάλι μου πονάει φριχτά! Και χθες το βράδυ στους εφιάλτες μου αυτήν έβλεπα να μου φωνάζει!!! Δεν αντέχω άλλο...κλείδωσα την πόρτα μου τώρα, δεν θα μου κάνει άλλο κακό αυτή, όχι, δεν θα με πεθάνει αυτή, δεν θα με πεθάνει...με κάνει να θέλω να κόβομαι όταν με πιέζει έτσι και μια φορά το είχα κάνει κιόλας όσο αυτή έπινε καφέ στο σαλόνι και δεν το κατάλαβε κανείς, πήγα στην κουζίνα να κάνω κι εγώ καφέ όπως σκόπευα, έριξα κι ένα κόψιμο και πήγα στο δωμάτιο μου... :( :( :(
ναι αλλα ησουν ο τελευταιος που απαντησε. πηγαινε δες τη σειρα των ποστς, που απαντησαμε ακριβως το ιδιο λεπτο, και σε προλαβα την ωρα που το ελεγες. μια συγνωμη ζητησα, μη μου τη βγαλετε ξυνη.
μπα δεν τιθεται τοσο θεμα εμφανισης οσο συμπεριφορας, και το να δειχνει οτι με θελει καποια. αν ενδιαφερεσαι, η διαδικασια προσεγγισης ειναι απλη, μηνυματακι μσν φεησμπουκ και στη πορεια βλεπουμε. το ιδιο ισχυει για ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις αλλες εδω μεσα. μη σκοτωνεστε για ολες εχει.
Κύκνε και η μητέρα μου καταπιέστική είναι αλλά βάζω πλέον τα όρια μου και αν δεν καταλαβαίνει? Εκείνη θα χτυπιέται ενώ εγώ όχι. Βέβαια δεν εννοώ να την γράψω. Αν κάτι είναι να κάνω και να βοηθήσω θα το κάνω.. Αν έμενα μόνη μου θα έκανα διαφορετικά! Απλά εγώ ξεκαθαρίζω Κύκνε... δεν το λέω ούτε ήρεμα αλλά και ούτε με φωνές! Με τόνο αποφασιστικό ωστε να καταλάβει...
εσυ επειδη μενεις κοντα και σε ξερω, θα εχεις προτεραιοτητα.
Kύκνε, βάλε όρια στη μαμα σου. Θα στεναχωρηθεί λίγο αλλά με τον καιρό θα το ξεπερασει.
KENO, αστο, δυσκολευομαι πολύ με πανω από 2 χρόνια μικρότερους και πρέπει να σου ριχνω καμια δεκαετια. Επομενως μονο φιλοι. Αποσυρω την υποψηφιοτητα μου. Σας τον αφηνω κοριτσια.
Το θέμα Χριστίνα είναι ότι η δικιά μου δεν καταλαβαίνει από την απελπισία, πιστεύεις ότι θα καταλάβει με αποφασιστικό τόνο; Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, απάντησε μου...και μετά πες μου πως το κάνεις αυτό με τον αποφασιστικό τόνο γιατί εγώ νομίζω πως δεν το έχω...και δεν ήταν τόσο κάτι για να τη βοηθήσω, θα εξηγούσα αλλά δεν έχω τώρα την αντοχή να γράψω όλα αυτά, απλά δεν είναι κάτι που είναι τόσο εύκολο να γίνει, αλλιώς θα το είχα κάνει να τελειώνει...και τώρα η κοιλιά μου πονάει φριχτά, θα πάρω τώρα το βραδινό χάπι κι ελπίζω να περάσει...δεν κάνει να φωνάζω αλλά τελικά μάλλον δεν παίζει να ηρεμήσω όσο είμαι εδώ μέσα...
Blue, πίστεψε με, δεν με νοιάζει καθόλου αν θα στεναχωρηθεί όπως δεν την νοιάζει κι αυτήν για μένα...όσον αφορά εκείνη μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει πλέον γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης, ή εγώ ή αυτή...το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει από όρια...κάθε πρόταση/βοήθεια για την αντιμετώπιση του θέματος δεκτή και θεόσταλτη...ευχαριστώ...
Εχθές πήγα να βάλω στη δικη μου μαμα σταγόνες στο μάτι , μιλούσε στο τηλέφωνο εκεινη την στιγμη και μου έκανε κατι νεύματα περίεργα , μετα απο δυο ώρες που πήγα να ξαπλωσω ξέχασα να πω να της βάλω σταγόνες .
Ήρθε στο δωμάτιο μου , άρχισε να παράπονιεται πάλι , σημερα αλλα και χθες το βραδυ άρχισε να χτυπάει πόρτες έχει τα νεύρα της γιατι ? επειδή ξέχασα να της βάλω σταγόνες ,
Σημερα άρχισε να φωνάζει γιατι παίρνω την αντίβιωση για την γρυπη πριν και όχι μετα το φαγητο , ΕΛΕΟΣ , μηπως θέλει ένα ακόμη καρδο με τα μυαλα μου στον τοίχο του σαλονιού ?
Πως αισθανομαι , μια απο τα ίδια με τον κύκνο , ούτε Πάσχα θελω να έρθει ούτε να γιόρτασω την ονομαστική μου γιορτη .
ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΠΙΑ
Κοίταξε, τα πάντα θέλουν τον τρόπο τους. Βέβαια γνωρίζω οτι λογω της άσχημης ψυχολογικης σου κατάστασης δεν μπορείς εύκολα να το κάνεις. Αλλά προσπάθησε να έχεις την υποστήριξη της μητέρας σου. Δλδ έχε έναν τόνο αποφασιστικό στον τρόπο που θα της μιλάς χωρίς να είναι απαιτητικός, απαξιωτικός ή απειλητικός γιατί ΔΕΝ προκειται να κερδίσεις τίποτα. Αλλά για να έχεις αυτον τον τρόπο θα πρέπει να είσαι και μέσα σου αποφασισμένη. Θα σε βοηθησει πολύ να καταλάβει τι νιώθεις και να της δείξεις οτί έχεις ανάγκη από μια βοηθεια και υποστήριξη. Δείξε της οτι την χρειάζεσαι. Κέρδισε την! Πρόσπάθησε να την κάνεις να σε καταλάβει γιατί πιστεύω οτί δεν είχες τον σωστο τρόπο.. Απέφυγε απειλες, φωνές κλπ... επέμεινε με σοβαρό τόνο αλλά όχι αυστηρο οκ? Κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολα και δεν πρέπει να περιμένουμε οτι θα μας καταλάβουν αλλά πρέπει εμεις να είμαστε ξεκάθαροι και να ζητήσουμε την βοηθεια και κατανοηση τους γιατί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά περνάμε αν δεν το αποκαλύψουμε. Κάποια στιγμη είχα πει οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται γιατί έλεγα οτί φαίνομαι οτι δεν είμαι καλα. Είναι όμως εντελώς λάθος σκέψη. Εύχομαι να καταλαβαίνεις!
οκ !!
1) Μου αρέσει που βρίσκω κόσμο να λέω μία κουβέντα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε
2) Εδώ, οι τεμπέληδες εργένηδες παίρνουν έτοιμα τρίγωνα Ελενίδη
Αϋπνία,Αγχος, Αγωνια, Αηδία, Ανοησία...
Σκέφτομαι τη δικτατορια του Α Αποψε...
σκεφτομαι το χτεσινοβραδυνο σκηνικο στις 6 η ωρα. μακρια απο τη πρεζα και τις καταχρησεις παιδια. ετυχε να πουμε μια κουβεντα με παλιο γνωστο ο οποιος απ'τα χριστουγεννα που χωρισε εγινε πρεζονι κανονικο. ειχαμε γυρω στα 2 χρονια να μιλησουμε, εγω δεν εχω και τοση σχεση με τον εαυτο που ηξερε πριν. με τη γνωστη καταθλιψη που μας εχει ταλαιπωρει ολους, φαινοταν χαμενος να μην μπορει να βρει νοημα. σαφεστατα λοιπον το εψυχολοτζι με βοηθαει εμενα προσωπικα, ακομα κι αν δεν εχει ψυχολογους/ψυχιατρους εδω, τουλαχιστον φτιαχνεις αυτοπεποιθηση, βρισκεις οντως καποιου ειδους υποστηριξη, απ'το τιποτα απολυτως των υπολοιπων εκει εξω. εφυγα γρηγορα γρηγορα τελικα γιατι ηταν κι αργα. η ηρωινη ειναι βρωμα, σε 4 χρονια πεθαινει και ο πιο δυνατος (ΖΝ copyrights). επισης κοφτε αλκοολες, τσιγαρα, ναι κι εσενα φιλη μου το λεω που καπνιζεις στη δουλεια. παρατα φιλε μου τη πρεζα και πιασε το ζαμπον!
Ναι Κενο απεχθάνομαι και εγώ τα ναρκωτικά αν και έχω δοκιμάσει. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και όποιος επιλέγει αυτό το πράγμα ξέρει την καταληξή του γι αυτό ουτε να τους λυπόμαστε δεν πρέπει. Αυτοί είναι οι ποιο αδύναμοι.. Εσύ Κενο είσαι ο πιο δυνατός απο τον παλιό γνωστό και εκει να βλέπεις την διαφορά. Υπάρχουν και χειρότερα!
Καλημέρα σε όλους! :)
οταν μου τυχαινουν καποιες καταστασεις σαν το χτεσινο, ξαναεκτιμαω καποια πραγματα και τη ζωη παλι...